Master în arhitectură

Generalități

Programul de descriere

Definiți o nouă agendă pentru arhitectură. Bazându-vă pe anul dvs. de calificare și practică profesională a primei piese RIBA, veți lucra la proiecte live implicate social, în timp ce explorați conceptele și provocările arhitecturale cheie ale timpului nostru.

Introducere

De-a lungul acestui curs, veți explora relația singulară între arhitectură, loc și oameni prin principiile regionalismului radical și metodologii de proiectare durabilă. Cu facilități din industrie, lectori practicanți, invitați de înaltă calitate din industrie și oportunitatea de a lucra la proiecte live-build, veți dezvolta și perfecționa propria practică de proiectare participativă angajată social.

Cursul este în proces de validare. Vă anticipăm că veți absolvi un master validat RIBA și ARB prescris de masterat în arhitectură la nivelul 2.126714_pexels-photo-1109541.jpeg Lex Photography / Pexels

Ce veți învăța

Prin explorarea conexiunilor vitale dintre arhitecți, comunități și mediul construit și natural, veți genera proiecte complexe care testează noi ipoteze arhitecturale. De asemenea, veți învăța să reflectați critic la fiecare pas al procesului de proiectare - o abilitate crucială în cadrul acestei industrii provocatoare.

Studiu blocul unu

Primul an este conceput pentru a vă ajuta să treceți de la anul de practică profesională la rigoarea academică a unui masterat în arhitectură. În afară de scufundarea profundă în teoria arhitecturală, veți efectua proiecte de proiectare participativă și învățare integrată de la egal la egal - permițându-vă să investigați și să dezvoltați un limbaj de design unic. De asemenea, veți produce o teză scrisă care să vă articuleze gândirea critică și alinierea la design.

module

 • Arc 410 - Tranziție
 • Arc 420 - Teză - Teorie
 • Arc 430 - Participă
 • Arc 440 - Tectonica

Studiul bloc doi

Blocul de studiu 2 încurajează și sărbătorește o muncă exemplară care evidențiază atributele absolvenților la partea 2. Pe tot parcursul anului veți finaliza un proiect de proiectare realizat din punct de vedere tehnic pentru a vă arăta cunoștințele, abilitățile și dedicația dvs. pentru rezolvarea problemelor din lumea reală prin design reflectorizant.

module

 • Arc 510 - social
 • Arc 520 - Raport tehnic
 • Arc 530 - Design complet

Modulele de mai sus sunt cele studiate de studenții noștri sau cele propuse de noi. Structurile și modulele de program se pot schimba ca parte a proceselor noastre de îmbunătățire și revizuire a curriculumului. Dacă un anumit modul este important pentru dumneavoastră, vă rugăm să-l discutați cu conducătorul de curs.

Cum vei învăța

Acest curs este susținut în principal prin proiecte integrate de design de studio, precum și prelegeri, seminarii și ateliere susținute de specialiști.

Învățarea combinată este predată prin activități intensive în campus, completate de învățare online la distanță.

Metode de evaluare

Evaluarea se va face prin cursuri.

Evaluare

 • Evaluarea formativă este continuă pe tot parcursul cursului
 • Evaluarea sumativă are loc la sfârșitul fiecărui bloc de studiu.

Parere

 • Feedback-ul formativ este continuu atât din partea personalului academic, cât și din partea semenilor.
 • Feedback sumativ are loc la sfârșitul fiecărui bloc de studiu.

Personal

Lectorii noștri sunt experți de renume la nivel național în domeniile lor, cu cunoștințe și experiență actualizate în domeniu. De asemenea, veți învăța de la profesorii relevanți inspirați, inclusiv cu specialisme; structuri, proiectare de mediu și inginerie mecanică.

Facilităţi

 • Studiouri de arhitectură dedicate
 • Ateliere - 3D, metal, lemn, materiale rezistente, prototipare rapidă, turnare și frezare
 • Biblioteca specifică subiectului cu mai multe resurse online
 • Spații de amenajare în aer liber
 • Servicii de asistență pentru studenți și suport academic
 • IT - Wi-Fi și apartamente IT cu acces deschis în ambele campusuri
 • Spațiu de învățare online cu acces 24/7, pe tot parcursul anului
 • Reprografie - imprimare în format mare, imprimante Risograf, servicii de scanare la scară largă, laminare și legare

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să dețină cel puțin una dintre următoarele calificări:

 • Un grad de onoare de 2: 1 sau mai mare de la un curs validat RIBA Partea I
 • Un prim grad în Arhitectură de la o instituție de peste mări care se poate demonstra a fi echivalent cu un 2: 1 sau mai mare dintr-un curs validat RIBA Partea I
 • Un grad de onoare de 2: 2 de la un curs de validare a părții I RIBA, cu dovezi în portofoliul dvs. de dezvoltare semnificativă de când ați terminat gradul
 • Finalizarea cu succes a examinării ARB partea I
 • Calificări academice sau profesionale adecvate echivalente cu cele de mai sus pe care ar trebui să le descrieți în detaliu în cererea dvs.
 • În plus, ne așteptăm ca solicitanții să aibă o experiență de muncă completă într-o practică arhitecturală sau o disciplină conexă pentru cel puțin 12 luni înainte de începerea unui studiu postuniversitar.

Dacă ați finalizat cursul de arhitectură BA (Hons) la Falmouth cu 2: 1 sau mai mult, puteți trece automat la acest curs.

Cerințe de limbă

Dacă engleza nu este prima ta limbă, va trebui să demonstrați abilități de limbă engleză suficient de dezvoltate pentru finalizarea cu succes a studiilor. Acceptăm o serie de calificări recunoscute în limba engleză, echivalente cu sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scor minim academic de 6,5 în general, cu minimum 6,0 la citire, scriere, vorbire și ascultare.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de student de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să ia un test de limba engleză securizat (SELT) aprobat pentru a îndeplini cerințele de viză guvernamentale sau care au un test de limbă recunoscut aprobat și validat de Universitate. Echipa noastră de admitere vă poate ajuta cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la vize de studiu sau teste de limbă adecvate.

Taxe de scolarizare 2020-21

 • 8.500 de lire sterline - Marea Britanie / UE cu normă întreagă (taxa de acceptare de 250 de lire sterline. Aceasta se scade din taxele de școlarizare.)
 • 16.000 lire sterline - internațional cu normă întreagă (taxa de acceptare de până la 1.000 de lire sterline, dependentă de naționalitate. Aceasta se scade din taxele de școlarizare.)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Citeste mai mult

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Citește mai puţin
Falmouth , Penryn + 1 Mai mult Mai Puțin