Master în Marketing Strategic

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Vrei să fii un lider de marketing de succes al viitorului? Ești inovator, un jucător de echipă și un comunicator minunat? Vrei să ieși în evidență din mulțime și să accelerezi într-o uimitoare carieră de marketing oriunde în lume?

Gradul de marketing strategic la Swansea University va oferi fundamentul unei cariere de succes. Veți dezvolta abilități de marketing și strategie la nivel înalt, cu o înțelegere critică a problemelor actuale și provocărilor într-o industrie în continuă evoluție.

Veți obține, de asemenea, o bază puternică atât în aspectele practice și teoretice ale marketingului contemporan, incluzând o înțelegere aprofundată și aprecierea problemelor etice relevante și responsabilității sociale; înarmându-vă cu abilitățile și instrumentele care vă vor permite să jucați un rol valoros în furnizarea unei economii viitoare durabile, inclusive și inovatoare.

După finalizarea elementelor predate ale cursului, aveți ocazia să finalizați un proiect de marketing bazat pe muncă, permițându-vă să aplicați abilitățile și cunoștințele dobândite într-o situație reală.

Pentru a studia acest program de specialitate trebuie să dețineți o diplomă de licență într-o disciplină relevantă.

Cursul este acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM), un organism profesional din Marea Britanie care oferă instruire și calificări în marketing și activități conexe. Gradul dvs. va include scutiri de modul de la calificările profesionale CIM prin schema CIM Graduate Gateway. Programul a fost proiectat în conformitate cu Diploma postuniversitară CIM și vă va oferi oportunitatea de a obține statutul de charter la finalizarea cu succes a misiunilor acreditate CIM.

De ce marketingul strategic în Swansea?

 • Proiectat pentru absolvenți de marketing / afaceri recente sau profesioniști care sunt deja familiarizați cu conceptele de marketing.
 • Alegerea fie a Proiectului de Disertație, fie a Proiectului de Plasament în Industrie de 3 luni
 • Toate modulele sunt predate de către facultatea noastră de clasă mondială care are cunoștințe industriale și academice
 • Acreditarea profesională a organismului, care vă poate ajuta la accelerarea carierei
 • Swansea University fost votată pe locul doi în WhatUni? Student Choice Award 2019 - Studiu postuniversitar
 • Swansea este comună pe locul 1 în Țara Galilor pentru cercetări clasate la nivel internațional (Research Excellence Framework 2014)
 • Swansea este pe locul 1 în Țara Galilor pentru un impact de lider mondial - 60% la nivel de 4 stele (REF 2014)
 • Cu sediul în clădirea School of Management de 22 de milioane de lire din noul campus din Bay

Experiența dvs. strategică de marketing

Din momentul în care ajungeți la Școala de Management, vom lucra cu dvs. pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și experiența pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră.

Veți avea sfaturi nelimitate de la unu la unu pentru cariere personalizate de la echipa noastră dedicată de cariere. Puteți merge la un loc de muncă sau un stagiu de muncă prin intermediul rețelei de stagii plătite Swansea (SPIN) sau a inițiativei Săptămâna muncii.

Avem legături puternice cu o serie de organizații cu profil înalt, inclusiv Dell și Ernst și Young.

Toți studenții noștri beneficiază de co-locație cu industria de la inovativul Bay Campus, care lucrează alături de companii precum Fujitsu, în facilități care se laudă cu spații didactice dedicate și zone de studiu și facilități IT extinse dotate cu cele mai noi hardware și software specializat.

Cariere de sănătate publică și de promovare a sănătății

Avem un palmares excelent de a plasa absolvenții noștri în marile companii multinaționale.

Programul dvs. de marketing strategic MSc, cu acreditare CIM, vă va oferi abilitățile de a crea o carieră înfloritoare într-un mediu concurențial într-o varietate de sectoare oriunde în lume.

Următorul tău rol ar putea fi oricare dintre acestea:

 • Director de marketing
 • Brand Manager
 • Consultant de management

Cerințe de intrare

Elevii trebuie să atingă un minim de 2: 1 (sau echivalent de peste mări) într-o diplomă de licență de afaceri.

Vorbitorii de limba engleză nativ trebuie să obțină un scor IELTS de 6,5 în general, fără o componentă mai mică de 5,5. O listă de teste echivalente este prezentată aici. Dacă ați studiat o diplomă de licență predată prin intermediul limbii engleze, puteți fi scutit de această cerință - faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Pentru studenții care nu se încadrează decât în cerințele de limbă engleză, oferim o gamă de programe de pregătire pre-master pe care le puteți lua înainte de a începe calificarea de master.

Cariere și angajabilitate

Swansea Employability Academy (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să vă construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră
 • Sfaturi și îndrumări individuale de la profesioniști calificați
 • Ajutați-vă să găsiți locuri de muncă, stagii, locuri de muncă și oportunități de voluntariat
 • Accesul la resursele informaționale pe o gamă largă de subiecte de management al carierei
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Școala de Management are, de asemenea, o echipă dedicată de angajabilitate internă care oferă sprijin suplimentar.
În timpul petrecut alături de noi, veți avea șansa să:

 • Alăturați-vă schemei noastre de mentorat pentru angajare și obțineți îndrumare de către un angajator care vă poate ajuta cu trecerea de la student la cel profesional
 • Obțineți oportunitatea de a vorbi cu comunitatea noastră în curs de dezvoltare
 • Lucrați și colaborați cu angajatori dintr-o serie de companii naționale și multinaționale prin intermediul seminariilor și evenimentelor noastre
 • Îmbunătățiți-vă abilitățile și întâlniți angajatorii în timpul Modulului nostru de Angajare, care se desfășoară de două ori pe an
 • Participați la concursul Business in the Bay și concurați cu alți studenți
 • Finalizați Premiul de Angajare pentru Swansea

Descoperiți cum vă poate sprijini serviciul nostru de carieră intern.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin