Master în managementul energiei

Generalități

Programul de descriere

Pentru programul începând cu august 2010 reclamantele numai exploataţia deja permis de şedere vor fi considerate acum (termenul limită a expirat alte 01 martie)

Obiectivul programului (e)

Programul îşi propune să lărgească înţelegerea dvs. de aspectele legate de energie, vă ajuta să dezvolte competenţe în utilizarea constructivă a teoriei de afaceri administrative, şi te las cu o atitudine activă faţă de procesele de administrare a afacerilor, în special referitoare la sectorul energetic.

Grupul ţintă

Cu explorarea de petrol şi gaz şi acum în curs de desfăşurare în mare Barents-Nord, şi cu perspectiva de explorare mai multe astfel de-a lungul coastei de nord Norvegia, există o nevoie tot mai mare de personal calificat în domeniul energetic, oameni familiarizaţi cu specificul dintre industriile de petrol şi gaz, care posedă cunoştinţe şi expertiză regională puternică în managementul energiei, diplomaţie energetică, şi geopolitică.

Pentru a răspunde acestei provocări, am conceput un program inovator, care va pregăti studenţii pentru ocuparea forţei de muncă în această industrie intelectual exigent şi în creştere rapidă.

Programul de descriere

În al doilea an al programului, veţi petrece un semestru la Universitatea din MGIMO Mocow, unde va studia Energie Diplomaţie şi Economia Complexului de combustibil şi energie (FEC) industrii. Cursul va va oferi cunoştinţe de organizaţii, managementul şi economia FEC, sistemele de transport al resurselor energetice, schimburile stocurilor de petrol şi pieţele de resurse energetice, activităţile de investiţii străine de petrol şi de gaz şi de energie întreprinderilor, sisteme de informare, şi competitive strategii în FEC.

&nbsp

Primul semestru se va concentra pe administrarea afacerilor şi teorie de management, cu accent pe extinderea înţelegerea dvs. de natura sectorului energetic eclectic. Acesta va ajuta, de asemenea, sa va dezvoltati de competenţă în utilizarea constructivă a teoriei, în acelaşi timp pe care le dezvolta o atitudine activă faţă de procesele de administrare a afacerilor. Şi se va accentua procesele de schimbare în cadrul organizaţiilor şi populaţii. În plus, veţi avea de a explora unele probleme majore de mediu, filozofice şi etice legate de industria energetică.

&nbsp

Semestrul al doilea va avansa cunoştinţele teoretice în subiecte de afaceri şi legate de energie. Va fi introdus la teorii mai noi si mai complexe. Contextul norvegiană, situat într-o perspectivă globală, va fi o temă comună pe parcursul semestrului, şi aspecte legate de pieţele va mondiale de petrol, relaţii guvernamentale, şi a mediului. Veţi completă, de asemenea, un curs privind metodele de cercetare în cursul acestui semestru, ceea ce va ajuta la pregătirea vă pentru teza de lucru mai târziu în program.

&nbsp

Treilea semestru are ca scop să vă ajute să aprofundeze, să integreze, şi asimila cunoştinţe noul dvs. de teorie şi metodă. Puteţi, de asemenea, se vor angaja în activităţi menite să îmbunătăţească dvs. de rezolvare a problemelor. In timp ce la Universitatea MGIMO, va construi competenţa de analiză şi teoretice în timp ce analiza factori-cheie geopolitice şi macroeconomice care afectează industria energetică din întreaga lume.

Patrulea semestru vă permite să se concentreze asupra scris şi completarea tezei dumneavoastră.

Programul de structura

Programul include un semestru în străinătate, ca parte integrantă a programului. Astfel, vi se oferă o şansă de a face cunostinta cu diferite culturi de afaceri şi să dezvolte o gândire globală. Programul include ateliere de lucru, prelegeri, seminarii şi discuţii de grup. Nu va fi, de asemenea, vizite fie la sau de la întreprinderile energetice şi instituţii de consultanţă şi de reglementare în sectorul energetic din ţările implicate, toate acestea vor permite în continuare o profundă, şi o perspectivă diversificat, în industrie.

Forma de evaluare

Note sunt oferite pe o scară de la A - F (AE sunt trecute, F este a eşuat). Diverse forme de evaluare sunt utilizate, documentele, lucrările caz, prezentări şi examene şcolare.

Evaluare

Programul este evaluat anual pe baza feedback-ului de la studenţi, atât printr-un dialog continuu pe durata şi prin intermediul unui chestionar bazat pe web, la sfârşitul fiecărui termen.

Cerinţele de admitere

Admiterea se bazează pe trei sau patru ani de studii (licenţă sau echivalent) în domeniile business/management- conexe, cu anumite cerinţe cu privire la cursuri relevante. Studenţii înscrişi în programul de Master nostru de Stiinta in Business Administration se poate alege pentru a începe acest program, dar numai după finalizarea primului semestru.

Următoarele subiecte trebuie să fie acoperite ca parte a studiului de licenţă:

  • Analiza de Business, 55 ECTS credite
  • Economie, 15 - 20 credite ECTS
  • Metoda, 15 - 20 credite ECTS

Bodø Universitatea Collge urmează cerinţele minime de admitere la universităţile norvegiene / învăţământ superior pentru candidaţii cu calificări din străinătate şi cerinţele privind dovada de limba engleza.

Mai mult de educaţie

Candidaţilor se pot aplica pentru admitere la programele de doctorat, la Scoala Bodø Absolvent de afaceri sau la alte instituţii.

Perspectivele profesionale şi profesionale

Absolvenţii programului vor deveni parte dintr-o reţea globală de contacte de afaceri dincolo de frontiere. Absolvenţii primesc un Master of Science în diplomă de gestionare a energiei de la Scoala Bodø Absolvent de Afaceri şi o diplomă în comun de la Institutul ruso-norvegian de energie.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Bodø Graduate School of Business (HHB) a fost fondat în 1985. De atunci, mai mult de 2.000 de studenţi au absolvit programul nostru de patru ani de afaceri - "Siviløkonom" - şi am în prezent, 1.000 de ... Citeste mai mult

Bodø Graduate School of Business (HHB) a fost fondat în 1985. De atunci, mai mult de 2.000 de studenţi au absolvit programul nostru de patru ani de afaceri - "Siviløkonom" - şi am în prezent, 1.000 de elevi inscrisi la scoala de afaceri. Realizările academice de profesori noastre sunt printre cele mai bune din Norvegia. HHB se află în fruntea de multe domenii, inclusiv inovarea, economie ecologică şi etică. HHB recunoaste aproximativ 400 de studenţi în fiecare an pentru afacerea noastră şi a programelor de tehnologia informaţiei. Dimensiunea corpului student permite pentru camaraderie autentică printre colegii. În plus, există mai multe organizaţii studenţeşti şi pe tot parcursul anului evenimente disponibile. O altă caracteristică excepţională a HHB este de dimensiuni relativ mici, de clasă, care oferă oportunităţi pentru unu-la-unu timp cu profesori. Citește mai puţin