Master în Visual Computing și Comunicare (VCC)

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

De ce studiază calculul vizual și comunicarea la EIT Digital ?

Visual Computing and Communication (VCC) se axează pe achiziționarea, prelucrarea, analiza, transmiterea și furnizarea de informații vizuale, inclusiv aspecte ale procesului de învățare și de luare a deciziilor. Este un program interdisciplinar la intersecția dintre informatică și tehnologia informației, unde studenții pot fi activi în domeniul procesării și comunicării imaginilor, analizei imaginilor, viziunii pe computer, graficii pe calculator, realității augmentate, vizualizării, analizei vizuale, bazate și aplicații de rețea.

Curriculum-ul combină majorele tehnice din domeniul calculului vizual și al comunicării (tehnic major 75%) cu un minor în inovare

Cum este structurat programul?

 • Elevii studiază în două țări europene diferite.
 • După absolvire, absolvenții primesc două diplome de masterat din cele două universități pe care le-au studiat și un certificat eliberat de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).
 • Primul an este similar la toate punctele de intrare. Toți elevii participă la o provocare de afaceri de 3 zile în domeniul inovării digitale.
 • Școală de vară de două săptămâni între primul an și cel de-al doilea an
 • Al doilea an oferă specializare și un proiect de absolvire. Proiectul de absolvire include un stagiu la o companie sau un institut de cercetare și are ca rezultat o teză de masterat cu o dimensiune puternică de inovare și antreprenoriat.

Unde puteți studia Visual Computing și comunicare?

Specializări

 • Universitatea Aalto (Aalto), Finlanda: aplicații web (Aalto)
 • Servicii și aplicații de comunicare (BME)
 • Computere vizuale mobile (KTH)
 • Analiza computerelor și analizelor multimedia (UNITN)

Cine poate aplica?

Dacă doriți să aplicați la acest program, trebuie să aveți o diplomă de licență sau să vă aflați în ultimul an de studii de:
 • Informatică
 • Inginerie electrică / Electronică
 • Sau zone similare

Cum puteți aplica?

Anul nostru academic începe în august-octombrie, în funcție de alegerea universității.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 1 februarie 2020 *
Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare : 15 aprilie 2020

* Vă recomandăm cetățenilor din afara UE să se aplice în prima perioadă pentru a acorda timp suficient pentru obținerea vizei.

Aplicațiile se fac prin Portalul nostru de aplicații online, pe site-ul nostru.

Taxe de școlarizare și burse

Taxele de școlarizare standard sunt stabilite la 1.500EUR pe an pentru cetățenii UE și 12.000EUR pe an pentru cetățenii din afara UE.

EIT Digital Master School oferă asistență financiară, inclusiv o gamă largă de burse bazate pe merite, precum și reduceri și scutiri de taxe de școlarizare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, t ... Citeste mai mult

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, teachers, and our business partners develop a project for your Master's thesis. Citește mai puţin
Budapesta , Espoo , Paris , Berlin , Londra , Trento , Eindhoven , Madrid , Stockholm , Rennes , Turku , Tallin , Bologna , Grozav , Milano + 14 Mai mult Mai Puțin