Master în studii de spațiu

Generalități

Programul de descriere

"NASA a avut o relație lungă și productivă cu Universitatea Rice, începând cu înființarea Centrului Spațial Johnson. Această colaborare continuă și astăzi. Ca parte a misiunii generale a NASA, suntem dedicati educatiei la toate nivelele, cu un accent deosebit pe programele educationale care satisfac nevoile fortei de munca. Rice a educat istoric oamenii de știință și inginerii noștri remarcabili. Gradul profesional de Master în Studii Spațiu se potrivește nevoilor noastre de forță de muncă deoarece oferă instruire în domenii tehnice, de la știință la inginerie practică și management. Aceste tipuri de programe ne pot îmbunătăți forța de muncă pe măsură ce vom continua transformarea zborului uman în spațiul secolului al XXI-lea. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm relația noastră puternică cu Rice și programul dvs. "

- Craig Stencil, director adjunct al științelor vieții spațiale, NASA, Johnson Space Center

Pista de studii spațiale este orientată spre a ajuta persoanele să-și sporească cunoștințele despre ingineria spațială, știința, managementul programelor și politica. Programul include cursuri avansate de inginerie, biologie și științe fizice și introduce studenții în economie, politică publică și discipline de management, care influențează comercializarea spațială și politica națională. Acest program se concentrează pe pregătirea oamenilor de știință și a inginerilor interesați de gestionarea programelor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a face față provocărilor complexe inerente politicii spațiale a SUA, explorării spațiului uman și robotic și rolului științei în explorarea spațiului și dezvoltarea tehnologică.

În plus față de cursurile de știință și inginerie, studenții vor lua cursuri de prezentare a sistemelor solare, un seminar de studii spațiale predat de experți din industrie și cursuri de cohortă cu studenții implicați în alte piese enumerate în această broșură. Aceste cursuri includ un curs de politică științifică și etică, un curs de management și un seminar corporativ. Aceste cursuri sunt concepute pentru a dota studenții cu abilitățile necesare pentru a conecta concepte științifice avansate într-un cadru de afaceri sau guvernamentale. Elevii sunt educați în abordarea științifică a problemelor, în același timp fiind instruiți în concepte de afaceri vitale, probleme de politică și etică, comunicare verbală și scrisă, și rotunjesc educația lor cu pregătire practică avansată în domeniul lor de interes. Această combinație unică a unui curriculum interdisciplinar și a experienței practice permite studenților să se mute fără probleme în forța de muncă științifică / tehnică.

Institutul pentru spațiul orezului, Condus de Dr. David Alexander, oferă un mediu unic de colaborare în care să răspundă provocărilor educaționale, de cercetare și tehnologice cu care se confruntă explorarea umană și robotică a spațiului.

Universitatea Rice are un patrimoniu mândru și distins de colaborare cu NASA și programul spațial al națiunii, care recent a sărbătorit 50 de ani de parteneriat științific și inginerie cu Centrul Spațial Johnson. Pe măsură ce pornim în primii pași ai următorilor 50 de ani, Institutul pentru Spațiul Orezului lucrează pentru a ne întări legăturile cu SA și cu comunitatea spațială din Houston, pentru a promova colaborări mai profunde în cadrul acestei comunități și a facilita cercetarea multidisciplinară pentru a aborda cele mai presante Probleme științifice și tehnologice cu care se confruntă explorarea spațiului.

Explorarea spațiului a influențat societatea și cultura pe tot globul în moduri diverse și imaginative, schimbând modul în care vedem lumea, modul în care interacționăm cu ea și modul în care ne imaginăm locul nostru în interiorul său. Din ce în ce mai mult, cercetarea în științele umaniste și științele sociale abordează acest impact și explorează contextul cultural în care se manifestă. Institutul pentru Spațiul Rice își propune să promoveze aceste discuții și să pună capăt disciplinelor pe măsură ce căutăm să înțelegem impactul societal și cultural al explorării spațiului.

Educația este piatra de temelie a activităților noastre, pe măsură ce ne străduim să producem următoarea generație de oameni de știință, ingineri și cercetători. Educația la toate nivelurile este o componentă crucială a misiunii Institutului pentru spațiul orezului și obiectivul nostru este de a ne extinde eforturile în studiul la nivel universitar și absolvent, sporind în același timp participarea noastră la o gamă largă de programe de informare și implicare comunitară a Rice.

StockSnap_MHYMD23JF3

Cursuri

Acest program va oferi studenților un background profund în știință și inginerie, completate de cursuri în economie, politică și management pentru a promova înțelegerea lor de modul în care fiecare dintre aceste domenii contribuie la proiectarea și organizarea de spațiu și proiecte tehnologice și de inginerie conexe. Cursurile lor le vor oferi abilități de cercetare și de studiu pentru a le permite să dezvolte strategii de gestionare a proiectelor inginerești complexe și să înțeleagă legăturile dintre obiectivele programatice / științifice și implementarea acestora.

