În Milano, în vila Clerici, într-un context istoric între pereții martori ai culturii și grădinile magnifice italiene, Școala de Management a Universității LUM Jean Monnet își va găzdui centrul de internaționalizare oferind astfel noi programe de masterat pentru noi cariere.

Ca urmare a proceselor de integrare europeană, avocații europeni, factorii de decizie și managerii trebuie să fie orientați pe plan internațional și deschis cultural pentru a sprijini îmbunătățirea politică, socială și economică a instituțiilor europene.

Maestru în "Cariere cu Uniunea Europeană" ( MACEU ) este un program de un an, orientat spre practică, care are ca scop de a pregăti absolvenți talentați pentru a începe lor cariere internaționale.

Programul îmbină rigurozitatea academică cu relevanță practică pentru a oferi studenților o experiență unică de învățare. Prin intermediul cursurilor interactive, a discuțiilor de caz live, a proiectelor de teren și a muncii în grup, Master-ul echipează studenții cu cadre, instrumente și tehnici pentru a construi setul de competențe necesare pentru a avea ocazia de a face diferența pentru Europa.

Master în "Cariere cu Uniunea Europeană" reunește participanți din întreaga Europă pentru a le pregăti pentru un viitor profesionist câștigător în instituțiile UE, guvernele naționale, politica și ONG-urile. Masterul salută absolvenții recenți internaționali dintr-o varietate de discipline de studiu și medii culturale.

Aceasta variază de la cei care nu au experiență profesională în căutarea unui program de diplomă care să acționeze ca o punte către lumea reală, precum și a candidaților cu până la doi ani de experiență profesională care caută cunoștințe aprofundate despre modul în care teoria se aplică lumii reale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Università LUM Jean Monnet School of Management »

Ultima actualizare July 28, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date