Master în Managementul Ingineriei

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Obiectiv general

Obiectivul Master in Management Management este de a dezvolta lideri și manageri de proiect, specialiști în domeniul lor de cunoștințe.

Nevoie, dorință sau problemă care satisface sau rezolvă acest program

Există un interes din ce în ce mai mare în industrie pentru inginerii care direcționează, identifică și execută eficient proiecte, luând în considerare principiile legale, etice, de conducere, inovație și dezvoltare durabilă. Acest lucru este observat și mai mult, în companiile mari și / sau transnaționale care necesită, de asemenea, ingineri să fie instruiți pentru a fi lideri de proiect, cu un amestec de cunoștințe tehnice profunde și abilități soft.

Beneficii pentru Persoana

Master in Management Management încearcă să dezvolte un inginer, abilități de comunicare, leadership și management de proiect, împreună cu specializarea în abilități tehnice și analitice pentru îmbunătățirea domeniilor lor de lucru.

Intrare Profil

Candidatul pentru a intra în acest program trebuie:

  • Master in Management Management, se adresează absolvenților unui program universitar de știință sau inginerie, care au un mare interes în dezvoltarea abilităților de inginerie în gestionarea proiectelor și a proceselor de afaceri cheie, în managementul Tehnologie sau antreprenoriat. De asemenea, se adresează viitorilor lideri tehnologici în management industrial, management de înaltă tehnologie, ID sau management de afaceri cu companii de înaltă tehnologie și start-up.
  • Acest program se adresează specialiștilor din domeniul ingineriei care necesită în domeniile lor de lucru, identifică probleme critice, generează soluții, evaluează alternative, ia decizii și implementează acțiuni, direcționând echipe multidisciplinare.
  • Studenții care intră în acest program trebuie să aibă o pregătire academică solidă, vocație în aplicarea cunoștințelor, fluență în comunicarea lor, care lucrează profesional în conformitate cu standarde etice stricte, care sunt deschise către noi moduri de asimilare a cunoștințelor și a practicii profesionale și care sunt curioși intelectual, calități care vor fi evaluate printr-o scrisoare de motive pentru a intra în program și un interviu cu directorul programului.

Profilul absolventului

Este de așteptat ca, după câțiva ani de practică profesională, un absolvent al acestui program să aibă realizări precum:

  • Au direcționat proiecte inginerești de mare impact
  • Fii lider în domeniul tehnic sau ingineresc al companiilor multinaționale
  • Au direcționat proiecte de consultanță în administrarea și gestionarea proiectelor de inginerie în domeniul lor de expertiză

În plus, la absolvirea programului, studentul va putea:

  • Demonstrarea și utilizarea unui nivel înalt de cunoștințe teoretice și metodologice a managementului de inginerie pentru soluționarea proiectelor de inginerie.
  • Analizați, gestionați și direcționați procesele de îmbunătățire care pot fi aplicate în domenii precum: tehnologiile informației, optimizarea proceselor, ingineria statistică, lanțul de aprovizionare, logistica, printre altele.
  • Comunicați rezultatele muncii dvs. profesionale într-o manieră clară, eficientă și eficientă.
  • Lucrați în comunitatea profesională din zona dvs. de expertiză, cu leadership într-o manieră eficientă, colaborativă și etică.
Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario ... Citeste mai mult

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad. Citește mai puţin
Monterrey , Buenavista , Mexico City , Zapopan , Morelia , Orașul Puebla , Mexico City , Santiago de Querétaro , Toluca , Argentina Online , Bolivia Online , Chile Online , Columbia Online , Costa Rica Online , Ecuador Online , El Salvador Online , Guatemala Online , Honduras Online , Nicaragua Online , Panama Online , Paraguay Online , Peru Online , Republica Dominicană Online , Uruguay Online , Venezuela Online , Puerto Rico (SUA) Online , Buenos Aires , La Paz , Santiago , Cali , Cartagena , San Jose , Guayaquil , Quito , San salvador , Antigua Guatemala , Tegucigalpa , Houston , Managua , orasul Panama , Asuncion , Lima , Jud. Orange , Santo Domingo , Montevideo , Caracas , Irapuato , Leon , San Luis Potosi , Chihuahua , Ciudad Juarez , Coahuila , Saltillo , Tampico , Aguascalientes , Ciudad Obregón , Culiacán , Hermosillo , Zacatecas , Tuxtla Gutiérrez , Cuernavaca , Pachuca , Córdoba , Bogota , Medellín , Bucaramanga + 65 Mai mult Mai Puțin