Master în Managementul Lanțului de Aprovizionare (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Managementul Lanțului de Aprovizionare (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Acest Master unic în programul de gradul global de gestionare a lanțului de aprovizionare abordează managementul lanțului de aprovizionare dintr-o perspectivă integrativă care include economie, operațiuni, logistică, managementul riscului, leadership și IT. Acest program cu adevărat global are loc pe trei continente. Elevii vor petrece primul semestru în Hamburg (Germania), al doilea semestru din Shanghai (China) și al celui de-al treilea semestru din Knoxville (Tennessee, SUA). Semestrul final este dedicat unui stagiu și tezei de masterat.

Master of Science în managementul lanțului de aprovizionare global (Tricontinent) este o mișcare inteligentă a carierei - iată de ce:

Adăugați "global" pentru "gestionarea lanțului de aprovizionare".
Când spunem "management global al lanțului de aprovizionare", noi înțelegem! Acest program de diplomă vă va oferi șansa unică de a experimenta managementul lanțului de aprovizionare din perspectiva celor mai mari trei economii din lume. Acesta vă va scufunda în lumea practicilor internaționale de afaceri și veți discuta efectele tendințelor economice globale cu directorii locali și cu experții universitari.


Luați-vă rețeaua de carieră la nivelul următor.
Pe parcursul programului, elevii din toate cele trei universități partenere vor fi într-o clasă integrată. Acest lucru vă pune într-o rețea care acoperă globul și afacerile cu lanțul de aprovizionare, care vă vor alimenta cariera viitoare. Iar abilitățile de gestionare interculturală pe care le dezvoltați pentru a trata cu oameni din întreaga lume vă vor transforma într-un adevărat cetățean global.


Învață din cele mai bune pentru a deveni cel mai bun.
Cele trei universități partenere au un corp internațional de studenți, o facultate deosebită, un mediu de învățare intim și legături corporative extinse. Acestea aparțin instituțiilor academice de vârf pentru logistică și managementul lanțului de aprovizionare în regiunile respective. Învățarea de la cele mai bune vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii și vă veți dezvolta cariera.


MSc în managementul lanțului de aprovizionare global (Tricontinent) este un program de cooperare de la Kühne Logistics University , Universitatea din Tennessee și Universitatea Tongji.

Curriculum

Master nostru de doi ani în Global Supply Chain Management (Tricontinent) începe anual pe 1 septembrie.

  • Cursuri în logistică, managementul lanțului de aprovizionare, management, economie
  • Semestrul 1 - 3: Cursuri și proiecte de echipă pe trei continente (Europa, Asia, America de Nord)
  • Semestrul 4: Internship (3 luni) / teză de masterat (4 luni) la universitatea de origine
  • Gradul acordat de o universitate de origine respectivă

Universități participante

Fiecare dintre cele trei universități care participă la MSc în managementul lanțului de aprovizionare global (Tricontinent) are o forță deosebită în managementul lanțului de aprovizionare și fiecare primește topul pentru subiectul său în sondajul său național. Situat în cea mai mare metropolă de logistică din Europa de Nord, KLU este singura universitate de logistică din lume. Programul de masterat de la Universitatea din Tennessee (UTK) este considerat unul dintre cele mai cuprinzătoare și contemporane programe de lanț de aprovizionare de astăzi la scară globală. Universitatea de Științe Economice și Management din Tongji a fost una dintre primele instituții din China care oferă specializări și specializări în managementul lanțului de aprovizionare.

Cerințe de admitere

  • Diplomă de licență sau echivalent dintr-o universitate sau colegiu recunoscut *
  • TOEFL (iBT: 80) sau IELTS (banda 6.5) sau CAE / CPE (gradul C) pentru a demonstra competența în limba engleză. Certificatul TOEFL, IELTS sau un certificat echivalent nu trebuie să fie mai vechi de 2 ani în momentul depunerii cererii. În caz de admitere, vă rugăm să rețineți că veți avea nevoie de un raport oficial de scor (copie tipărită) pentru înscriere. Prin urmare, vă rugăm să denumiți KLU atunci când vă înregistrați pentru un test, dacă este posibil (codul instituțional TOEFL este 7373).

* Diploma de licență trebuie să cuprindă cel puțin 180 ECTS. Ne cerem o diplomă în afaceri sau economie, dar vom lua în considerare și alte domenii, cum ar fi ingineria industrială, informatica de afaceri și matematica, dacă diploma de licență conține un număr suficient de cursuri (cel puțin patru) în administrarea afacerilor sau în economie.

Nu aveți încă certificatul de licență? Furnizați doar o transcriere a înregistrărilor și puteți trimite certificatul de licență într-o etapă ulterioară.

Procesul de admitere

Solicităm o taxă de solicitare de 100 EUR pentru solicitanții din afara UE. Cererea dvs. va fi procesată numai după primirea acesteia.

Vom examina cererea dvs. de îndată ce primim toate documentele necesare și vă vom notifica prompt decizia consiliului de admitere (6-8 săptămâni).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 1, 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,475 EUR
€ 7,475 pe semestru
Information
Deadline
Iunie 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Locations
Germania - Hamburg, Hamburg
Data începerii : Sept. 1, 2019
Termen limită de aplicare Iunie 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 1, 2019
Germania - Hamburg, Hamburg
Termen limită de aplicare Iunie 30, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Data terminării Contact school
Videoclipuri

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management