Master în Managementul Resurselor Umane

Generalități

Programul de descriere

Atragerea celor mai buni angajați și a-i ajuta să facă performanțe cât mai bune, este esențial pentru succesul fiecărei organizații.

Master în Managementul Resurselor Umane vă oferă teoria și abilitățile practice de a recruta, instrui și dezvolta angajați și de a-i răsplăti pentru performanța lor. Veți înțelege modul în care angajații modelează cultura unei organizații ca membri ai unei forțe de muncă productive și motivate.

De ce să studiezi MSc în managementul resurselor umane?

Se prevede că profesia de management al resurselor umane va crește considerabil în următorii 10 ani, deoarece întreprinderile investesc în oamenii care îi ajută să reușească.

Deși, în mod tradițional, HR-ul a fost considerat ca o funcție de sprijin într-o afacere, importanța sa strategică este acum recunoscută pe scară largă. Angajații talentați și angajați au fost identificați ca o sursă cheie de avantaj competitiv, iar profesioniștii în domeniul resurselor umane au un rol esențial în asigurarea adoptării celor mai eficiente strategii.

Toate profesiile au mofturile și modurile lor, iar profesioniștii în domeniul resurselor umane trebuie să aibă abilitățile pentru a evalua idei noi, pentru a identifica ce noi practici vor avea cel mai mare impact asupra organizațiilor lor și au încrederea de a ignora pe ceilalți. Profesioniștii în domeniul resurselor umane trebuie să pună întrebări, să fie critici și să facă judecăți eficiente.

MSc în Managementul Resurselor Umane vă va oferi această informație critică asupra practicii de resurse umane. Resursele umane este un domeniu de management care oferă cariere promițătoare. Un absolvent mediu câștigă 24.000 de lire sterline, iar salariile se extind la 100.000 lire sterline pentru directorii de resurse umane și 200.000 lire sterline pentru directorii de resurse umane de grup.

Despre MSc în programul de gestionare a resurselor umane

Acreditare CIPD

Cardiff Business School Master în HRM este aprobat la nivel avansat de Institutul Chartered de Personal și Dezvoltare și îndeplinește cerințele sale pentru o calificare profesională.

Acest lucru înseamnă că sunteți eligibil să deveniți membru student al CIPD la sosirea la Cardiff, iar la finalizarea cursului dvs., veți avea pe deplin întrunit elementele de cunoștințe necesare pentru aderarea la CIPD. Această calificare este din ce în ce mai importantă pentru cei care doresc să urmeze o carieră în cadrul profesiei de HR.

Predarea grupurilor mici

Predarea se face în grupuri mici, cu accent pe utilizarea studiilor de caz. Metodele de evaluare includ eseuri sau rapoarte convenționale și evaluări de grup care necesită studenților crearea de afișe, pentru care studenții își dezvoltă abilitățile de prezentare vizuală, lucrează cu organizații locale și primesc instruire în software de design, cum ar fi Adobe Photoshop.

Cursul atrage studenți din întreaga lume, cu o gamă variată de experiență; mulți studenți au experiență de muncă anterioară în arena de resurse umane, în timp ce alții au finalizat recent studii universitare. Această diversitate oferă un forum pentru dezbateri vii și o oportunitate de a înțelege cum funcționează resursele umane în diferite culturi.

Un program rezidențial

Un program rezidențial este furnizat ca element integrant al programului, fără taxe suplimentare. Studenții petrec trei zile la Gregynog Hall, o casă impunătoare convertită în Mid-Wales. În timpul călătoriei, profesorii invitați oferă informații despre experiențele lor de afaceri, iar o serie de sesiuni practice bazate pe cazuri oferă studenților posibilitatea de a-și exersa abilitățile de negociere și rezolvare a conflictelor.

Dezvoltarea abilităților dvs. practice

Alături de teoria managementului resurselor umane, vi se învață abilitățile practice de care veți avea nevoie ca profesionist în domeniul resurselor umane. Sunt oferite sesiuni pe teme precum abilități de interviu, evaluare psihometrică, negocieri, arbitraj și abilități de echipă. Studenții au oportunitatea de a lucra în grupuri mici pentru a exersa aceste abilități într-un mediu informal și sigur.

Vorbitori invitați

Școala de afaceri Cardiff atrage mulți vorbitori de înaltă calitate pentru oaspeți în fiecare an. Studenții sunt încurajați activ să participe la aceste sesiuni. Vorbitori de oaspeți recenți au inclus:

 • Peter Harwood, șef conciliator, ACAS
 • Frances O'Grady, secretar general al Congresului Uniunii Tradițiilor
 • Will Hutton, președintele fundației de lucru
 • Mark Serwotka, secretar general al Uniunii serviciilor publice și comerciale
 • Tracy Killen, Director HR Grup, Parteneriat John Lewis
 • Lord Adair Turner, fost președinte al Comisiei cu salarii mici

Structura programului

Studenții studiază următoarele module obligatorii și completează un proiect.

Semestrul de toamnă

 • Relații de muncă
 • Gestionarea resurselor umane în context
 • Managementul recompensei
 • Managementul resurselor umane

Semestrul de primavara

Probleme contemporane în cercetarea resurselor umane

 • Dreptul muncii
 • Conducere, muncă și organizare
 • Practica resurselor umane la locul de muncă modern

Proiectul de gestionare a resurselor umane

Scopul proiectului este de a oferi studenților oportunitatea de a testa aplicabilitatea cunoștințelor, înțelegerii, metodologiilor și abilităților învățate în modulele predate într-o lucrare de cercetare independentă, cu beneficiul supravegherii academice individuale.

Introduce elevul în metodologia cercetării, analiza sistematică a ideilor, problemele culegerii datelor și prezentarea ideilor într-un mod clar. De asemenea, necesită reflecție asupra implicațiilor pentru practica profesională din punct de vedere al dezvoltării profesionale etice, profesionale și continue.

Criterii de admitere

Candidații vor avea, în mod normal, un minim 2: 1 grad (GPA 3.0 / 4.0) la nivel de licență în afaceri, științe sociale, științe umane, drept sau alte subiecte relevante, de la o instituție aprobată sau echivalentul internațional.

Ne-absolvenții cu calificări profesionale aprobate sau experiență de muncă pot fi, de asemenea, luați în considerare.

Solicitanții a căror prima limbă nu este engleza trebuie să obțină un scor IELTS minim de 7,0 cu un minimum de 6,0 în fiecare categorie (sau o calificare echivalentă în limba engleză).

Taxe de școlarizare

Cu normă întreagă

 • Studenți din Marea Britanie și UE: 9.950 de lire sterline
 • Studenți din afara UE: 21.450 de lire sterline

Cu jumătate de normă

 • Studenți din Marea Britanie și UE: 4.975 de lire sterline / an
 • Studenți din afara UE: 10.725 de lire sterline / an
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Citeste mai mult

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Citește mai puţin