Master în managementul durabil al apei

Generalități

Programul de descriere

DE CE?

Degradarea resurselor de apă și de apă este o problemă la nivel mondial. Având în vedere importanța apei socio-economic, a sănătății umane și a ecosistemelor, o abordare integrată este necesară în cazul în care dezvoltarea durabilă trebuie să fie atins.

Cine?

Poți fi un absolvent de licență sau de un practicant fie cu medii tehnice sau de mediu. Trebuie sa fii interesat de avansarea abilitățile dumneavoastră de management al apei, precum și dezvoltarea capacității de a lucra într-un mediu multidisciplinar și internațional.

Este important de menționat că acest program nu intenționează să facă un "ecologist" dintr-un "inginer", sau un "inginer" dintr-un "ecologist". Aceasta asigură totuși în mod explicit să aprofundeze abilitățile dumneavoastră de apă, prin integrarea cunoștințelor cheie complementare pentru propriul domeniu de studiu, precum și prin aprofundarea propriilor competențe profesionale.

Ce?

Veți dobândi capacitatea de a identifica, defini și de a discuta impactul potențial asupra activităților umane au asupra diferitelor ecosisteme acvatice, precum și capacitatea de a identifica, formula și de a face un caz pentru gestionarea apei adecvate, atât în ​​economiile dezvoltate și în curs de dezvoltare. Veti folosi principii atât ecologice și de inginerie în elaborarea unor măsuri de prevenire, atenuare și restaurare care iau în considerare problemele de sănătate socio-economice și publice.

CUM?

Te va ocupa de rezolvarea problemelor și cooperarea interdisciplinară pe o bază de zi cu zi. Vei fi scufundat într-un mediu multi-cultural și multi-etnice (peste 12 de naționalități au participat până în prezent acest program). Noi folosim o abordare bazată pe învățarea prin practică, așa că va avea "hands-on" proiecte de teren și de laborator, discuții pe bază de seminar și mini-ateliere de lucru în cazul în care vă va prezenta propria munca sau cea a echipa ta. Puteți face o munca teză în Suedia sau în străinătate.

curriculum schiță

  • Limba de predare este engleza.
  • Toate cursurile sunt oferite, de asemenea, ca cursul cu un singur subiect.

Diplomă

Magisterexamen i Vattenvårdsteknik. Acest lucru este tradus în limba engleză ca Master 1 an gestionare durabilă a apei.

Perspectivele de carieră

Acest curriculum se pregătește în continuare să joace un rol important în sectoarele legate de apă și de apă, s-ar fi cu municipalități, organizații guvernamentale sau firme de consultanță, precum și continuarea studiilor postuniversitare în continuare.

Cerințe specifice de admitere

Licențiat în științe (BSC) sau Licențiat în Inginerie (BE), la subiecte legate de resursele de apă sau de apă; care include, dar nu se limitează la: științele mediului, chimia mediului, geografie fizică, inginerie civilă și ingineria mediului.

Abilități în limba engleză, ambele orale și scrise, echivalente cu limba engleză B / engleză 6, trebuie demonstrată. Vă poate demonstra că îndeplinesc cerința limbii engleze prin anumite perioade de învățământ secundar superior (liceu) studii, unele studii universitare, sau un test de limba engleză aprobat la nivel internațional.

Cerințe de intrare și de selecție

Licențiat în științe (BSC) sau Licențiat în Inginerie (BE), la subiecte legate de resursele de apă sau de apă, de exemplu, biologie, stiintele mediului, geografie fizică, inginerie civilă și ingineria mediului și în limba engleză B sau echivalent. ) Engleza B este echivalent cu - English Language International Service Testare (IELTS): o marcă globală de 6,5 și nici o secțiune de mai jos 5.5. - Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL): pe suport de hârtie: Scor de 4.5 (scala 1-6) în proba scrisă și un scor total de 575; Internet bazate pe: Scor de 20 (scala 0-30), în proba scrisă și un scor total de 90. - Cambridge: Certificate in Advanced English, Diploma de Studii de limba engleză sau certificat de competență.

Selecție: Cele mai multe credite câștigate

Ultima actualizare Aug 2016

Despre facultate

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting plac ... Citeste mai mult

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting places and a wide range of services within a short walking distance. Citește mai puţin