Obiective

Cursul de studiu prezentat își propune să pregătească studenții cu profiluri caracterizate printr-o versatilitate enormă pe piețele de informații Technologie. Curriculum-ul oferă studenților cu două domenii de specializare formare specifică. Aceste două specializări servesc interesele candidaților la Inginerie Software (manageri dedicate aplicațiilor informatice în curs de dezvoltare și multimedia) și Information Systems (dedicat managerilor de departamente sistemelor de informare și consultanți). În timpul cursului, studenții sunt în mod constant provocați să lucreze cu scenarii realpractice, în scopul de a face față cu diferite profiluri profesionale.

Acest ciclu este conceput pentru a dezvolta abilitățile studenților științifice, explorarea descoperirea de noi concepte și modele, și provocatoare-le pentru crearea muncii științifice.

Cunoștințele, abilitățile și competențele care urmează să fie dobândite

Acest lucru curriculum de studii se adresează profesioniștilor de formare caracterizate printr-o abilitate versatilitate enormă pentru piața tehnologiilor informaționale. Se intenționează ca elevii să-și dezvolte capacitatea critică de analiză în domeniul ingineriei software și sisteme informatice, cu accent pe cercetare geat actuale și aplicarea practică a cunoștințelor lor.

Acest curs oferă o lățime enormă de cunoștințe, care să permită adaptarea rapidă la o procese de afaceri în continuă schimbare, care necesită o monitorizare în timp util și coerentă a sistemelor informatice. Curriculum-ul va culmina cu o teză care evaluează dezvoltarea aptitudinilor științifice și aplicarea acestuia la un subiect de interes de student.

Comentarii

Acest grad în propune 2 specializatios alternative: - Software Engeneering - Sisteme de informații

Domenii științifice

Ciencias Informaticas | INFORMÁTICA - programas não Classificados noutra área

Program predat în:
  • Portuguese (Portugal)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Universidade Lusófona do Porto »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
282 EUR
Valoarea medie pentru 30 ECTS.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date