Master în Pace și soluționarea conflictului internațional

Generalități

Programul de descriere

Fii parte a soluției

109688_LEP01131-Edit.jpg

Aflați construirea păcii globale și locale

Programul nostru de trei semestre *, pe bază de cohortă, vă va antrena să deveniți un practicant calificat, capabil să dezvolte abordări inovatoare pentru construirea și dezvoltarea păcii la nivel mondial și local. Veți fi bine pregătiți pentru o carieră în sectorul organizațiilor nonprofit / neguvernamentale, precum și în alte domenii publice, private și academice.

Prin învățarea bazată pe proiecte, lucrul pe teren la nivel mondial și stagiile, veți dezvolta abilități practice, operaționale în ceea ce privește pacea, soluționarea conflictelor și dezvoltarea internațională. În clasele dvs., veți lucra cu cercetători interdisciplinari pentru a înțelege contextele sociale, politice, istorice și economice în care se produce pacea și conflictul.

* Programele Dual Degree pot dura mai mult, în funcție de durata programului suplimentar.

Programele noastre

Rezoluția internațională privind pacea și conflictele (IPCR)

Programe IPCR cu dublă diplomă

 • Relații internaționale și diplomație și IPCR. Studiu la Paris, Franța.
 • Consiliere și IPCR. Traumatismul și focalizarea conflictelor.
 • Sănătate publică și IPCR. Câștigați grade MPH și MA.

Prezentare generală

Programul de la o privire

 • Program de trei semestre full-time; opțiunea part-time disponibilă.
 • Cohorta de program începe în toamnă.
 • Titlul conferă următoarea iarnă; Începerea se produce în primăvara următoare.
 • Petreceți o săptămână studiind în străinătate cu cohorta.
 • Completați cerința dvs. de stagiu în SUA sau în străinătate.
 • Proiectul individual Capstone aliniat aspirațiilor de carieră.

Opțiuni pentru dublu grad

Pe lângă Master of Arts, Arcadia oferă opțiuni de gradul dublu:

 • IPCR / Relații internaționale și diplomație. Un program de trei ani care conduce la diplomă Master of Arts. Un an și jumătate în Glenside și un an și jumătate la Scoala Americană Universitară din Paris, Franța.
 • IPCR / Consiliere. Un program de trei ani în Glenside, care a condus la diplomele de masterat dual. Trauma și conflictul; programul de consiliere acreditat.
 • IPCR / Sănătate publică. Un program de trei ani în Glenside, conducând la o diplomă de masterat de sănătate publică și Master of Arts.

109687_IPCRInternship.jpg

Caracteristici

Structurați experiența dvs. pentru a vă potrivi obiectivele de carieră

Programul IPCR oferă studenților o bază solidă atât la intersecția dintre pacea internațională și rezolvarea și dezvoltarea conflictelor. Programul oferă oportunități de a pune teoria în practică prin intermediul învățării bazate pe proiecte, a stagiilor și a experiențelor pe teren.

Opțiuni full-time sau part-time

Vă veți înscrie într-un program de masterat de trei sau trei ani (cu normă întreagă), care include un stagiu aplicat, practică profesională și experiențe practice practice pe plan internațional. Programul este bazat pe cohorturi - veți începe împreună în toamnă și, dacă participați la programul cu normă întreagă, finalizați gradul dvs. în luna decembrie următoare.

Cursuri de fundație

În cursurile noastre de fundație, sunteți implicat în discuții profunde cu privire la teoriile de război, conflicte și pace, în cursuri mici și intime cu cohorta. Pe parcursul programului dvs., veți lua cursuri necesare în:

 • Teorii ale păcii și soluționării conflictelor.
 • Practici de transformare a conflictelor, inclusiv mediere, negociere și facilitare.
 • Evaluarea conflictelor.
 • Un caz în conflict, care include o excursie de studiu cu cohorta subvenționată
 • Capstone Project curs în care veți finaliza un proiect practic, aplicat care vă pregătește pentru o carieră în domeniu.

