Master în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

În piața de astăzi, inovația rapidă și afacerea fără frontiere necesită profesioniștii contabili să gândească critic și să conceapă soluții strategice pentru scenarii complexe de comerț. Școala de contabilitate Joseph I. Lubin din Școala de Management Whitman oferă un MS în contabilitate profesională care combină un curriculum riguros cu experiența practică din industrie pentru a vă pregăti pe deplin pentru provocările unei cariere ca practicant contabil, consultant sau manager.

Programul nostru găzduiește studenții cu un background în contabilitate, precum și cei cu studii în alte discipline. În cazul în care intrați cu o diplomă de licență în contabilitate, veți completa 30 de credite pentru a câștiga MS în contabilitate profesională. În cazul în care intrați fără o diplomă de licență de licență, va trebui să ia cursuri suplimentare în timpul dumneavoastră în program, în funcție de afacerea dvs. anterioare și cursuri de contabilitate. Această cale vă poate prelungi timpul în program.

Pe măsură ce progresăm prin programul nostru, veți avea multe oportunități de a vă îmbunătăți educația prin participarea la asociații profesionale, seminarii, vizite corporative și evenimente de networking. Experiențele în și din clasă - combinate cu reputația excelentă a lui Whitman printre recrutorii de la firmele de vârf, inclusiv Deloitte, Ernst

Contabilitate @ Syracuse este Whitman nou on-line Master of Science în programul de contabilitate. Pe lângă pregătirea pentru rolurile contabile tradiționale, cum ar fi CPA, absolvenții de contabilitate Syracuse vor câștiga și abilitățile necesare pentru roluri precum analistul financiar, trezorierul corporativ, controlorul, auditorul sau consultantul financiar. Programul oferă trei secvențe de studiu bazate pe o experiență de student anterioare de licență.

Curriculum

Programul riguros MS Whitman în programul de contabilitate profesională este conceput pentru studenții de toate mediile academice. Cei care intră cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor cu cel puțin 24 de credite în cursuri de contabilitate sunt eligibili pentru programul de un an, de 30 de credite. Elevii fără cursuri corespunzătoare în contabilitate, economie, finanțe și metode cantitative ar putea fi obligați să ia cursuri de licență de licență și / sau postuniversitare ca parte a programului.

Pentru a vedea descrierile cursurilor pentru fiecare dintre cursurile listate, asigurați-vă că vizitați catalogul de cursuri online pentru a afla mai multe despre fiecare curs.

Total 30 de credite acordate în următoarele domenii:

Contabilitate Core (12 credite)

 • Analiza situațiilor financiare
 • Raportarea și analiza internațională
 • Audit avansat
 • Impozite și strategie de afaceri

Management selectiv (6 credite, Selectați 2 cursuri)

 • Principiile de examinare a fraudei
 • Capital de risc
 • Politica financiară corporativă
 • Modelarea financiară
 • Modele statistice liniare 1
 • Management de proiect
 • Lanț de aprovizionare
 • Managementul riscurilor

Contabilitate Electivă (3 credite)

Electives (9 credite)

Inclusiv până la șase credite de la alte școli și programe din cadrul Universității din Syracuse

Costurile programului

Costul total estimat pentru participarea la MS în programul de contabilitate profesională pentru anul universitar 2018-2019 este detaliat în graficul de mai jos. Această diagramă se bazează pe un student care a obținut 18 credite în primul an și 12 credite în anul doi. Costurile dvs. reale vor varia în funcție de numărul de credite pe care le luați în fiecare semestru și de câte semestre veți lua pentru a finaliza programul. Trebuie să aveți cel puțin 9 credite pentru fiecare dintre primele trei semestre pentru a vă menține un statut de absolvent full-time.

Suma facturii de școlarizare pe semestru va varia în funcție de numărul de ore de credit pentru care vă înregistrați. Rata de școlarizare de bază pentru anul universitar 2018-2019 este de 1.559 USD pe oră de credit.

Ultima actualizare Iun 2018

Despre facultate

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Citeste mai mult

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Citește mai puţin