Sănătate - gestionarea cu succes a sănătății

Fie în spital, în ambulatoriu, în turismul medical sau într-o asigurare de sănătate sau de îngrijire pe termen lung - medici, asistente medicale și întreaga industrie de asistență medicală devin din ce în ce mai internaționale. Prin urmare, o carieră de management în sectorul sănătății necesită abilități bune de limbi străine, precum și cunoștințe cuprinzătoare în domeniu.

În timpul programului dvs. de master la IUBH, veți avea de-a face cu factorii strategici de luare a deciziilor și cu procesele complexe de management al sănătății și veți obține know-how-ul pe care trebuie să-l ocupați într-o poziție responsabilă în industria sănătății.

date

Ce perspective de carieră aveți în managementul sănătății?

Indiferent dacă lucrați ca consultant corporativ pentru îngrijirea sănătății într-o întreprindere globală, în calitate de manager de cont pentru clinici, într-o firmă de consultanță în afaceri sau ca manager pentru dezvoltarea strategică a afacerilor în instituțiile de asistență medicală, sarcinile din industria medicală sunt diverse.
Cu gradul de Master în Managementul Sănătății, dobândiți cunoștințele de specialitate de care aveți nevoie ca lider de succes în industria sănătății. Asigurările de sănătate și de îngrijire, instituțiile medicale, companiile farmaceutice sau instituțiile de turism de sănătate sunt potențiali angajatori pentru tine!
Absolvenții IUBH sunt foarte apreciați atât în ​​companii naționale, cât și internaționale. În "Zilele noastre de carieră", aveți deja ocazia să faceți contacte inițiale cu viitorii angajatori în timpul studiilor.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la IUBH University of Applied Sciences »

Ultima actualizare August 7, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 - 4 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date