Selectarea selectivă

În plus față de cursurile pe bază de cohortă, veți alege electives pe tot parcursul programului. Electives vă permit să vă urmăriți obiectivele individuale de carieră, pe care le veți combina cu stagiul dvs. de practică, cursuri de studiu de teren și un proiect capstone pentru a forma un pachet cuprinzător de experiențe, abilități și cunoștințe care vă vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniul de consolidare a păcii.

Stagiu necesar

Cu ajutorul consilierilor noștri specialiști, practicieni, oameni de știință și absolvenți, vă alegeți stagiul de practică. Se desfășoară fie în SUA, fie în străinătate, în vara sau în timpul toamnei finale alături de proiectul Capstone. Stagiul de practică este o oportunitate cheie pentru dezvoltarea abilităților profesionale, a rețelelor și a perspectivelor de angajare. Un stagiu de peste mări, de asemenea, contează pentru cerința de experiență globală pe teren.

Proiectul Capstone: Împreună cu toți

Toți elevii desfășoară un proiect Capstone în timpul semestrului final al programului. Proiectul Capstone vă oferă posibilitatea de a vă integra teoria și cursurile cu stagii și experiențe de teren într-un proiect profesional.

109689_LEP08935.jpg

Experiențele studenților

Lumea este sala noastră de clasă, iar experientele globale pe teren sunt piatra de temelie a programului IPCR, oferind studenților oportunități practice și practice de neegalat pentru a-și îmbunătăți competențele profesionale, pentru a se angaja în învățarea experiențială și pentru a dezvolta o rețea și o comunitate de colegi. Prin absolvire, studenții IPCR nu sunt doar bine pregătiți și educați, dar deja în lume construiesc în mod activ pacea ca avocați, activiști, antreprenori sociali și manageri de programe ale ONG-urilor.

Experiențe și stagii în domeniu

Vă veți angaja într-o experiență semnificativă în "lumea reală" prin stagii, învățarea pe bază de proiect și lucrul pe teren la nivel mondial prin cursurile noastre Global Field Study. În IPCR, considerăm că este esențial ca cetățenii să trăiască și să se angajeze în schimburi interculturale semnificative pentru a fi constructori eficienți ai păcii.

Învățarea pe bază de proiect

Savanții noștri sunt, de asemenea, practicanți, conectându-și cercetarea cu aplicații din lumea reală. Cursurile noastre reflectă faptul că prin încorporarea învățării bazate pe proiecte. În multe cursuri, veți lucra independent și în grupuri mici la dezvoltarea de soluții practice la problemele din lumea reală.

Adu-le pe toți împreună

Toți elevii desfășoară un proiect Teza și Capstone în timpul semestrului final al programului. Proiectul Capstone vă oferă posibilitatea de a vă integra teoria și cursurile cu stagii și experiențe de teren într-un proiect profesional. Proiectul are, în general, forma unei analize politice, a unei evaluări a părților interesate sau a unui plan de program, deși este posibil și un proiect proiectat individual, care să reflecte obiectivul (obiectivele) dvs. de carieră. Studenții Capstone se întâlnesc într-o sesiune de seminar săptămânal, unde facultate oferă feedback și sprijin.

Capstone Exemple de proiect

 • Întrebarea kurdă din Turcia: O evaluare a conflictelor
 • Terorismul în Africa: o analiză a părților interesate a insurgenței lui Boko Haram în Nigeria
 • Conducerea Politicii Refugiaților a Germaniei în UE
 • Promovarea unei rezoluții pașnice pentru războiul din Yemen
 • Proiectul Red-Kite Instruirea formatorilor: o propunere de program
 • Agenția de recuperare: Primul ajutor psihologic intern și internațional
 • Privat pentru public: un atelier de lucru privind înțelegerea preocupărilor de gen în comunitatea noastră

Cariere

Rezolvarea conflictelor Cariere

Un masterat în Pacea Internațională în Rezolvarea Conflictelor te face competitivă pentru locuri de muncă în sectoarele public, privat și nonprofit. Potrivit Departamentului Muncii din SUA, ocuparea fortei de munca in legatura cu pacea si rezolvarea conflictelor este in crestere, iar cei cu diplome IPCR sunt de asemenea potriviti pentru cariere in educatie, afaceri, guvern, dezvoltare sau sanatate.

Alumni Angajatori

Mai mult de jumătate dintre absolvenții noștri sunt angajați în organizații neguvernamentale, în timp ce alții lucrează în domenii guvernamentale, educație sau în sectorul privat. Facultatea IPCR, personalul și absolvenții lucrează împreună pentru a vă ajuta să navigați cu succes în plasarea profesională și în dezvoltarea carierei.

Cerințe de admitere

Acesta este un program de trei ani cu program integral sau cu șase semestre.

Universitatea Arcadia consideră aplicațiile pentru acest program de la absolvenții colegiilor tuturor specializărilor, în special a celor care au demonstrat excelența scolastică și angajamentul față de pacea internațională și de rezolvarea și dezvoltarea conflictelor. Experiența și realizările înrudite, fie interne, fie internaționale, sunt, de asemenea, de dorit. Programul solicită solicitanților următoarele:

 1. O aplicație absolventă, inclusiv declarații personale, care trebuie completate online la adresa www.arcadia.edu/gradapp.
 2. O diplomă de licență de la o instituție acreditată, cu un GPA recomandat de 3,0 sau mai bine și, de preferință, o diplomă în studii de pace, științe politice, istorie, economie, antropologie, sociologie, psihologie, filozofie, religie sau alte discipline artistice liberale.
 3. Un procesar oficial din fiecare colegiu, universitate sau școală profesională a participat. Creditele de transfer incluse într-o transcriere trebuie să includă notele obținute; în caz contrar, trebuie depusă o copie oficială din școala originală. Transcrierile trebuie să fie trimise de la școala emitentă într-un plic sigilat și să conțină semnăturile și sigiliile corespunzătoare pentru a fi considerate oficiale.
 4. Trei scrisori de recomandare din partea persoanelor care sunt în măsură să judece calificările reclamantului pentru a realiza studii postuniversitare. Cel puțin două scrisori de recomandare trebuie să fie de la cadre universitare.
 5. Interviu cu programul IPCR numai prin invitație.
 6. Solicitanții internaționali ar trebui să viziteze www.arcadia.edu/international pentru informații detaliate privind cerințele de admitere și procedurile de aplicare. Rezultatele oficiale ale TOEFL sau IELTS sunt necesare pentru toți studenții pentru care limba engleză este oa doua limbă, cu excepția vorbitorilor non-nativi de engleză care dețin diplome sau diplome din instituțiile postliceale din țările vorbitoare de limba engleză (de exemplu, Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda, Australia și Noua Zeelandă). De asemenea, este necesară o evaluare a cursurilor pe parcurs a tuturor transcrierilor de către un serviciu independent de evaluare, cu sediul în Statele Unite.
 7. Candidații cu diplomă dublă trebuie să fie acceptați în fiecare dintre programe pentru a urma diplome duale.

GRE nu sunt necesare pentru admitere. În cazuri excepționale, după revizuirea înregistrării academice a unui solicitant și a experienței non-academice, directorul poate renunța la una sau mai multe condiții prealabile.

Termen limita

Acum acceptând cererile în mod continuu.

Termen limită de depunere

Dacă se acceptă o ofertă de admitere, un depozit de 500 USD trebuie să însoțească răspunsul de acceptare. Acest depozit se aplică la cursurile primului semestru și nu este rambursabil. Termenele limită de depunere specifice vor fi notate în scrisoarea de acceptare.

Admiterea amânată

Un student admis la program care dorește să amâne admiterea timp de un an trebuie să depună o cerere în acest sens în scris către Directorul Programului IPCR. Amânările vor fi acordate în cadrul programului individual. După acordarea amânării, un student trebuie să depună depozitul necesar pentru a-și rezerva locul în clasă. Acest depozit va fi creditat pentru școlarizare. Un student căruia i se acordă o amânare trebuie să înțeleagă că el sau ea va fi supus la cursurile predominante la momentul înscrierii în program.

110140_IPCR1.jpeg

cheltuieli

International Peace & Conflict Resolution (IPCR): Cohortă Full-Time Track-Fall 2018 Anul 2018-19 $ 30.170 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
Rezoluția internațională a păcii și a conflictelor (IPCR): Cohortă Full-Time Track-Fall to 2017 Anul 2018-19 $ 29.580 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
Rezoluția internațională a păcii și a conflictelor (IPCR): Cohortă Full-Time Track-Fall to 2016 Toamna 2017 $ 14.500 de Taxa de înregistrare de 50 USD / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 55 USD taxa de parcare semestru.
IPCR: Part-time Track Per credit $ de 1.260 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
IPCR / MPH Dual Degree-Toamna 2018 care intră în cohortă Pe semestru $ 10.322 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
IPCR / MPH Dual Degree-Toamna 2017 care intră în cohortă Pe semestru $ 10.120 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
IPCR / MPH Dual Degree-Toamna 2016 care intră în cohortă Pe semestru $ 9.917 Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.
Grad dublu IPCR / MAC Per credit 1.260 USD / credit pentru cursurile IPCR luate și 750 $ / credit pentru cursurile de consiliere efectuate Taxa de înregistrare de 50 $ / semestru + 50 USD / taxa de tehnologie semestru + 100 USD taxa de parcare anuală.

Cheltuieli suplimentare

 • Cărți și materiale (estimate): 1.000 $
 • Cameră și pensiune: Off-Campus

După înscrierea în programele lor, toți elevii trebuie să prezinte dovada asigurării medicale și să ofere informații despre starea lor de sănătate și istoricul medical. Dacă este necesar, asigurarea medicală poate fi achiziționată prin intermediul Universității. Informațiile și aplicațiile sunt disponibile în Biroul de Servicii de Sănătate a Studenților.

Ajutor financiar și burse

Burse: După examinarea pentru admitere, studenții vor fi revizuiți automat de către departamentul academic pentru un număr limitat de burse parțiale de merit. O sumă limitată de asistență postuniversitară este acordată, de asemenea, pe o bază de merite de până la 10 ore pe săptămână.

Pungă de călătorie: o pungă de călătorie de 2.500 $ este retrasă din circuitul agricol pentru fiecare elev cu normă întreagă pentru a se folosi de experiența internațională specializată sau de stagiile globale aprobate de directorul IPCR.

Ajutorul financiar este disponibil pentru a ajuta studenții calificați să acopere cheltuielile de școlarizare și cheltuielile aferente, precum și costurile de trai. În plus, studenții pot solicita să primească până la 20.500 USD anual prin intermediul Federal Direct Stafford Loan la un interes fix. În plus față de împrumutul Stafford, studenții pot alege să împrumute fie un împrumut Federal Direct Graduate PLUS, fie un împrumut student alternativ privat pentru a acoperi cheltuielile rămase. De asemenea, asistenții postuniversitare pot fi disponibili celor care se califică. Mai multe informatii.

Politici și proceduri academice

Un student acceptat în Programul Internațional de Pace și Rezolvare a Conflictelor este de așteptat să respecte reglementările stabilite de Universitatea Arcadia.

Universitatea își rezervă dreptul de a concedia un student în orice moment pentru performanțe academice nesatisfăcătoare sau pentru un comportament în detrimentul universității sau al bunăstării altor studenți.

Pentru ca studenții să rămână în medii academice bune, aceștia trebuie să mențină o medie minimă de puncte cumulative de 3,0 grade pe parcursul primului an al programului. Pentru a fi eligibil să participe la cel de-al doilea an al programului, este necesară o medie a punctajului cumulativ de 3,0. Un grad de sub "C" nu poate fi aplicat într-o anumită măsură. Dacă se primește o notă de mai jos "C", studentul trebuie să solicite reluarea cursului.

109691_LEP01144.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary ... Citeste mai mult

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary connections, and develop advanced critical thinking, research, and writing skills. Citește mai puţin