Master în Sănătate, Siguranță și Mediu

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

  • Studii postuniversitare de sănătate, siguranță și management de mediu pentru a vă extinde oportunitățile de carieră într-o gamă largă de locații, industrii și guvern.
  • Obțineți cunoștințe avansate și abilități de specialitate pentru a întreprinde cu succes rolurile de consiliere sau de management privind sănătatea, siguranța și mediul care includ sănătatea și managementul mediului.
  • Finalizați cursul în doi ani cu normă întreagă sau patru ani cu fracțiune de normă.
  • Studenții interni pot alege să studieze în campus sau online.
  • Absolvenții Diploma absolvent QUT în SHS sau Diploma QUT absolvent în domeniul sănătății mediului sunt eligibile pentru a finaliza programul de Master în un an cu normă întreagă. Absolvenții altor universități cu diplome de absolvent similare pot fi eligibili pentru a beneficia de avantaje înalte pe baza unităților finalizate.

De ce să alegi acest curs?

Elevii pot avea posibilitatea de a finaliza până la 240 de ore de plasare în timpul acestui curs. Această plasare nu este obligatorie, dar oferă o oportunitate valoroasă pentru dezvoltarea carierei și crearea de rețele. De asemenea, puteți accesa programul de mentorat în carieră al QUT, care vă conectează cu profesioniști din industria externă, care sunt în măsură să ofere consultanță și coaching pentru a vă susține obiectivele de carieră.

Profesioniștii din industria de profil contribuie la dezvoltarea și susținerea continuă a programelor noastre. Ele oferă o perspectivă asupra tendințelor emergente și sunt lectori și prezentatori regulate în multe dintre domeniile de sănătate, siguranță și mediu.

La ce să te aștepți

Maestrul de Sănătate, Securitate și Mediu are ca scop echiparea indivizilor cu competențele de specialitate și cunoștințele avansate necesare pentru practica profesională sau cercetarea în domeniul sănătății și securității ocupaționale (OHS) și al managementului de mediu (EM). Absolvenții vor avea capacitatea de a conduce și de a influența dezvoltarea unor standarde ridicate ale SHS și EM.

În mod tradițional, organizațiile au angajat absolvenți din diferite domenii disciplinare pentru a completa rolurile OHS și EM. Cu toate acestea, există o tendință crescătoare pentru companiile și organizațiile guvernamentale de a căuta absolvenți care să poată ocupa atât rolurile OHS și EM.

Convergența rolului OHS și al managementului de mediu este obișnuit în industriile miniere, industriale și de producție, unde procesele de producție au impact atât la locul de amplasare cât și în afara amplasamentului. Guvernul și alte industrii încep să urmeze această tendință.

Livrare flexibilă

Puteți alege să finalizați cursul cu normă întreagă timp de peste doi ani sau cu fracțiune de normă de peste patru ani. Absolvenții Diplomei QUT absolvent în SHS sau Diploma QUT absolvent în domeniul sănătății mediului sunt eligibili pentru a finaliza programul de masterat într-un an cu normă întreagă. Absolvenții de la alte universități cu diplome de absolvent similare pot fi eligibili pentru a beneficia de avantaje în fața Masterului de Sănătate, Securitate și Mediu pe baza unităților finalizate.114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Rezultatele carierei

Cursul este conceput pentru a califica absolvenți pentru pozițiile de sănătate, siguranță și mediu (HSE) într-o gamă largă de industrii. Titlurile de pozitie includ: Consilier HSE, Coordonator HSE, Manager HSE, Auditor HSE si Manager de Sustainabilitate.

Veți obține cunoștințe și abilități avansate pentru a vă asuma cu succes rolurile de consiliere sau de management HSE care includ OHS și EM, într-o gamă largă de industrii și locații.

Posibile cariere

  • Responsabil de mediu pentru sănătate
  • Ocupaționale de sănătate și siguranță

Taxe

Taxele dvs. reale pot varia în funcție de unitățile pe care le alegeți. Revizuim anual taxele și pot fi supuse unor creșteri.

2020: 31.100 dolari pe an cu normă întreagă (96 puncte de credit)114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Ultima actualizare May 2019

Despre facultate

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Citeste mai mult

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Citește mai puţin
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Mai mult Mai Puțin