Prezentare generală

Studiu la Institutul de Acvacultură de renume mondial - un centru internațional de lider în producția de fructe de mare durabile și cel mai mare de acest gen din lume. Institutul reunește cercetători interdisciplinari de nivel mondial pentru a aborda o gamă largă de provocări globale cu care se confruntă industria și societatea.

Maeștrii noștri în domeniul acvaculturii durabile analizează principiile acvaculturii și factorii cheie care influențează viabilitatea sistemelor de creștere a animalelor acvatice și a sistemelor de producție alimentară. Veți dezvolta o înțelegere a biologiei animalelor acvatice, aspecte de mediu, nutriție, reproducere și genetică, managementul bolilor și al sănătății.

Cu aplicații practice în centrul studiilor dumneavoastră, puteți alege să vă concentrați pe aspecte specifice ale acvaculturii durabile, inclusiv:

 • gestionarea avansată a broodstock-ului
 • acvacultura și planificarea
 • mijloacele de trai
 • managementul mediului și biodiversitatea
 • hrana și resursele
 • controlul sănătății animalelor acvatice
 • epidemiologie
 • ecotoxicologie

Puteți explora, de asemenea, afacerea comercială a acvaculturii durabile, cu module opționale care acoperă marketing, studii de afaceri și economie. Veți învăța abilitățile necesare pentru a stabili, gestiona și evalua întreprinderile din domeniul acvaculturii și proiectele de dezvoltare din cadrul industriei sau din sectorul public.

Un curs flexibil

Acest curs este foarte modular și a fost conceput pentru a oferi o flexibilitate considerabilă pentru învățare, menținând în același timp un standard ridicat de pregătire. Această structură vă permite să alegeți mai multe subiecte, ceea ce va aduce beneficii viitoarei tale cariere.

Există o serie de rezultate disponibile. Acestea diferă în primul rând în calea definită a modulelor necesare - rezultatele specializate au mai multe module obligatorii, în cazul cărora gradul de acvacultură durabilă are mai multe opțiuni. Rezultatele gradului sunt:

 • Master of Science / Diploma de studii postuniversitare în acvacultură și mediu
 • Master of Science / Diploma de studii postuniversitare în managementul afacerilor în acvacultură
 • Master of Science / Diploma postuniversitară în acvacultură și dezvoltare
 • Master of Science / Diploma postuniversitară în securitatea alimentară acvatică

Cursul este disponibil și pe bază de eliberare bloc (prin selectarea unei persoane sau a unei serii de module) pentru o perioadă care nu depășește cinci ani universitari.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Cursul nostru flexibil vă permite să faceți mai multe opțiuni de subiect care vă vor aduce beneficii viitoarei cariere

# 2 Veți studia la Institutul de Acvacultură, un important centru internațional în producția de fructe de mare durabile

# 3 Lucrăm îndeaproape cu industria acvaculturii în peste 20 de țări

Obiectivele cursului

Institutul de Acvacultură a fost strâns asociat cu extinderea globală a acvaculturii, inițial prin dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de producție existente și prin dezvoltarea de noi specii de crescătorie.

În ultimii ani, cercetarea noastră sa concentrat pe creșterea sustenabilității și securității dezvoltării și practicilor de acvacultură și pe îmbunătățirea eficienței utilizării resurselor naturale. Veți avea ocazia unică de a vă asocia cu aceste activități și de a obține o perspectivă asupra tuturor aspectelor științelor și dezvoltării acvaculturii în întreaga lume.

Studenții noștri

Studenții noștri provin dintr-o gamă largă de medii. Mulți au primii grade în științele naturii; altele au calificări în agricultură, inginerie, afaceri și finanțe sau tehnologia informației. Mulți au o experiență de muncă anterioară și ne salută mai mulți solicitanți maturi în căutarea unei schimbări pas în carieră. Diversitatea și experiența studenților în cadrul programului contribuie în mod substanțial la învățarea tuturor și asigură că programul este relevant pentru industria acvaculturii la nivel global.

