Data începerii: ianuarie, mai, septembrie

Taxe de școlarizare (2018/19): Marea Britanie / UE: £ 9.995 Internațional: £ 14.500

Marketingul digital este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere, fiind explorată de întreprinderi pentru a-și comercializa bunurile și serviciile. Statista prognozează o creștere globală a cheltuielilor de marketing digital (US) până la 103,37 miliarde de dolari în 2019, de la 57,29 miliarde dolari în 2014, întregul spectru de marketing digital crește exponențial, prin urmare, companiile caută continuu consultanță de specialitate.

Construiți-vă înțelegerea tacticilor online media sociale și a tacticii de marketing digital și vă specializați în domeniul digital pentru a vă lărgi în lumea digitală.

Masterul nostru de marketing digital este conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie într-un sector în plină dezvoltare. Cursul se va concentra pe avansarea abilităților digitale de care aveți nevoie pentru a comercializa cu succes bunuri și servicii prin diverse canale online, ajutându-vă în același timp să vă mențineți la curent cu problemele, dezbaterile și instrumentele de trend în lumea de marketing.

Marketingii digitali sunt obligați în mod constant să aibă cunoștințe în domenii cum ar fi cartografierea călătoriei clienților, examinarea comportamentului cumpărătorilor, valorificarea la maximum a rețelelor sociale și asigurarea faptului că ele calculează o rentabilitate a investiției în campaniile și activitatea lor.

Pe măsură ce avansați cursul, vă veți concentra pe o serie de teme, inclusiv construirea loialității clienților, furnizarea de servicii superioare pentru clienți și realizarea cercetării de piață. Veți învăța noi tactici și strategii, combinate cu tehnici de marketing mai tradiționale și cum acest lucru se poate referi la lumea afacerilor.

învățământ

Veți fi învățați printr-un amestec de prelegeri, seminarii și ateliere pentru a vă permite să vă dezvoltați cunoștințele despre lumea de marketing digital. În plus, veți fi, de asemenea, așteptat să se angajeze în studiul independent.

Învățarea îmbunătățită prin tehnologie (TED) este încorporată de-a lungul cursului. Un accent deosebit se pune pe dezvoltarea capacității dumneavoastră de a obține o diplomă de master. Ca parte a procesului de inducție, veți fi pe deplin conștienți de resursele de învățare și de sprijinul disponibil pentru dvs. Vor fi, de asemenea, sesiuni săptămânale de sprijin academic destinate să vă ușureze să deveniți un student postuniversitar. De asemenea, vi se va aloca un tutore individual la îndrumare. Veți întâlni acest tutore la intervale regulate în timpul studiilor.

Cerințe de intrare standard

  • Un minim de 2, 2 diplome de onoruri sau echivalent, sau experiență substanțială de a lucra într-o organizație de afaceri.

În mod alternativ, este posibil să fiți eligibil să vă înscrieți la unul dintre programele noastre de masterat. Acestea sunt concepute special pentru studenții care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru diplomele noastre postuniversitare și ar dori să depășească acest decalaj în calificările lor. După finalizarea cu succes a unuia dintre programele noastre de masterat, veți fi eligibil să vă alăturați unuia dintre programele noastre de masterat.

Northumbria University London Campus este condusă în parteneriat cu QA Higher Education - un furnizor de învățământ superior din Marea Britanie. Toate programele noastre de la Campusul din Londra sunt validate de către universitate și sunt predate de către personalul superior al QA și al Universității.

Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la Northumbria University London Campus »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Discover Northumbria University London Campus