Master în Marketing

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Marketingul transparent, global și tehnologic se află pe lista de verificare a fiecărei organizații pentru succes, iar practicanții de top de marketing au nevoie de noi abilități pentru a continua să se desfășoare în medii din ce în ce mai competitive.

Credem în importanța de a deveni factori de decizie responsabili în afaceri. La Universitatea Caledonian din Glasgow veți dezvolta în continuare cunoștințele și experiența dvs. în ceea ce privește noțiunile de sustenabilitate, leadership etic și responsabilitate socială care pot aduce schimbări pozitive în lumea globală a marketingului.

Înscrieți-vă la GCU Glasgow School for Business and Society și vă îmbraciți în cele mai recente tendințe de marketing digital și internațional și deveniți influența pozitivă pe care angajatorii au ajuns să o aștepte de la absolvenții GCU. Veți beneficia de învățare alături de studenți din diferite părți ale lumii cu experiențe și experiențe diverse. Această oportunitate vă oferă cunoștințe despre cultura și contextele de marketing din diferite țări.

Cariera ta

Absolvenții programului de masterat își vor îmbunătăți profilul prin dezvoltarea celor mai recente cunoștințe și abilități de marketing necesare pentru a-și progresa carierele în cadrul organizațiilor care activează pe piețele din mediul de afaceri, al consumatorilor și al sectorului terțiar.

GCU absolvenți de marketing au fost angajați în întreaga lume într-o varietate de poziții, cu angajatori, inclusiv: PepsiCo, Hewlett Packard, vizita Scoția, Virgin Media, Duracell și Trei.

Ce veți studia

Tehnologiile digitale și rolul pe care îl joacă în marketing au crescut semnificativ în ultimii ani. Pe măsură ce aceste evoluții cresc în ritm, provocarea pentru angajatori este să adopte noi tehnologii digitale care să sporească oportunitățile de afaceri și profesionale. Prin urmare, necesitatea de a concura la nivel tehnologic și internațional este o cerință pentru fiecare absolvent de afaceri și de marketing.

În calitate de student, beneficiați de calitatea de membru afiliat al Institutului de Marketing (CIM), care vă oferă acces la o gamă largă de informații de marketing profesionale, oportunități de a colabora cu alți practicieni de marketing CIM și opțiunea suplimentară de a obține o calificare profesională și de a câștiga Membru CIM.

Aflați de la peste 30 de ani experiența de marketing și accesați cele mai pertinente tehnici de marketing relevante din industrie, pe care potențialii angajatori le apreciază cel mai mult. Dezvoltați idei noi și provocați industria dvs. pentru a face o diferență, fie la nivel local, național sau global. Tu vei:

  • Evaluați și abordați critic teoria și practica de marketing modern
  • Explorați rolul de branding, comunicare, tehnologie și construirea de relații în strategia de marketing
  • Analizați și apreciați mediile de afaceri și cele digitale în contextul managementului de marketing
  • Studierea situațiilor și problemelor realiste de marketing
  • Aplicați cunoștințele și înțelegerea de marketing pentru a lua decizii strategice, inovatoare și creative și pentru a le pune în aplicare

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Marea Britanie Gradul onoruri 2: 2 sau echivalent

limba engleza

Scor IELTS scolare de 6,0 (sau echivalent) fara element sub 5,5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • UE: £ 5500
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Acreditare profesională

Institutul de Marketing Chartered (CIM) este organismul de conducere profesionist pentru comercianții din întreaga lume și există pentru dezvoltarea profesiei de marketing, menținerea standardelor profesionale și îmbunătățirea abilităților practicanților de marketing.

GCU și-a unit forțele cu CIM pentru a oferi studenților posibilitatea de a obține calificări profesionale prin CIM Graduate Gateway. Calificările CIM sunt foarte căutate de către angajatori și hărți alături de gradele noastre, ceea ce asigură faptul că oferim studenților cele mai bune oportunități pentru o carieră de marketing de succes.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Citeste mai mult

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Citește mai puţin