Master în Marketing de modă

Generalități

Programul de descriere

Acest curs este predat în limba portugheză.

Însoțit de profesioniști din companii precum Vogue și Osklen, studentul va dezvolta un proiect de marketing și comunicare pentru un brand de modă.

Prin intermediul mai multor conexiuni cu piața, elevul va avea o viziune actuală a zonei și va putea să-și înceapă propriul brand și să se alăture departamentelor de comunicare ale companiilor mari de modă.

În parteneriat cu Levi's, Master Professional în Fashion Marketing oferă studenților șansa de a intra în legătură cu viața cotidiană a uneia dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte din lume.

De-a lungul cursului, elevii vor avea cursuri cu profesioniști de marcă și vor dezvolta un proiect de marketing într-un spațiu proiectat de companie la școală.

Pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale, studentul are în continuare activități de îndrumare și are oportunitatea de a întâlni piața în afara Braziliei, printr-un modul internațional de 40 de ore de la IED Italia sau de la IED Spania.

Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

Within the boundaries of Rio Genius Loci, IED will focus its teaching programs to take in not only Design, Fashion, Communication and Visual Arts, but also the innovative principles of sustainable arc ... Citeste mai mult

Within the boundaries of Rio Genius Loci, IED will focus its teaching programs to take in not only Design, Fashion, Communication and Visual Arts, but also the innovative principles of sustainable architecture and of strategic and service design. Citește mai puţin