NOTĂ:

Universitatea Rice și NASA Johnson Space Center (JSC) au parteneriate strategice în multe domenii de interes reciproc. Conducerea superioară a Rice și Direcția Operațiuni de Misiune ale NASA au dezvoltat un curriculum special de îmbunătățire a experienței educaționale a oamenilor de știință și inginerilor NASA.

Context recomandată

Solicitanții pentru masteratul profesional în studiile spațiale trebuie să aibă:

 • BA sau diplomă BS într-un program de științe sau de inginerie asociat care a inclus cursuri de lucru în fizică generală, chimie, calcul, algebră liniară și ecuații diferențiale
 • Scorurile de la examenul General Graduate Record (GRE)
 • Abilități cantitative puternice
 • Sunt preferate statisticile, economia introductivă și competențele informatice

Acest program necesită 39 de ore de credit pentru finalizare:

Cinci cursuri / cerințe de cohortă (9 ore)

NSCI 511 Politica și etica științei (S)
NSCI 610 Management pentru știință și inginerie (F, S)
NSCI 501 Seminar Master (F, S)
NSCI 502 Seminar privind studiile spațiale (F sau S)
NSCI 512 Raport de prezentare / prezentare de proiect

Cinci cursuri de știință: (15 ore)

ASTR 570 Fizica sistemului solar (F)
STAT 615 Introducere în regresia și calculul statistic (F)
MECH 572 Ingineria sistemelor aerospațiale (S)

Cu două cursuri pentru a fi alese din lista de mai jos:

ASTR 554 Astrofizica Soarelui (S)
BIOC 415 Fiziologia experimentală (S)
BIOC 540 Ingineria metabolică (F)
ESCI 540 Fizica și chimia pentru atmosferă (F)
ESCI 660 Dinamica fluidelor geologice și geofizice (S)

Două cursuri de statistică / calcul (6 ore de credit): Cerința de competență analitică oferă abilități de promovare a carierei, comercializabile în domeniul finanțelor, economiei și calculelor. Elevii pot alege cursuri după cum urmează:

Alegeți două cursuri de la:

CAAM 453 Analiză numerică avansată

CEVE 528 Economie inginerie MECH 554 Mecanica fluidelor computaționale

PHYS 416 Fizica computațională
STAT 502 Neural Machine Learning STAT 310 Probabilitate și statistică
STAT 541 Analiza multivariată
STAT 605 Calculul statistic și grafica
STAT 640 Data Mining și învățarea statistică
ESCI 650 teledetecție (nu este oferită în fiecare an)

Notă: În funcție de fundal, alte cursuri pot fi alese cu permisiunea consilierului.

3 Elective în funcție de interesul elevului: (9 ore) Aceste electives de curs reflectă interesele academice individuale și obiectivele carierei.

Focus: Inginerie

CEVE 504 Aspecte particulare atmosferice

CEVE 505 Eng. Dezvoltarea și managementul proiectelor
CEVE 511 Procese atmosferice
CEVE 576 Structura dinamică și control COMP / ELEC / MECH498 Introducere în robotică
MECH 572 Ingineria sistemelor aerospațiale MECH 591 Dinamica gazelor (S)
MECH 592 Medii aerospațiale (F)
MECH 599 Factori umani în spațiu (S)
MECH 599 / Secțiunea 2 Navigația spațială (S)
MECH 599 / Secțiunea 3 Design pentru mediile aerospațiale
MECH 691 Aerodinamica hipersonica (F)
MECH 454 Mecanica fluidelor computaționale

Focus: Științe (Astro Știință / Știința Pământ / Științe ale Vieții)

ASTR 542 Astrophysics Nebular
ASTR 554 Astrofizica soarelui
ASTR 555 Protostari și planete
ASTR 565 Obiecte Compact
BIOC 524 Microbiologie și biotehnologie
BIOC 540 Ingineria metabolică
BIOC 544 Biologie de Dezvoltare
BIOC 545 Advanced Biology Molecular and Genetics
Calculul BIOC 570 cu date biologice
BIOC 580 Protein Engineering
ESCI 667 Geomecanica
ESCI 672 Metode numerice Sisteme de pământ
ESCI 540 Atmosfera Pământului
ESCI 581 Subiecte în Dinamica Planetară ... și altele

NOTĂ: se pot alege zonele de foc în știința pământului, fizică și știința vieții - în funcție de fundalul studenților. Elevii se vor consulta cu consilierii academici despre alegerea corespunzătoare a cursurilor lor de științe elective. 30 de ore de credit trebuie să fie la nivel de 500 și mai sus.

Focus: Management

MGMT 734 Technology Entrepreneurship
Dezvoltarea planului de afaceri MGMT 629
Analiza financiară MGMT 601
MGMT 618 Complexități ale oamenilor și organizațiilor
MGMT 658 Managementul riscului aplicat
MGMT 619 Guvernanța corporativă ... și altele

NOTĂ: Această listă nu reflectă toate cursurile disponibile în fiecare an. De asemenea, notați că nu toate cursurile sunt oferite în fiecare an. Elevii sunt rugați să se consulte cu consilierii lor academici înainte de înscriere.

