Master în Managementul Internațional de Proiect (Energie, Managementul Construcțiilor, Petrol și Gaze)

Generalități

Programul de descriere

Acreditat de: CIOB PMI APM RICS

Dezvoltați abilitățile de gestionare a proiectelor internaționale cu succes. Având în vedere creșterea concurenței la nivel mondial și structurile de reglementare din ce în ce mai complexe, managerii internaționali de proiecte pot avea un impact major asupra eficienței unei organizații și sunt în mare cerere.

GCU's MSc Managementul Internațional de Proiect a fost proiectat de către profesioniști din industria de vârf și experți de conducere academice. Acesta este livrat de o echipă de predare cu experiență în furnizarea de expertiză de management de proiect care se întinde pe toate cele cinci continente.

Disponibil full-time, part-time și de învățare la distanță, programul oferă o acreditare de elită și extrem de relevante pentru managerii de proiecte internaționale. Este acreditat de patru organizații internaționale de prestigiu; Asociația pentru Managementul Proiectelor (APM), Instituția Regală a Inspectorilor Chartered (RICS), Institutul Chartered Building (CIOB) și Institutul de Management al Proiectului (PMI).

Pregătiți-vă pentru succes ca manager profesionist de proiect, achiziționând instrumentele necesare pentru a furniza proiecte de înaltă calitate la timp, la buget și în funcție de domeniu. Veți învăța, de asemenea, abilitățile de a gestiona proiecte peste granițele internaționale.

  • Aflați cum să lucrați atât cu actori locali, cât și cu jucători globali într-un mediu multinațional
  • Practicați navigarea diverselor setări culturale, sociale și economice
  • Dezvoltarea competențelor în managementul proiectelor, economia proiectelor, managementul construcțiilor, managementul riscului și al valorii și finanțarea proiectelor internaționale

Alegeți din trei domenii de specializare:

  • Energie: odată cu creșterea cererii de energie cu 35% până în 2035 și probleme importante, cum ar fi schimbările climatice și durabilitatea, energia este un domeniu critic acum și în viitor.
  • Construcții: Investigați teme de vârf, cum ar fi construcțiile sănătoase din punct de vedere ecologic și metodele inovatoare de management într-un program dezvoltat cu sprijinul Comitetului de formare în industria construcțiilor (CITB).
  • Petrol și gaze: explorați chestiunile cheie contemporane din industrie, inclusiv economia globală, evoluția mixului mondial de energie și preocupările legate de mediu.

Indiferent de domeniul pe care alegeți să-l subliniați, veți dezvolta cunoștințe și abilități semnificative care sunt extrem de relevante pentru provocările cu care se confruntă lumea din întreaga lume. Veți putea contribui la construirea unei societăți mai durabile și mai durabile, care va avea un impact pozitiv și va contribui la binele comun.

Perspective de perspectivă

Cererea pentru profesioniștii experți în proiecte crește rapid, deoarece mai multe companii din întreaga lume adoptă o cultură de management al proiectelor. Deoarece GCU's MSc International Project Management este aliniat la standardele globale de acreditare, veți fi bine pregătit să lanseze o carieră plină de satisfacții în regiunea pe care o alegeți.

Ce veți studia

Energie

Energia reprezintă o componentă esențială a vieții noastre de zi cu zi, iar cererea acesteia se preconizează să crească cu 35% până în 2035. Este o industrie care va continua să crească și să se dezvolte în viitorul apropiat.

O carieră în domeniul energiei va implica abordarea unor aspecte importante precum schimbările climatice și îmbunătățirea durabilității, precum și dezvoltarea de noi surse de combustibil.

Modulele energetice includ:

Auditul energiei și gestionarea activelor energetice

Acest modul se concentrează asupra tehnicilor de audit și gestionare a cantității de energie utilizată într-o serie de procese industriale. Modulul va oferi o înțelegere a strategiilor și procedurilor de audit energetic și de gestionare a activelor energetice. Folosind studii de caz, modulul va prezenta auditul energetic, gestionarea consumului de energie, factorii care afectează eficiența energetică a instalației și analiza cost-beneficiu a introducerii de strategii și tehnologii alternative. Se va aborda, de asemenea, utilizarea eficientă a altor produse, de exemplu, consumul de apă.

