Despre program

IACA este prima organizație internațională și instituție de învățământ care oferă un program global de studii postuniversitare în domeniul combaterii corupției și conformității: Master în Studii Anticorupție (MACS) . MACS reunește profesioniști din întreaga lume cu experiență de muncă conexă în sectoarele public și privat, organizațiile internaționale și neguvernamentale, mass-media și mediul academic.

MACS101

Structura și curriculum

Fiecare dintre cele șapte module MACS poartă 14 credite ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System), iar teza de master este în valoare de 22 de credite. Gradul MACS, prin urmare, vine cu un total de 120 de credite ECTS, care să permită înscrierea în programe de doctorat.

Programul MACS rulează pe parcursul a doi ani universitari cu șapte module și o teză de masterat. Fiecare modul are o fază de două săptămâni, în clasă, care are loc aproximativ la fiecare trei luni. Cele mai multe dintre fazele din clasă se află la campusul IACA din Laxenburg, Austria (zona Viena). Cel puțin o fază din clasă va avea loc la o altă locație din întreaga lume. În Kuala Lumpur, Malaysia (în cooperare cu Comisia anti-corupție din Malaezia) și Brazilia, Brazilia (în colaborare cu Oficiul Comptroller General al Braziliei), s-au desfășurat, în prealabil, cursuri în afara locației. Fiecare modul are, de asemenea, o fază pre- și post-modul.

Patru module sunt finalizate în primul an academic. Trei module și teza de master sunt finalizate în al doilea an universitar.

Cerințe de admitere

  • Diplomă de licență, echivalentă cu o diplomă de licență
  • Minim 3 ani de experiență relevantă în muncă sau un istoric dovedit al cercetării academice în domenii legate de anticorupție și / sau conformare, în general înțelese
  • Experiență în limba engleză scrisă și vorbită

Trimiteți online o cerere împreună cu documentele necesare și plata taxei de cerere de 100 EUR.

Taxe

Taxa de program generală este de 28.820 EUR, plătibilă în două tranșe. Acestea includ toate materialele didactice, serviciile de catering și serviciul de transfer cu autobuzul în timpul sesiunilor de curs și exclude cazarea, călătoriile și orice alte cheltuieli în timpul modulelor.

Taxă de aplicare

O taxă de nerambursare de 100 EUR trebuie plătită de toți solicitanții, inclusiv de cei care solicită o bursă. Taxa de depunere a cererii se plătește numai prin transfer bancar.

burse de studiu

IACA oferă un număr limitat de burse complete și parțiale pentru candidații de înaltă calificare din țările cel mai puțin dezvoltate (LDC), astfel cum sunt definite de Națiunile Unite.

O bursă completă acoperă taxa de program MACS și cheltuielile de călătorie și cazare. O bursă de scutire de taxe de program acoperă numai taxa de program. Ambele tipuri de burse sunt extrem de competitive și bazate pe merit.

Sponsorizare individuală

Întreprinderile, organizațiile și entitățile din sectorul public oferă adesea sprijin financiar sau acordă concediu educațional angajaților săi pentru a-și continua educația. IACA va colabora cu solicitanții care și-au depus cererea pentru pregătirea unei propuneri de sponsorizare pentru angajatorii sau potențialii donatori.

Studiu de mărturie

"Standardul materialului este de neegalat, iar cadrele universitare și experții sunt de înaltă calitate. Cunoștințele îmi dau instrumente și idei care pot fi implementate cu ușurință și au adăugat o mare valoare în reformarea abordărilor noastre în combaterea corupției ".

Ipyana Musopole, ofițer principal de prevenire a corupției, Biroul Anticorupție, Malawi, clasa MACS 2014-2016

"Din cauza spectrului specific de cunoștințe pus la dispoziția participanților, MACS este o oportunitate de incubare a gândirii inovatoare. Programul oferă, de asemenea, acces la o rețea mondială unică de experți prin intermediul absolvenților IACA. "

Malika Ait-Mohamed Parent, fost subsecretar general, Federația Internațională a Societăților Crucii Roșii și Semilunii Roșii, Elveția. Clasa MACS 2014 - 2016

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la International Anti-Corruption Academy (IACA) »

Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Duration
2 anii
Part time
Price
28,820 EUR
Reduceri speciale sunt disponibile la taxa de program. Vă rugăm să verificați pagina web a IACA pentru mai multe detalii.
După locații
După dată