Master în Studii de Desert

Generalități

Programul de descriere

Conținutul cursului

Acest program inovatoare, multidisciplinar în Desert Studies este structurat pentru a oferi o abordare integrată, oferind elevilor oportunități excepționale de a urmări o combinație de cercetare de bază și aplicată. Elevii sunt expuși la o gamă largă de discipline complementare studiului lor.

Programul oferă următoarele piese de studiu:

✔ Agricultura și biotehnologia uscării

✔ Mediul de irigare și plante

✔ Ecologia zonelor uscate (relevante pentru studenții care și-au început studiile de masterat înainte de octombrie 2016)

✔ Energia solară și fizica mediului

✔ Microbiologie ecologică și acvatică

✔ Studii de mediu

Elevii sunt obligați să completeze 42 de credite, inclusiv 12 credite pentru Proiecte de cercetare.

Cursurile din program sunt predate în limba engleză.

Școala Internațională de Desert Albert Katz (AKIS) a fost înființată în 1999 ca parte a Institutului pentru Cercetare în Deserturi (BIDR) al lui Jacob Blaustein.

AKIS se află pe campusul Sede Boqer din

AKIS oferă programe pentru studenți din întreaga lume. Studenții internaționali, precum și studenții israelieni, experimentează la AKIS o atmosferă educațională specială și unică.

Dacă sunteți în căutarea unui program unic de absolvent în care să studieze caracteristicile convingătoare ale deșertului, ați ajuns la locul potrivit!

Viziteaza

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Citește mai puţin