Cursurile noastre MSc în acvacultură sunt, de asemenea, foarte internaționale. În 2016-17 au fost 42 de studenți MSc în cursurile noastre din aproximativ 25 de țări diferite. Au fost implicați studenți din Europa, Orientul Apropiat / Orientul Mijlociu, Africa, Asia, America și Australasia.

Detaliile Cursului

Cursul complet de masterat pentru fiecare rezultat al diplomelor este împărțit în șase module de predare, care conțin 12 domenii sau teme și un singur modul de proiect de cercetare. Cursul general este împărțit în trei părți.

Modulele de fundație (septembrie-decembrie)

Există trei module obligatorii care cuprind șase subiecte de studiu, luate consecutiv, oferind instrucțiuni privind conceptele și abilitățile de bază pentru acvacultură. Completarea cu succes a tuturor modulelor de fundație vă va califica pentru un certificat postuniversitar în domeniul acvaculturii durabile. Elevii aleg un anumit rezultat de grad numit la sfârșitul modulelor de fundație. Subiectele de studiu din cadrul modulelor avansate sunt apoi alese corespunzător.

Module avansate (ianuarie-aprilie)

Trebuie să alegeți trei module avansate care acoperă șase din cele 12 teme de studiu oferite (alegerile depind de rezultatul obținut). Completarea cu succes a modulelor avansate, ulterior modulelor de fundație, vă va califica pentru o diplomă postuniversitară într-un rezultat selectat grad denumit.

Modul de cercetare (aprilie-august)

Modulul "Proiect de cercetare" este completat într-o arie de studiu care completează cursul ales de studiu avansat sau rezultatul obținut. Aceste proiecte pot fi bazate pe laborator, pe teren sau pot implica o analiză / raport de studiu de birou. Finalizarea cu succes a modulului, ulterior fundamentării și a modulelor avansate, vă va califica pentru un MSc într-un grad de gradul selectat.

învățământ

O varietate de abordări didactice sunt utilizate în curs. Pe lângă cursuri, ateliere de lucru, seminarii, studii de caz, exerciții de laborator și de laborator, sunt desemnate o serie de proiecte minore pe tot parcursul cursului. Acestea sunt o parte integrantă a învățământului și vor implica studenții care lucrează singuri sau în grupuri. Aceste proiecte pot necesita un rezultat scris sau o prezentare a colegilor și a altor cadre și studenți.

Munca de teren

În timpul cursului vor exista mai multe exerciții pe teren. Unele călătorii pot implica mai multe nopți de la Stirling.

Evaluare

Învățarea evaluării modulelor este continuă, implicând teste scurte, seminarii, eseuri, rapoarte practice, analize critice și computaționale, sarcini de teren și rapoarte de proiecte stabilite. Modulul "Proiect de cercetare" este examinat printr-o dizertație scrisă, un comunicat de presă și o prezentare de seminar care este transmisă colegilor, supraveghetorilor și examinatorului extern.

Orar de ore

Cursul de acvacultură durabilă implică predarea și studiul intensiv. O zi normală implică prelegeri, sesiuni de practică, tutoriale sau activități de grup între orele 9.30 și 4.30, cu sarcini care iau timp suplimentar în seara sau în weekend. Există uneori excursii pe teren care pot începe mai devreme sau se pot întoarce mai târziu sau pot implica mai multe nopți distanță de Stirling.

Director de curs

John Bostock

44 (0) 1786 466575

jcbostock@stir.ac.uk

Taxe - 2018/2019

 • Overseas £ 18,970
 • Acasă / EU £ 6,300
Program predat în:
Engleză

Vezi 72 mai multe cursuri de la University of Stirling »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
6,300 GBP
Acasă / UE: £ 6,300 - Overseas: £ 18,970
După locații
După dată