Master în comunicare corporativă și digitală

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Digitalizarea și impactul rețelelor sociale asupra comunicării noastre și a notorietății mărcii, printre alți factori, ne plasează într-un scenariu din ce în ce mai inovator și mai complex. Stabilirea unei comunicări bidirecționale de 100%, în care cetățeanul își poate exprima preocupările și opiniile, a modificat relația dintre companie, publicul-țintă și mediul său.

Având în vedere dezvoltarea culturală a comunicării și diversitatea accesului la sistemele informatice de pe mai multe platforme (internet, televiziune inteligentă, radio, smartphone, televiziune), trebuie să fim creativi din ce în ce mai creativi atunci când comunicăm și transmitem mesajul nostru.

Piața este saturată de informații, deci este vital să știm cum să evidențiem și să prețuim ceea ce comunicăm. Este esențial să avem o viziune integrată asupra tuturor tehnicilor și instrumentelor de comunicare, pentru a consolida o bună strategie prin toate canalele pe care le avem la dispoziție.

Masterul în comunicare corporativă și digitală este conceput pentru a instrui profesioniștii în comunicare care sunt originali, creativi și eficienți atunci când dezvoltă planuri de comunicare și care sunt, de asemenea, pregătiți să lucreze atât în companii, organizații, cât și în agenții de comunicare. Profesioniști capabili să perfecționeze strategiile de comunicare, relații publice și publicitate într-un mod inovator și, mai ales, adaptate canalelor prin care se mișcă publicul țintă. Toate acestea, cu îmbunătățirea reputației noastre corporative ca obiectiv principal, lucru pe care companiile și consultanții de comunicare îl identifică ca un factor determinant pentru creșterea unei organizații în următorii ani.

Master în comunicare corporativă și digitală - Campus Barcelona

Deveniți un profesionist în comunicare. Distingeți-vă de restul dezvoltând abilități creative și eficiente pentru a dezvolta o strategie de comunicare. Participantul care finalizează cu succes programul va obține o diplomă de master în comunicare corporativă și digitală de la EAE Business School și o diplomă de la Universitatea Politehnică din Catalonia. Pentru a obține acest grad, este necesar să îndepliniți cerințele solicitate anterior.

106823_5.jpg

Motive pentru a lua masterul în comunicare corporativă și digitală la EAE Business School

 1. EAE în clasament
  Pentru al șaptelea an consecutiv, Masterul EAE în comunicare corporativă și digitală a fost ales drept cel mai bun din Spania prin clasamentul El Mundo „250 Masters 2018”. În plus, se află în Top 30 al celor mai buni maeștri europeni din zona de comunicare de la clasamentul Eduniversal.


 2. Consiliu consultativ
  Curriculumul nostru de masterat este dezvoltat împreună cu un organism consultativ format din profesioniști din companii precum Unilever, Sony, Mango, Nissan, El Mundo, Atremedia, Danone, Telefónica, La Caixa sau Dockers, printre altele.


 3. Prestige Partners
  Suntem membri ai principalelor asociații de comunicare din Spania, printre care: DIRCOM, ADECEC, EXCELENTA CORPORAȚIE, AM și AEA.


 4. Program rezidențial în India
  La sfarsitul perioadei academice, puteti sa stati pe "Comunicare si responsabilitate sociala corporativa" la Institutul SDM pentru Dezvoltare Management (Mysore, India). Această ședere rezidențială are un cost suplimentar.


 5. EAE Emprende
  Prin incubatorul nostru de afaceri, pregătim, finanțăm și însoțim proiectele dvs. antreprenoriale. EAE Lab vă va oferi resursele și mediul necesar, astfel încât să puteți identifica avantajele competitive și să vă dezvoltați ideea de afaceri.


 6. Business Networking
  Întâlnire cu profesioniști din companii mari și alți studenți care vă vor permite să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2018 am organizat, printre altele, întâlniri cu directorii unor companii precum Coca-Cola, LVMH, Ikea, Samsung, Nestle, Disney, L'Oreal, Pepe Jeans, Melià, Henkel sau Hilton.

106807_6.jpg

Cerințe și admitere

grad dublu

Persoanele care finalizează cu succes programul vor obține o diplomă de masterat în comunicare corporativă și digitală de la EAE Business School și o diplomă de la Universitatea Politehnică din Catalonia (Campus Barcelona) sau Universitatea Rey Juan Carlos (Campus Madrid). Pentru a obține diploma acordată de universitate, este necesar să îndepliniți cerințele solicitate de ambele instituții.

procesul de admitere

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere este de a asigura caracterul adecvat al candidaților, prin intermediul curriculum-ului lor profesionale și academice. Toți participanții trebuie să obțină maximum de această experiență de învățare, printr-un context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi.

Pentru a începe procesul de admitere, este necesar să completați formularul corespunzător, astfel încât profilul candidatului să poată fi evaluat de către Comitetul nostru academic. Dacă rezoluția Admiterii emisă de către Comitetul Academic la Maestru în Sponsorizare, Organizarea Evenimentelor și Protocolului este pozitivă, candidatul va fi capabil să-și formalizeze înscrierea la acest Maestru.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

perspectivele de carieră

Cariera Servicii Profesii EAE Business School este responsabil pentru crearea de noi oportunități de locuri de muncă de care se ghidează și însoțește studenții cu o analiză a profilului lor, pentru a atinge obiectivele lor de carieră și de a ajusta așteptările și interesele lor să piața forței de muncă.

Departamentul de carieră organizează, de asemenea, evenimente pentru promovarea capacității de angajare, cum ar fi Forumul online pentru ocuparea forței de muncă; Banca Oportunităților cu peste 6.000 de oferte de muncă publicate pe an; sau Programul Talentului Internațional, destinat studenților care doresc dezvoltarea și vizibilitatea internațională în companiile multinaționale, cu ateliere de lucru și interviuri cu vânători de cap din diferite părți ale lumii. EAE participă, de asemenea, la programele de angajare a marcilor cu o mare proiecție precum L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, printre care studenții au acces.

Ieșiri profesionale:

 • Director de Comunicatii Corporative
 • Director de Comunicare Internă
 • Director de Relații Publice în companii și alte organizații
 • Director al agențiilor de comunicare și relații publice
 • Director al birourilor de presă și de comunicare ale administrațiilor publice naționale și internaționale
 • Șeful Comunicării Produselor în companii
 • Specialist în Responsabilitatea Socială Corporativă
 • Specialist în comunicarea corporatistă
 • Specialist în relațiile cu părțile interesate
 • Consultant de comunicatii corporatiste
 • Director Relații Publice
 • Purtător de cuvânt pentru companii și organisme publice

Câteva date din raportul nostru de angajare

 • 93% dintre studenți își găsesc de lucru în termen de șase luni de la finalizarea programului
 • 34% și-au majorat salariul cu până la 30% la un an după finalizarea masterului
 • 67% dintre studenți au obținut un loc de muncă prin intermediul unor rute disponibile prin EAE Business School
 • 74% accepta o noua oferta de profesie dupa absolvire
Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Mai mult Mai Puțin