Master în arte vizuale și practică post-contemporană

Generalități

Programul de descriere

Master în arte vizuale și practică post-contemporană

Pe parcursul acestui program de doi ani de master, studenții din diverse discipline dezvoltă cercetări artistice orientate spre practică și orientate spre proces, care sunt susținute de predarea condusă de cercetare.

Într-un mediu de învățare interdisciplinar, studenții au posibilitatea de a dezvolta proiecte de cercetare independente și de colaborare. Printr-o abordare teoretică informată, critică și reflexivă, elevii își dezvoltă și își evaluează practica într-un context de la egal la egal.

Oferim un mediu de cercetare care leagă studii culturale, culturi vizuale și digitale și invităm studenții să genereze strategii și praxuri speculative, precum și materialiste care ar putea extinde sensoriul social și estetic al societății. Studenții sunt încurajați să revizuiască angajamentul artistic printr-un proces deschis și creativ.

Scopul programului este de a permite artiștilor începători să își dezvolte abilități intelectuale și practice și încrederea de a face ceea ce trebuie să facă fiecare nouă generație de artiști: să-și redefinească practica și rolul în relația cu societatea. Programul este condus de îndrumătorul de bază, Charl Landvreugd.

Master Institute of Visual Cultures

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) face parte din Școala de arte frumoase St. Joost

Cerințele de admitere

Artele vizuale și practica post-contemporană se adresează artiștilor vizuali cu interes în practica conceptuală socială, relațională (post) și cultura digitală, fotografi, realizatori, povestitori vizuali, curatori, filosofi, antropologi, colective de artiști.

Programul este deschis pentru absolvenții de licență în arte plastice și profesioniști în practică în domeniu, iar în unele cazuri solicitanților din alte discipline și medii conexe. Cerințele de admitere includ un portofoliu, o declarație artistică și o propunere de cercetare.

Cerințele în limba engleză pentru studenții străini

Examen - Scor minim:

  • IELTS banda generala: 6
  • TOEFL pe hârtie: 550
  • TOEFL bazat pe internet: 80

Date importante:

Începutul programului: septembrie
Termenul limită de depunere a cererilor UE: 1 august
Termenul limită de depunere a cererilor non-UE: 1 iunie

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art a ... Citeste mai mult

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art and design, the institute offers a broad perspective on theory and practice and allows for a lively international exchange. Our modern, 24/7 facilities and open studio concept create a fertile environment in which a rich, multidisciplinary practice can grow. Citește mai puţin