De ce o diplomă de master în managementul internațional al resurselor umane?

Informat de cercetarea actuală, bursa avansată și practica profesională, programul oferă o oportunitate de a extinde și dezvolta abilități, cunoștințe și abilități critice la nivel de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane.

Prin cursurile programului, elevii își pot extinde și extinde abilitățile personale în comunicare, prezentare, cercetare, analiză critică și rezolvarea problemelor.

Datorită parteneriatului cu Universitatea din Greenwich (Londra - Marea Britanie), una dintre cele mai reprezentative instituții academice din Marea Britanie, toate activitățile de instruire (prelegeri, cercetări, misiuni, lucrări de proiect etc.) vor avea loc în limba engleză de către Facultate Membri, profesori vizitatori și vorbitori de la engleză și context internațional de afaceri.

Pentru a permite studenților să fie pregătiți în mod corespunzător pentru a face față experienței internaționale, GEMA Business School a conceput o "cale de inițiere" ca o primă fază a programului de masterat care va avea loc la Roma și sa axat pe următoarele domenii: Resurse Umane Fundamentale , Team building și abilități personale.

destinatarii

Solicitanții nu trebuie să aibă mai mult de 30 de ani și să aibă o primă diplomă relevantă de la o universitate recunoscută sau un alt Institut de învățământ superior echivalent. În plus, candidații trebuie să demonstreze un nivel B2 (QCER) de cunoaștere a limbii engleze sau mai sus, standard minim cerut de Universitatea din Greenwich pentru a participa la cursurile sale.

Se așteaptă ca fiecare candidat să aibă un interviu cu ofițerii de admitere la școală pentru a evalua motivația, atitudinea, nivelul de început al competențelor și așteptările.

Obiective și metode de învățare

Programul Internațional de Management al Resurselor Umane Internaționale îndeplinește următoarele obiective:

  • Să stabilească o înțelegere sistematică a cunoștințelor și o conștientizare critică a problemelor actuale și a perspectivelor în domeniul managementului internațional al resurselor umane, informate de către și în fruntea disciplinei academice și a practicii profesionale;
  • Să ofere posibilitatea unui student individual de a dobândi o gamă de abilități de afaceri în contextul aplicării lor la gestionarea managementului resurselor umane internaționale;
  • Să extindă și să extindă abilitățile personale în conștiința de sine, reflecția, comunicarea, prezentarea, cercetarea, analiza și rezolvarea problemelor.

Beneficii cheie

Dobândirea de competențe în domeniul resurselor umane, precum și îmbunătățirea definitivă a competențelor în limba engleză;

Experiență de viață și de studiu în două țări diferite (Italia și Regatul Unit);

Metode și instrumente de învățare practice și experimentale dovedite;

Oportunitate de a obține un stagiu la sfârșitul programului;

Parteneriat între două instituții de învățământ de prestigiu ( GEMA Business School și Universitatea din Greenwich).

Faze ale programului

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la GEMA Business School »

Ultima actualizare Septembrie 4, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 - 10 luni
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date