Master în comunicare strategică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Masterul se concentrează pe instruirea specialiștilor în comunicare strategică pentru companii, organizații și instituții. Cursul oferă o bază solidă în domeniul managementului comunicării, precum și o bază pentru cercetarea academică. Subiectele opționale introduc elevii în domeniul comunicării turismului și a patrimoniului sau comunicării politice.

Se bazează pe experiența Masterdec și se caracterizează prin cele trei concepte de strategie, internaționalizare și personalizare.

Programul de master este 100% în limba spaniolă, deci trebuie să dețineți o dovadă a nivelului B2 în limba spaniolă pentru a fi admis.

Oportunități de carieră

Gradul universitar de masterat în comunicarea strategică în societatea de risc permite exercitarea profilurilor profesionale legate de comunicarea strategică într-un sens larg:

  • Director / șef / șef de comunicare în instituțiile și organizațiile companiilor
  • Responsabil pentru mass-media de presă și relații publice
  • Șeful comunicării privind criza
  • Senior Account Manageri, agenții de comunicare, relații publice sau imagine corporatistă
  • Comunicații și consultanță corporativă
  • Analiști de comunicare corporativă, politică și instituțională
  • Cercetătorii din universități sau din domeniul comunicării într-un sens larg

Admitere

Gradul de master este conceput pentru studenți cu pregătire anterioară în domeniul publicității și relațiilor publice, jurnalism, comunicare socială, științe sociale și economie, turism, antropologie, științe politice, managementul afacerilor, psihologie socială și domenii similare. De asemenea, se adresează studenților cu studii tehnice care doresc să își îmbunătățească profilul profesional în domeniul comunicării strategice.

Elevii care nu au studii de comunicare sau experiență în acest domeniu trebuie să urmeze un curs de legătură.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Citește mai puţin
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Mai mult Mai Puțin