Master în Managementul Digital Marketing

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

De ce acest curs?

Strathclyde's MSc în Digital Marketing Management (DMM) a fost dezvoltat în colaborare cu industria, ca răspuns la o nevoie tot mai mare de absolvenți cu abilități de marketing digital. Programul are scopul de a vă permite să deveniți una dintre următoarea generație de profesioniști cu experiență digitală.

Bazat în Departamentul de Marketing al Strathclyde Business School, curriculumul de curs se bazează pe experți academici de conducere din întreaga școală de afaceri. Cursul beneficiază, de asemenea, de relațiile stabilite de universitate cu industria și de implicarea partenerilor din industrie în dezvoltarea și livrarea programului. Această abordare asigură faptul că DMM răspunde nevoilor în schimbare ale locului de muncă digital și vă permite să obțineți cele mai recente cunoștințe, cele mai bune practici și competențele de specialitate pentru a vă dezvolta cariera în marketingul digital.

Clasa eMarketing în practică este dezvoltată și distribuită în colaborare cu profesioniștii din domeniul marketingului digital de la o agenție media digitală de vârf. Experții își vor împărtăși cunoștințele despre marketingul digital în practică, oferindu-vă o înțelegere și o experiență practică a mediilor digitale stabilite, precum și a mass-mediei emergente.

Gradul de colaborare și implicare a industriei în programul nostru de Marketing Digital Marketing îl face o alegere excepțională pentru progresul în carieră.

În Proiectul de Transformare Digitală, veți participa la o Clinică de Marketing Digital, unde firmele locale își vor prezenta provocările de marketing digital și problemele operaționale. Veți ajuta o afacere să dezvolte o soluție formală printr-un plan de transformare digitală.

Ce veți studia

Veți studia 10 clase obligatorii pe parcursul celor două semestre și veți intra, de asemenea, în pregătirea și etapele timpurii ale proiectului Digital Transformative. Întreaga atenție a termenului de vară va fi proiectul dvs. Digital Transformative.

Programul vă va oferi o înțelegere globală a tehnologiilor digitale și a aplicării acestora în scopuri de afaceri. Metodele de predare și învățare includ prelegeri, studii de caz, prezentări, ateliere de lucru și un proiect de afaceri real-life. Pentru realizarea beneficiilor potențiale ale programului vor fi necesare studii aprofundate independente și participarea la grup.

Corelarea programului este relevanța și capacitatea de reacție a industriei, precum și gândirea academică, teoriile și practica de marketing și de management de vârf.

Cerințe de intrare

O diplomă de studii superioare sau superioare de gradul doi sau echivalent în străinătate în marketing sau o diplomă de afaceri cu o componentă semnificativă de marketing.

Studiile anterioare privind mediul de afaceri și marketing sunt necesare pentru ca elevii să poată contribui în mod corespunzător la interacțiunea de clasă și la munca în grup și să beneficieze pe deplin de dezvoltarea abilităților care depășesc aspectele de bază ale marketingului și managementului. Experiența de lucru în marketingul digital și / sau management este, de asemenea, avantajoasă pentru aceste studii, dar nu obligatorie.

Elevii pentru care limba engleză nu este prima lor limbă trebuie să aibă un minim de 6,5 scor IELTS, fără un scor individual mai mic de 5,5, pentru intrarea în acest program.

Curs de pregătire pentru cursanți

Programul Pre-Masters este un curs de pregătire organizat la Universitatea din Strathclyde, pentru studenți străini (non-UE / UK) care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru o diplomă de masterat la Universitatea din Strathclyde. Programul Pre-Masters oferă progresie la o serie de opțiuni de grad.

După finalizarea cu succes, veți putea trece la acest curs la Universitatea din Strathclyde.

Cariere

Implicarea partenerilor din industrie în dezvoltarea și implementarea programului vizează asigurarea faptului că programa școlară este relevantă pentru nevoile în continuă schimbare ale locului de muncă digital. Ca urmare a acestei colaborări dinamice universitare și industriale, veți avea ocazia să dobândiți cunoștințe de ultimă oră și abilități de specialitate cu cele mai bune practici din domeniu.

Finalizarea cu succes a acestui program Masters va spori semnificativ perspectivele dvs. de angajare pe piața digitalizată. Veți fi calificat să aplicați pentru o gamă largă de posturi (de exemplu, comerciant, manager, strateg, consultant, analist de date etc.) în sectoare precum sectorul financiar, sectorul sănătății și sectorul public, unde angajatorii sunt dispuși să plătească premium pentru angajații care sunt capabili să acopere diferența de competențe digitale la locul de muncă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Citește mai puţin
Glasgow , Atena , Zurich , Singapur , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , Munchen , Beijing , Toulouse + 15 Mai mult Mai Puțin