Master în Programul De Producție Digitală Digitală

Filmbase

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Programul De Producție Digitală Digitală

Filmbase

Despre programul Digital Production Film Program

Program de producție digitală digitală

Educație reală de film

Filmbase oferă un curs unic, orientat spre industrie, care are ca scop pregătirea producătorilor de filme pentru realitatea scrisului, dezvoltării, pitching-ului, producerii, filmării, editării, postării și distribuirii de filme de lung metraj în format digital.

Caracteristici cheie

 • Programul nostru de producție Digital Feature Film Film este un curs flexibil conceput pentru a dezvolta profesioniști din industria interesată de producția de filme artistice.
 • Studenții noștri învață direct de la producători experimentați din Irlanda și Marea Britanie.
 • Studenții noștri folosesc echipamentele de ultimă generație din industrie.
 • Integrarea în industrie este o trăsătură esențială a acestui program.

Despre ce e vorba

Programul Digital Production Film Production este un curs incitant și inovator, care echipează studenții cu abilități creative și tehnologice pentru rolurile viitoare în producția de filme digitale și în industriile creative.

Filozofia noastră este de a cultiva specialitatea tehnică și profesionalismul creativ prin cercetare și producție practică.

Scopul nostru este de a crea gânditori inovatori care au capacitatea de a crea producții originale de film, prin intermediul unei înțelegeri tot mai mari a tehnologiei digitale.

Accesul studenților la camerele digitale, echipamentul de filmare și facilitățile post-producție va ajuta acest amestec de competențe tehnice și tehnici contemporane, care va informa și pregăti studenții pentru un viitor în producția de film practic.

Ce faci

Componenta digitală de filmare a cursului studiază teoria și practica filmării digitale și este concepută pentru a fi extrem de practică și practică. Elevii vor realiza un număr de proiecte individuale și de grup bazate pe film, într-o varietate de module, culminând cu producția unui film complet. Aceste programe sunt concepute pentru a contribui la un portofoliu de muncă de înaltă calitate la absolvire.

Programul de producție digitală de filme de lung metraj necesită o dovadă a capacității de a atinge standarde avansate de producție. Supervizorii cu experiență de producție de filme artistice vor ajuta elevii să-și atingă scopul de a crea un film de lung metraj. Elevii vor demonstra în mod clar cunoștințele lor avansate despre tehnologie și înțelegerea lor despre crearea de filme de lung metraj, precum și despre strategiile de marketing și distribuție. Pentru a realiza aceste rezultate, gradul se bazează pe echipajul de producție care funcționează ca o unitate autonomă și independentă.

Activitatea dvs. pe întreaga durată a acestui program va necesita un element semnificativ de dezvoltare independentă și de cercetare, aliat cu gruparea și munca individuală a proiectului, după cum este necesar. Împreună cu munca dvs. de lucru în curs de desfășurare, veți participa la prelegeri oficiale oferite de academicieni de film, experți practicieni, strategi de industrie și cifre cheie din lumea filmului și a radiodifuzării în Irlanda și în străinătate.

Elevii vor avea drepturi complete de acces la bibliotecă și de împrumut prin intermediul Școlii de Afaceri din Dublin (campusul Aungier Street) și bibliotecii de resurse a Institutului de Film al Irlandei.

Oportunități suplimentare

Elevii vor avea opțiunea de a efectua o vizită opțională la Londra pentru a vizita și a face legătura cu principalii strategi din industrie, distribuitori, agenți de vânzări și post-producție.

Oportunități de vizitare a Pieței Europene a Filmului la Festivalul de Film de la Berlin în luna februarie vor fi facilitate. Acest lucru va oferi studenților o oportunitate unică de a întâlni profesioniștii cheie din întreaga lume și de a vedea piața filmului în acțiune.

Elevii vor avea acces la evenimente din industrie și panouri la o selecție de festivaluri de film irlandeze. Elevii sunt încurajați să profite de oportunitățile suplimentare de învățare și de networking oferite la aceste evenimente.

Fact File

 • Locație: Filmbase , Curved Street, Temple Bar, Dublin 2
 • Începutul cursului: septembrie 2018
 • Durata cursului: 1 an full-time
 • Participare: La zi
 • Cerințe de intrare: Cerințele normale sunt cel puțin o diplomă de diplomă de clasa a doua sau un echivalent. Dacă nu îndepliniți criteriile de mai sus, dar aveți o experiență adecvată semnificativă, aplicația dvs. va fi luată în considerare, cu condiția să satisfaceți universitatea că sunteți capabil să răspundeți provocării muncii postuniversitare.
 • Cerere: Solicitanții trebuie să se adreseze direct la Filmbase . Consultați pagina Cum să aplicați pentru mai multe detalii.
 • Organismul de atribuire: Universitatea din Scoția de Vest (UWS)
 • Taxe: 6,450 € (inclusiv taxele de înregistrare)
 • Alte note: Aplicația nu garantează intrarea în program. Procesul de aplicare poate include o etapă de interviu.

Cum să aplicați

Aplicații generale

Expresii de interes sunt în prezent invitate de la potențialii studenți. Filmbase solicitate sunt invitate să facă legătura cu Filmbase pentru a discuta cursul înainte de depunerea candidaturilor. Aplicațiile pot implica o etapă de interviu. *

Aplicații industriale

Producătorii de filme care au terminat deja un film de lung metraj în calitate profesională pot solicita validarea lucrării anterioare în scopuri de curs. Înregistratorii care aplică pe această bază pot câștiga calificarea de masterat la finalizarea unui proiect Creative Media și anumite module academice. La astfel de cazuri se vor aplica taxe reduse de curs.

Profesioniștii din industrie interesați de aplicație ar trebui să contacteze directorul Filmbase , Alan Fitzpatrick, ca prim punct de contact pentru acest curs.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare February 12, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
6,450 EUR
Locations
Irlanda - Dublin
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Irlanda - Dublin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
€ 6,450 (inclusiv taxele de înregistrare)
Videoclipuri

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase