De ce

 • Operațiunile de studiu și managementul lanțului de aprovizionare la o școală de afaceri unde "digitalul" se află în centrul său.
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale.
 • Realizat în colaborare cu Centrul de Logistică Zaragoza - Rețeaua MIT Global Scale. Ca parte a unui program, studenții vor vizita platforma logistică Zaragoza Plaza, liderul principal al lanțului de aprovizionare din Europa de Sud, care găzduiește numeroase companii din industrie și proiecte de cercetare în care se dezvoltă ultimele inovații din domeniul managementului lanțului de aprovizionare.

Descrierea programului

Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Barcelona este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere fundamentală a operațiunilor și a lanțului de aprovizionare funcție cu o perspectivă globală, concentrându-se asupra efectelor globale ale operațiunilor și managementului lanțului de aprovizionare asupra performanțelor unei organizații.

MSc în Operațiuni și Managementul lanțului de aprovizionare din Barcelona educă viitorii lideri de afaceri cu competențele tehnice și manageriale de bază pentru a avea succes la nivel mondial.Acest maestru în operațiunile din Barcelona învață viitori manageri de afaceri cum să câștige avantaj competitiv pe piețele din întreaga lume, și competență managerială.

Programul Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Barcelona angajează studenții cu procesul și tehnicile utilizate pentru a dezvolta o varietate de strategii de management în întreaga operațiuni, achiziții și aprovizionare și lanțuri de aprovizionare. Cu această înțelegere sporită, studenții vor fi mai bine poziționați pentru a modela și a influența vânzările și profiturile unei afaceri. În mediul competitiv de astăzi, operatorii și profesioniștii din lanțul de aprovizionare trebuie să aibă abilități avansate în gestionarea multi-tasking, managementul timpului și precizia și rezolvarea rapidă a problemelor.

Acest master satisface cererea mare de operatori și liderii lanțului de aprovizionare, oferind studenților instruirea și expertiza pentru a le ajuta să facă față provocărilor mediului de afaceri internațional. Master of Science în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare garantează o educație unică axată pe o viziune globală și durabilitate în afaceri și oferă avantajul competitiv necesar pentru a asigura oportunități de angajare exemplară pe tot globul.

Un curriculum personalizat stabilește programul Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Barcelona, ​​în afară de alte programe similare, valorificând diversitatea ofertelor de curs oferite de GBSB Global

Fapte reale

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Format - Durată completă, dimineți
 • Locație - Barcelona, ​​Spania

Programul evidențiază

 • Facultatea cu experiență în industrie.
 • Vizitele companiei.
 • Elevii din 70 de țări diferite.
 • Acces exclusiv la afacerea digitală, pornire
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală.
 • Oportunități de carieră cu unele dintre cele mai importante companii multinaționale și startupuri reușite din întreaga lume.
 • Certificat de participare la Centrul de Logistică Zaragoza acordat de rețeaua globală ZLC-MIT

Obiectivele programului

 1. Dezvoltați o înțelegere a domeniului de operațiuni
 2. Dezvoltați o apreciere pentru interacțiunea managementului lanțului de aprovizionare cu alte funcții de management din cadrul organizației.
 3. Furnizați un cadru strategic pentru a evalua gestionarea activităților de afaceri, cum ar fi dezvoltarea produselor, aprovizionarea, producția și logistica, precum și gestionarea resurselor și a capacităților aferente pe care organizația trebuie să le îndeplinească obiectivele strategice.
 4. Obișnuiți participanții să fie în contact cu cele mai recente tehnici și practici inovatoare în domeniul operațiunilor
 5. Îmbunătățiți competențele manageriale prin activități care oferă formare în echipă, leadership, comunicare

De ce GBSB Global ?

 • Singura școală de afaceri din Spania, cu o acreditare internațională de la ASIC.
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților cea mai avansată experiență de învățare din prima zi.
 • Școala oficială Microsoft Showcase.
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA.
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA.
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de către MYBS (minte propria ta școală de afaceri).
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek.
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate.
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului European pentru Educație în Afaceri (ECBE).
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA.
 • Diversitatea globală Elevii din 70 de țări și facultate din 20 de țări.
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul cursului și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările.
 • Angajabilitate

Oportunități de carieră

Absolvenții Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Barcelona vor beneficia de oferte de angajare sporite de la companii din diverse industrii din întreaga lume. Sectoarele populare ale operațiunilor

COMUNĂ GLOBALĂ DE ALIMENTARE

Managerii lanțului de aprovizionare se ocupă de coordonarea tuturor aspectelor lanțului de aprovizionare. Ei conduc o echipă de profesioniști în planificarea strategică, aprovizionarea cu materii prime, proceduri de fabricație, livrare și logistică. Persoanele fizice trebuie să fie foarte competente în negocierea, conducerea și comunicarea interculturală.

SERVICIU CLIENȚI

Agenții de servicii clienți din Managementul lanțului de aprovizionare sunt responsabili pentru menținerea fluxului de lucru corespunzător prin acordarea de asistență pentru coordonarea tuturor sarcinilor de depozitare aferente operațiunilor logistice de la fabricare până la primirea de către client.

DISPOZITIVUL LOGISTICS

Carierele din logistica distribuției presupun supravegherea unui proces de la început până la finalizare. Profesioniștii sunt responsabili de depozitarea și distribuirea bunurilor, precum și de monitorizarea fluxului de mărfuri de la o etapă la alta. Persoanele fizice trebuie să fie foarte organizate și capabile să facă mai multe sarcini pentru a îmbunătăți eficiența și performanța unei organizații.

COORDONAREA COORDONARII

Coordonatorii de achiziție sunt experți în activități multi-tasking într-un mediu rapid. Acestea se ocupă de relațiile furnizorilor, rezolvă probleme cu furnizorii și furnizorii, coordonează livrările și asigură că termenele și obiectivele sunt îndeplinite.

STRATEGIA LINIEI DE ALIMENTARE

Strategiștii se angajează cu liderii de afaceri pentru operațiunile B2B potențiale, pun în aplicare inițiative strategice pentru procese îmbunătățite, pentru a rezolva probleme complexe de afaceri și a ajuta echipa să lucreze mai eficient.

CONTROLUL INVENTARULUI

Administratorii de inventar primesc transport și vând stocuri de la companie. Ei se ocupă de gestionarea tuturor procedurilor din depozit cu privire la inventar și echipa de angajați. Competențele în managementul echipei, organizarea și comunicarea sunt o necesitate.

MANAGEMENTUL TRANSPORTURILOR

Managerii de transport sunt responsabili pentru asigurarea faptului că toate transporturile în interiorul și în afara companiei sunt realizate eficient, în condiții de siguranță și să respecte constrângerile bugetare. Profesioniștii trebuie să aibă cunoștințe extinse despre ordonanțele locale, politicile guvernamentale, regulamentele de siguranță și procedurile legale.

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A AFACERILOR ȘI OPERAȚIILE VERDE

Profesioniștii sunt responsabili de modificarea practicilor de afaceri și de procesul de fabricație pentru a minimiza daunele aduse mediului și pentru a oferi cele mai eficiente soluții posibile.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 23 mai multe cursuri de la GBSB Global Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
9 - 12 luni
La zi
Price
14,640 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Careers You Can Achieve with a Master in Operations & Supply Chain Management