Master în Marketing Global

Generalități

Programul de descriere

Roehampton MSc Global Marketing vă oferă o experiență esențială a teoriei și practicilor contemporane de marketing, echipându-vă cu abilitățile strategice și operaționale de marketing necesare pentru a avea succes.

Acest program a fost conceput cu ajutorul unui grup de consilieri de afaceri și lideri de afaceri de succes pentru a răspunde cererii secolului XXI pentru profesioniști concentrați pe piață, adepți în utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale. Vei fi introdus în contextul strategic, financiar și operațional al managementului și în strategiile de marketing digital și în contextul din ce în ce mai bazat pe date în care își desfășoară activitatea liderii de afaceri. De asemenea, veți învăța cum să folosiți strategiile de marketing digital și de implicare a clienților pentru a obține un impact real asupra obiectivelor de afaceri prin marketing.

MSc Marketing Global este adaptat studenților cu ambiția de a deveni lideri și practicieni la interfața marketingului și a strategiei corporative. Programul beneficiază de expertiza noastră de cercetare a facultății de conducere și legături de practician. În plus față de programul academic de studiu, veți avea ocazia să vă alăturați Programului nostru de Leadership Global.

Există, de asemenea, oportunitatea (sub rezerva taxelor și disponibilității) de a vă alătura unei excursii de management internațional într-o țară europeană, unde veți vizita companii, veți exersa munca în echipă și veți avea posibilitatea de a reflecta asupra problemelor curente de management și soluții strategice.

Conţinut

Roehampton MSc Global Marketing oferă un program stimulant de studiu, condus de cercetările recunoscute la nivel internațional ale facultății noastre academice, cu un accent pus pe dotarea cu concepte și tehnici de marketing global solicitate de organizațiile globale și agențiile de marketing din secolul XXI. Programul este livrat de academicieni și practicieni care sunt experți de vârf în aspecte strategice ale marketingului.

Programul vă oferă, de asemenea, o înțelegere critică a strategiei corporative, a managementului performanței financiare, a leadershipului și a perspectivelor interculturale despre management. Clasa noastră de metode de cercetare vă va dota cu cunoștințele și tehnicile necesare pentru a urmări lucrările empirice de rigoare academică, impactul real și relevanța practicantului.

Vei fi încurajat să te implici în dezvoltarea profesională personală prin participarea activă la Programul de Leadership Global, menit să te echipeze cu abilitățile care sunt esențiale pentru a reuși în lumea afacerilor cu ritm rapid.

MSc Marketing Global se caracterizează prin:

 1. Un set de module atent concepute în afaceri și marketing internațional, care vă oferă o perspectivă de marketing cu adevărat globală și punând accent pe strategiile de marketing digitale și bazate pe date.
 2. Oportunitatea de a aplica cunoștințe teoretice studiilor de caz de marketing internațional.
 3. Oportunitatea de a dezvolta capacități de conducere pentru a conduce la schimbarea bazată pe piață în organizațiile globale.
 4. Învățarea și predarea s-au concentrat pe pregătirea în carieră și abordarea provocărilor contemporane în planificarea marketingului global și managementul mărcii.
 5. O abordare combinată de predare și învățare care este bazată pe tehnologie prin utilizarea Moodle, potrivită pentru a experimenta un grad ridicat de flexibilitate în gestionarea călătoriei dvs. de învățare.

Ca absolvent, vei primi o diplomă dublă de nivel 7, Diploma de Management Strategic și Conducere de către Chartered Management Institute (CMI).

Programul de conducere globală

 • De ce un program de leadership global?
 • Vrei să experimentezi viața ca consultant în management?
 • Vrei să adaugi experiență valoroasă CV-ului tău?
 • Doriți să faceți rețea cu lideri organizaționali și afaceri globale?

Programul de leadership global este conceput pentru a vă îmbunătăți pregătirea în carieră. Este axat pe dezvoltarea profesională personală printr-o combinație de evenimente, ateliere de lucru, oportunități de rețea și expunere în industrie care se adresează pregătirii dvs. în carieră și capacitățile dvs. de a acționa ca un lider eficient, manager, consultant sau antreprenor.

În cadrul programului dvs. de Leadership Global, veți primi îndrumări din partea personalului profesionist de la Serviciul de cariere cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți calea carierei. Veți putea naviga printr-o gamă largă de informații, literatură de la organisme profesionale și materiale de auto-ajutor pe CV-uri și aplicații de muncă. Ca parte a atelierelor de lucru, veți putea participa la interviuri confidențiale pentru a discuta planurile de carieră, aplicațiile și interviurile viitoare de muncă. Pe lângă aceasta, vi se va oferi posibilitatea de a vă exersa abilitățile de prezentare și de ridicare la evenimente în rețea.

Programul de pre-inducție

Dacă primul tău grad nu se ocupă de afaceri și management, vi se va oferi posibilitatea de a completa o pre-inducție on-line, care este în întregime voluntară și care nu poartă credit. Nu este evaluat și nu este o condiție prealabilă pentru înscriere. Totuși, vă va oferi un nivel de înțelegere a strategiei, managementului, marketingului și afacerilor internaționale. Acest program este livrat ca un studiu autodirecționat și disponibil odată ce înscrierea dvs. a fost finalizată.

Programul va consta din lecturi ghidate pe care le puteți completa în ritmul propriu acasă. Sunteți încurajat să ajungeți bine pregătiți și să citiți cel puțin unele dintre lecturi și sarcini de reflecție furnizate până în săptămâna a 3-a a primului dvs. semestru.

Website-ul înainte de inducție vă va ghida, după ce sunteți înscris, prin lecturile și sarcinile relevante mai detaliat. Vă va avansa capacitatea de a analiza date și informații folosind tehnici de bază analitice și manageriale și seturi de instrumente.

Lista subiectelor:

 • Introducere în Management, Marketing și Strategie
 • Introducere în finanțe și contabilitate pentru manageri
 • Introducere în comportamentul consumatorilor
 • Introducere în gestionarea oamenilor și diversitatea în organizații

Opțiuni de carieră

Absolvenții de la acest program sunt dotate cu cunoștințele și abilitățile de a lucra în managementul mărcii, în planificarea digitală de marketing sau în poziții de management strategic de marketing în mari corporații multinaționale, IMM-uri care operează la nivel mondial sau agenții de marketing specializate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Citeste mai mult

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Citește mai puţin