În cadrul programului de Comunicare și Relații Publice Internaționale , profesorii universitari predau clase interactive, șefii agențiilor de comunicații împărtășesc experiența de primă mână, iar studenții beneficiază de discuții multiculturale și de provocări în ceea ce privește activitatea de proiect. Este nevoie de doi ani de studii cu normă întreagă pentru a finaliza acest program.

Facând parte din acest program, veți petrece doi ani minunați de învățare a teoriei și practicii de comunicare într-un grup internațional de studenți din întreaga lume. Este caracteristica multidisciplinară a programului care a făcut posibilă unificarea diferitelor domenii, cum ar fi comunicarea, economia, jurnalismul și managementul. Întrucât localizarea într-una dintre cele mai importante universități de tehnologie din Rusia oferă programului o atenție deosebită în comunicare pentru sectoarele cu intensitate cunoașterii și tehnologie.

Un alt avantaj clar al introducerii MISiS este că veți studia în inima Moscovei, un oraș vibrant și dinamic care oferă oportunități fără precedent, atât profesionale, cât și culturale. Veți avea șansa de a deveni parte a comunității internaționale a Moscovei, întâlniți oameni de știință și experți cu experiență, participați la conferințe și ateliere de lucru și puneți o bază solidă pentru cariera viitoare în comunicare și relații publice internaționale.

Ca urmare a acestui program, veți:

  • să fie mai bine pregătit pentru cooperarea internațională în domeniul cercetării și inovării, precum și pentru interacțiunea cu întreprinderile
  • vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile în relațiile publice și în comunicații
  • să fie capabilă să sporească recunoașterea, popularitatea și utilizarea produselor și tehnologiilor inovatoare și stabilite la nivel local, național și global
  • obține experiență practică prin interacțiunea cu profesioniști PR, vizite la diverse organizații și un stagiu într-un departament relevant al unei organizații publice sau private.

Admitere

Pentru a fi admis ca un student absolvent obișnuit la un program de masterat de doi ani la MISiS , un candidat trebuie să fi obținut o diplomă de licență sau echivalentul său.

Termenul de admitere

Pentru studenții internaționali, termenul de depunere a cererii pentru toamna 2019 este 20 iulie 2019 .

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la National University of Science and Technology MISIS »

Ultima actualizare Martie 4, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 1, 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
6,830 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 1, 2019
Termen limită de aplicare

Sept 1, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date