Stagiu de 3 - 6 luni: Experiența practică este oferită printr-o imersiune de lucru de 3 - 6 luni. Stagiul va fi sub îndrumarea unei companii gazdă, a unei agenții guvernamentale sau a unei organizații non-profit. Un rezumat al proiectului de stagiu este necesar atât în ​​formă orală, cât și în scris, ca parte a seminarului de masterat profesional.

Anunțurile generale (GA) sunt curriculum-ul oficial al Rice. În cazul în care există o discrepanță între GA și orice alte site-uri sau publicații, GA prevalează ca sursă autoritară.

Aplicații

Oportunități de carieră pentru absolvenți:

La elaborarea acestei noi programe, au fost contactați agenții guvernamentale și spațiale și corporații implicate în NASA și știința spațiului, pentru a obține feedback despre interesul industriei într-un program precum noua pistă spațială.

Traiectoria spațială vizează:

 • Angajații din cadrul industriei aerospațiale, cum ar fi NASA, și organizațiile asociate, care intenționează să-și extindă baza de cunoștințe și abilități.
 • Angajații din industria spațială, agențiile guvernamentale și, eventual, piețele străine care caută avansarea în carieră în cadrul industriilor lor,
 • Studenți de știință interesați să lucreze în poziții conexe în industria spațială, organizații non-profit legate de spațiu, organizații guvernamentale și instituții academice.

Studii universitare de spațiu ar putea să-și desfășoare o carieră într-o varietate de domenii diferite în ocupații legate de spațiu, de exemplu, ca tehnicieni în spațiu, specialiști în sarcina utilă etc., sau să găsească poziții în sectorul spațial comercial, laboratoare naționale, organizații științifice / Centrele medicale, sectorul educațional, militar și relațiile publice.

Companiile care au oferit posturi absolvenților unor programe similare sunt:

 • Institutul de Cercetare Southwest;
 • NASA SA;
 • Ad Astra Rocket;
 • NASA / Space Sciences,
 • Lockheed Martin Space Systems;
 • Institutul Lunar și Planetar;
 • Wyle Houston;
 • Boeing; si altii

Consiliul de Afiliere al PSM pentru Studii Spațiale urmărește:

Eugena Bopp - Wyle Corp, Știință și Inginerie Integrată
Jim Burch - Știință și inginerie spațială Div. Southwest Research Inst.
Mark Craig - SAIC, pensionar
Franklin Chang Diaz - Ad Astra Rocket
Helen Lane - NASA, Științele Spațiului și ale Vieții
Laurence Price - Lockheed Martin
Steve Deiker - Kairo Aerospace
Kamlesh Lulla - NASA, Biroul de Colaționare și Parteneriat al Universității
Steve Mackwell - Director, Institutul Lunar și Planetar
Stewart O'Dell - Halliburton
John Scott - NASA, Sucursala de conversie a energiei JSC
Darcie Durham - Boeing
Joy Kelly - Jacobs Engineering

Admitere

Admiterea la studii postuniversitare în domeniul studiilor spațiale este deschisă pentru studenții calificați care dețin o diplomă de licență într-un program de științe sau inginerie conexe care a inclus cursuri de lucru în fizica generală, chimie, calcul, algebră liniară și ecuații diferențiale. Puncte bune din examenul General Graduate Record (GRE), gândire critică bună și abilități de comunicare și abilități cantitative puternice. Statisticile, economia introductivă și competențele informatice preferate. Departamentul facultății evaluează înregistrările academice anterioare și acreditările fiecărui solicitant individual și ia decizii de admitere.

Pentru a vă înscrie, trimiteți următoarele elemente:

 • Cerere finalizată (aplicați on-line)
 • Trei scrisori personale de recomandare - recomandatorii pot trimite acum scrisorile lor on-line
 • Scoruri generale GRE (utilizați codul 6609 pentru orez, nu vă faceți griji în legătură cu un cod de departament)
 • Transcrieri oficiale de la toate universitățile au participat
 • Scorurile TOEFL (dacă este necesar)
Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

Today, the Wiess School is still pioneering educational frontiers by incorporating research into more classes and undergraduate students into research laboratories. In the majority of Rice labs today, ... Citeste mai mult

Today, the Wiess School is still pioneering educational frontiers by incorporating research into more classes and undergraduate students into research laboratories. In the majority of Rice labs today, undergraduates can be found working side by side with faculty, graduate students and postdoctoral researchers to advance the boundaries of human understanding in astronomy, biochemistry, cell biology, chemistry, earth science, ecology, evolutionary biology, mathematics and physics. Citește mai puţin
Houston , Houston + 1 Mai mult Mai Puțin