Master în Studii de Dezvoltare și Diplomație (UNITAR)

Generalități

Programul de descriere

Master of Arts în Studii de Dezvoltare și Diplomație este un program interdisciplinar și holistic care nu numai că va lărgi cunoștințele studenților în domeniul studiilor de dezvoltare, durabilitate și diplomație, dar îi va echipa și cu abilitățile soft necesare pentru o carieră internațională de succes în orice din aceste domenii de expertiză. Acesta este oferit atât online cât și față în față în campusul UPEACE din Costa Rica. În cadrul acestui program, studenții vor analiza diferitele dimensiuni ale dezvoltării, inclusiv dimensiunile de mediu, sociale, economice și umane, precum și teoria și practica diplomației în secolul XXI. Studenții vor participa, de asemenea, la sesiuni de dezvoltare a competențelor care sunt concepute pentru a-și susține cariera profesională și angajabilitatea. Carierele în acest domeniu pot fi foarte largi. Angajatorii potențiali includ guvernele, organizațiile internaționale, agențiile de dezvoltare, mediul academic și sectorul privat.

Cine este pentru?

Programul este conceput pentru studenți absolvenți, diplomați, ofițeri guvernamentali, reprezentanți ai ONG-urilor, funcționari publici internaționali sau specialiști din sectorul privat care doresc să-și consolideze cunoștințele în studiile de dezvoltare, durabilitate, managementul afacerilor internaționale și diplomație.

Investește în viitorul tău

Acest program este unic prin faptul că:

 • Este susținut de Organizația Națiunilor Unite.
 • Este predat de către practicanți, personalul ONU, diplomați și academicieni.
 • Include o călătorie pe teren de studiu la Geneva și Haga și sesiuni bazate pe competențe pentru o carieră internațională de succes.
 • Conectează diferite discipline pentru a oferi cunoștințe holistice.
 • Se adaptează nevoii elevilor de flexibilitate, oferind module opționale diverse și seminarii săptămânale.

Durata / Modality

Studenții trebuie să finalizeze Master în Arte în Studii de Dezvoltare și Diplomație (față în față) în două semestre. Studenții pot finaliza Master of Arts în Studii de Dezvoltare și Diplomație (online) și Certificatul în Studii de Dezvoltare și Diplomație (online) în maximum 4 semestre.

Master of Arts în Studii de Dezvoltare și Diplomație este oferit în prezent atât față în față, cât și online, cu următorul defalcare de credit / costuri:

Master în Studii de Dezvoltare și Diplomație (față în față)

 • UPEACE = 34 credite
 • UNITAR = 8 credite
 • 19 500 de dolari

Master în Studii de Dezvoltare și Diplomație (online)

 • UPEACE = 33 credite
 • UNITAR = 9 credite
 • 8.700 de dolari

obiective de invatare

La sfârșitul programului de master, studenții ar trebui:

 • Înțelegeți profund teoria și practica studiilor de dezvoltare, cooperarea internațională și dezvoltarea durabilă.
 • Să fie capabil să evalueze diferitele dimensiuni ale dezvoltării.
 • Înțelegeți profund teoria și practica diplomației.
 • Să fie capabil să evalueze nexusul dintre diplomație, sistemul ONU și provocările actuale.
 • Să fie în măsură să aplice abilități soft cheie într-un mediu de lucru internațional.

Opțională excursie pe teren la Geneva și Haga

În fiecare an, UNITAR va organiza o excursie opțională de 5 zile la Geneva (Elveția) și Haga (Olanda) pentru studenții înscriși la Master of Arts în Studii și Diplomație pentru Dezvoltare și Certificatul în Studii și Diplomație pentru Dezvoltare Internațională.

În cadrul acestei activități, studenții vor avea ocazia să se cufunde în inima diplomației, să viziteze diferite organizații internaționale și rețea cu alți diplomați, personal al misiunilor permanente acreditate la ONU, funcționarii publici ai organizațiilor internaționale și reprezentanții societății civile.

Studenții vor petrece 3 zile la Geneva și 2 zile la Haga.

Taxa de excursie pe teren de cinci zile este de 1.500 USD. Taxa nu include cheltuielile de călătorie, cazare, mâncare sau viză.

Vizita pe teren opțională va avea loc în fiecare vară. Datele exacte vor fi convenite împreună cu UPEACE în funcție de disponibilitatea experților UNITAR.

Cerințe de admitere

Următoarea documentație este necesară pentru a finaliza procesul de înscriere pentru programele UPEACE în campus. Vă rugăm să le aveți gata și la îndemână înainte de a începe procesul de aplicare online, deoarece acestea vor trebui să fie încărcate în sistem.

Documente justificative necesare pentru a fi încărcate:

 • Raportul privind rezultatele testului de performanță în limba engleză (TOEFL, IELTS)
 • Declarație de scop
 • Scrisori de recomandare
 • Diplome oficiale (diplomă de licență) și certificat de diplomă
 • Curriculum Vitae sau Reluare
 • Copie de identificare valabilă
 • Fotografia de mărimea pașaportului

Aplicația online necesită scanări electronice (PDF) ale documentelor necesare. În cazul în care se admite admiterea, următoarele documente vor fi în cele din urmă solicitate în copie oficială:

 • Raportul privind rezultatele testului de competență în limba engleză (TOEFL, IELTS) - dacă este cazul
 • Diplome oficiale de studii și diplome oficiale (și traducerile în limba engleză, dacă este cazul)
 • Trei (3) fotografii cu dimensiunea pașaportului

După depunerea formularului de cerere online și a documentelor încărcate, sistemul de admitere UPEACE va trimite un e-mail de confirmare automată. Data și ora depunerii vor fi notate în sistem. Cererile primite după termenul stabilit vor fi luate în considerare pentru admitere pentru anul universitar următor. Fiecare cerere primită până la termenul stabilit va fi revizuită pentru completare. O a doua confirmare va fi trimisă solicitantului de către ofițerul de admitere, informându-i asupra stării cererii sale, dacă aceasta este completă și poate fi transmisă pentru revizuire academică. Nu putem oferi informații despre starea solicitanților prin telefon sau către terți. Informațiile vor fi furnizate numai solicitantului utilizând e-mailul furnizat în formularul de cerere online.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for ser ... Citeste mai mult

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for serving humanity in building a peaceful world. Citește mai puţin
Ciudad Colón , San Pedro + 1 Mai mult Mai Puțin