Tehnologii în domeniul energiei regenerabile

Energia regenerabilă este considerată parte integrantă a unei strategii de dezvoltare durabilă. Acest modul se concentrează asupra tehnologiilor de energie regenerabilă, cele mai susceptibile de a reuși în Marea Britanie și în alte țări temperate, cum ar fi energia solară, energia din deșeuri, vânt, hidro și biomasă. Subiectele de discuție includ scara și variabilitatea resurselor; tehnologii de exploatare; posibilități tehnice și economice; sisteme integrate (hibride). Vor fi explorate instrumente software pentru proiectarea și analiza sistemelor de energie regenerabilă.

Managentul construcțiilor

Dezvoltat cu sprijinul Comitetului de Formare al Industriei Construcțiilor CITB, programul este conceput pentru a răspunde cererii crescânde de manageri de construcție inovatoare și de departe.

Acesta oferă o gamă largă de module care acoperă o varietate largă de competențe necesare profesioniștilor din domeniul construcțiilor. Aceasta provine dintr-o tendință tot mai mare de a găsi metode de construcție durabile și ecologice, precum și practici inovatoare de gestionare care să înlocuiască rutele tradiționale de achiziții publice și metodele de gestionare.

Programul acoperă competențele necesare profesioniștilor din domeniul construcțiilor pentru a face față provocărilor industriei. Oferă absolvenților recenți și profesioniștilor cu experiență o oportunitate remarcabilă de a-și îmbunătăți aptitudinile pentru a-și îmbunătăți opțiunile de carieră.

Modulele de construcție includ:

Gestiunea strategică în domeniul construcțiilor și proprietății

Modulul dezvoltă o înțelegere a proceselor strategice de luare a deciziilor necesare organizațiilor pentru a stabili și îndeplini obiectivele organizaționale. De asemenea, analizează tipurile de strategii și modul în care acestea pot fi utilizate cu succes. Tehnicile analitice contemporane sunt revizuite și evaluate. Factorii care influențează strategia corporativă sunt luați în considerare și contextualizați în ceea ce privește industria construcțiilor și a proprietății și întreprinderile constitutive.

Ulei si gaz

Industria petrolului și a gazului este afectată în mare măsură de o gamă tot mai mare de factori, cum ar fi schimbarea economiei globale, evoluția mixului mondial de energie și problemele de mediu. Există o cerere în creștere pentru cei care lucrează în industrii pentru a dezvolta o conștientizare inteligentă a acestui mediu de afaceri complex și pentru a înțelege modurile în care aceste schimbări vor afecta organizațiile.

Managerul de proiect profesionist trebuie să livreze proiecte în timp util, la un buget, într-un domeniu și cu o calitate adecvată. Acest Master dezvoltă setul de abilități multidimensionale necesare pentru a gestiona cu succes proiectele internaționale în industria de petrol și gaze.

Modulele pentru petrol și gaz includ:

Industria de petrol și gaze

Acest modul introduce studentul în principiile și activitățile fundamentale ale industriei globale de petrol și gaze. Aceasta include deținerea legală a rezervelor de hidrocarburi, a investițiilor strategice și a proceselor implicate în activitățile din amonte și din aval ale industriei de petrol și gaze. Aspectele standardelor de sănătate și siguranță vor fi de asemenea introduse în modul.

Contractele de petrol și gaze și disputele

Acest modul va oferi studenților o înțelegere a achizițiilor și a contractului de administrare într-un ulei internațional modern

Adjudecare

Cerințe de intrare

O diplomă britanică de grad 2: 2 (sau echivalent) în orice domeniu de construcții, topografie sau inginerie.

Solicitanții care au o diplomă de diplomă (sau echivalentul) din Marea Britanie de 2: 1 din alte medii sau calitatea de membru cu drepturi depline al unei instituții profesionale din mediul construit (de exemplu MRICS, MCIOB, ARIBA, MICE, MAPM) vor fi luate în considerare.

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • UE: £ 5500
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru studenții internaționali noi, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018. Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și GCU înainte de a începe învățarea și predarea generală a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Acreditari

Cursul este acreditat de către cele patru organisme profesionale de conducere; Asociația APM pentru Managementul Proiectelor; instituția roșie a inspectorilor autorizați ai RICS; CIOB Chartered Institute of Building și Institutul de Management al Proiectului PMI.

Ultima actualizare Iul 2018

Despre facultate

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Citeste mai mult

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Citește mai puţin