Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții globale nevoilor de recrutare și de reținere a personalului, potențialul curriculum vitae și exponențial crește șansele de inserare și îmbunătățire forței de muncă.

Cu toate acestea, acest Master în Managementul Resurselor Umane este conceput pentru toți cei care doresc să-și dezvolte cariera profesională într-una din departamentele cele mai apreciate de companiile de top.

Alegeți să vă antrenați la EUDE Business School, una dintre cele mai importante școli de afaceri din Europa care a pregătit deja peste 100.000 de studenți, cu diplome de master care apar în topul clasamentelor internaționale de prestigiu.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Competențele și rezultatele profesionale ale Master în Managementul Resurselor Umane

Prin absolvirea programului de Master în Managementul Resurselor Umane, veți dobândi următoarele profesii și competențe personale:

 • Integrați funcția strategică a zonei HR în misiunea și viziunea organizației.
 • Facilitați schimbările culturale organizaționale pe care compania le are nevoie.
 • Planificarea strategică a nevoilor de recrutare, dezvoltare și reținere a capitalului uman.
 • Obțineți o mai mare conștientizare a gradului de responsabilitate pe care managerul îl are atunci când vine vorba de inspirarea și mobilizarea echipei sale, de obținerea de rezultate și de îmbunătățirea performanței muncii.
 • Dezvoltați abilitățile și abilitățile manageriale care influențează pozitiv cultura organizațională, facilitând transmiterea valorilor etice în afaceri.

Programul și teza de master în managementul resurselor umane

 1. Managementul și organizarea afacerilor
 2. Strategia companiei
 3. Gestiunea financiară
 4. Gestionarea strategică a capitalului uman
 5. Atragerea și păstrarea talentului
 6. Dezvoltarea talentului și a potențialului uman
 7. Sisteme de compensare și evaluare a managementului
 8. Dincolo de managementul oamenilor
 9. Dezvoltarea directivei privind competențele
 10. Final Master Project *
 11. Practici (numai pentru modalitățile prezente)

Metodologia de Master în Managementul Resurselor Umane

Metodologia de lucru elaborată la EUDE Business School se bazează pe metoda cazului. O instruire eminamente practică reprezintă cea mai bună bază pentru ca elevul să dobândească cunoștințele, abilitățile și experiențele pe care compania le are nevoie. Cazurile dezvoltate în fiecare domeniu al cunoașterii sunt povești de succes care oferă studenților o marjă largă de analiză și discuție.

Sala de clasă cu grupuri mici sau campusul virtual EUDE , o platformă lideră la nivel european, va fi forumurile cele mai potrivite pentru ca studenții să-și împărtășească opiniile și reflecțiile asupra fiecărui document.

Programa a fost pregătită sub supravegherea și consilierea companiilor de top din sector, precum și o facultate formată din directori și foști directori ai companiilor multinaționale și naționale (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé sau Drommer Consulting) .

La sfârșitul programului, studentul va livra și apăra proiectul Final Master. PFM este un plan de afaceri, real sau simulat, în care studentul trebuie să fi aplicat toate cunoștințele și instrumentele dobândite.

Pe întreaga durată a programului, studentul va avea un tutore personalizat și un feed-back continuu de către profesori, ceea ce va permite elevului să cunoască în orice moment punctele lor de îmbunătățire și puncte forte.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas »

Ultima actualizare Iunie 17, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Mai 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mai 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mai 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

#EUDEtalent | Cristina Rosal MBA y RRHH - España

#EUDEtalent | Merlín Roxana, alumna de RRHH online