Master în Relații Internaționale și Studii Europene

Generalități

Programul de descriere

Master în Relații Internaționale și Studii Europene

Programul oferă studenților cu o oportunitate de a explora subiecte avansate în domeniul relațiilor internaționale și studii europene, în timp ce honuire abilitățile legate de cercetare, eseu și un raport scris, vorbit public și comunicare în limba engleză. În timp ce studenții de master în departamentul IRES provin adesea de la un relații internaționale formale și / sau de fond european de studii, departamentul salută elevii din alte discipline și ajută-le în "faza de recuperare", asigurându-se că acestea sunt la egalitate cu colegii lor.

Programul este predat timp de doi ani universitari (4 semestre) și se încheie cu Disertatie de master, sub supravegherea de la unul dintre membrii facultății noastre. În timpul acestei perioadă de timp, studenții sunt obligați să ia toate cursurile obligatorii alocate și au posibilitatea de a se specializa în anumite domenii (de interes) prin selectarea cursurilor "free-alegere" oferite în fiecare semestru.

Universitatea pune în aplicare, de asemenea, un doctorat Programul în aceeași specialisaion.

Instrucțiuni de limbi străine

Departamentul de Limbi Străine oferă studenților cursuri de limbi străine IRES la diferite niveluri pentru a completa studiile lor generale. Elevii pot alege din limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, rusă și cehă ca oa doua limbă.

studenții MUP pot alege, de asemenea cursuri de limbi străine electivă oferite de către Departamentul de Studii Asiatice (de exemplu, chineza, japoneza).

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Metropolitan University Prague (MUP) ranks among the oldest and largest private universities in the Czech Republic. The steady influx of applicants interested in studying at Metropolitan University Pr ... Citeste mai mult

Metropolitan University Prague (MUP) ranks among the oldest and largest private universities in the Czech Republic. The steady influx of applicants interested in studying at Metropolitan University Prague attests to its reputation of afirst-rate educational institution. MUP provides education to approximately 6000 students. Since its establishment in 2001, the University offers study programmes in the area of international territorial relations, legal specialisations, and international economic relations in both full-time and part-time forms of study in Czech as well as English. MUP operates in Prague and in three regional centres in Pilsen, Liberec, and Hradec Králové. Citește mai puţin