Master în Psihologie de Afaceri

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Scopul programului este de a pregăti psihologi de înaltă calificare pentru organizațiile de afaceri cu cunoștințe psihologice profunde în marketing și managementul resurselor umane, rezonabile în elementele de bază economice și juridice ale dezvoltării afacerilor, capabile să-și implementeze competențele profesionale pentru eficiența unei organizații de afaceri și îmbunătățirea bunăstării personale.

Jumătate din program constă în psihologie de afaceri și subiecte legate de domenii. Programul oferă psihologie de conducere, team building și management, psihologia managementului inovației, psihologia afacerilor, psihologia personalului, relațiile publice și psihologia publicității, negocierile de afaceri, psihologia dezvoltării carierei, dreptul muncii etc. Cealaltă jumătate a programului desemnat pentru cercetare științifică și munca finală de masterat, formare profesională și stagiu. Fiecare semestru include cel puțin un subiect, care ajută la dezvoltarea abilităților practice. Este singurul program de masterat în psihologie în limba engleză în Lituania și în statele baltice. Programul oferă credite de calificare de masterat de psihologie definite în Regulamentul de Federația Europeană a Asociațiilor de Psihologi.

Metode de predare și învățare: Prelegeri interactive, predare orientată spre probleme, predici de oaspeți, recenzie de literatură, brainstorming, comunicare verbală, jurnal, joc de rol, discuții de grup (grup mic), discuții de grup, studii de caz, lucrări de proiect, pregătirea prezentărilor, cercetare individuală și de grup, misiuni individuale și de grup, recuperarea și analiza informațiilor, filme educaționale.

Posibilități de mobilitate internațională

Elevii sunt încurajați să participe la programul de mobilitate ERASMUS, care oferă posibilitatea de a studia la o universitate în străinătate timp de 1 sau 2 semestre și de a face un stagiu într-o altă țară.

Perspectivele de carieră

Calificările academice permit să lucreze în calitate de cercetător (acces la studiile din ciclul trei), precum și un psiholog în diverse întreprinderi, organizații neguvernamentale și instituții guvernamentale. În special, absolvenții vor putea să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în managementul resurselor umane, să aplice tehnici psihologice în lumea afacerilor pentru a spori eficacitatea anumitor companii.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență în psihologie pentru admiterea la universitate.

Competența de limba engleză - nivelul nu este mai mic decât B2 (conform cadrului comun de referință pentru limbă aprobat de Consiliul Europei). Testul la nivel avansat de limbă engleză este organizat pentru cei care nu posedă certificate IELTS sau TOEFL.

Procedura de solicitare și documentele solicitate

Urmați 4 pași:

 1. Completați formularul de cerere online la apply.mruni.eu
 2. Încărcați documentele necesare
 3. Asigurați înregistrarea dvs. prin plata taxei de înscriere
 4. Trimiteți cererea

Documente necesare:

 1. Documente educative
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplomă de licență: Copii certificate autentice ale diplomei de învățământ secundar sau diplomă de învățământ superior cu transcrierea înregistrărilor academice. Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
  2. Notă: Pot fi solicitate documente educaționale suplimentare (cum ar fi rezultatele examenelor de stat sau ale învățământului preuniversitar) în funcție de țara de reședință a solicitantului .
  3. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: copii certificate corecte ale diplomei și diplomei universitare (candidatul trebuie să aibă o diplomă de licență universitară sau o diplomă universitară echivalentă cu o durată minimă de studiu de 3 ani). Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
 2. Document care demonstrează rezultatele competenței în limba engleză.
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de licență: cel puțin nivelul B1; evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente nivelului B1: documentul TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, nivelul PTE
  2. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: cel puțin nivelul B2, evaluările certificatelor de competență lingvistică echivalentă nivelului B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Notă: în cazul în care nu aveți IELTS sau TOEFL, există posibilitatea de a lua testul online de limbă engleză organizat de Universitatea. Ar trebui să alegeți această opțiune la completarea aplicației. Nu există o taxă suplimentară pentru acest test.
 3. Copie dupa pasaport
 4. Fotografia tip pasaport
 5. Notă scrisă de sponsorizare din partea părinților / sponsorilor și scrisoarea unei bănci cu privire la abilitățile lor financiare (cu venituri din ultimele 3 luni).
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Citeste mai mult

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Citește mai puţin