Master în Managementul Comunicării de modă

Generalități

Programul de descriere

Față de situația de urgență actuală pentru sănătate, Accademia del Lusso a demonstrat angajamentul de neclintit față de studenți și potențiali studenți, continuând să ofere cursuri online prin streaming live. Profesorii școlii, toți profesioniștii experți din sectorul modei, designului și luxului, predă online live folosind metode inovatoare și eficiente care asigură continuitatea elevilor și mențin interacțiunea autentică între profesori și studenți, care caracterizează toate cursurile Accademia del Lusso .

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul web la: href = "accademiadellusso.com/ro

---

Oportunitate de bursă: Burse disponibile pentru ediția din octombrie 2020 a acestui curs predate în engleză. Se aplică până la 17 mii mai 2020. Contact Accademia del Lusso pentru mai multe informații.

---

PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA CURS

Cursul de Master în Managementul Comunicării de modă vizează dezvoltarea unui profesionist capabil să acopere rolurile legate de comunicare în cadrul întreprinderilor din industria de modă care administrează mărci sau agenții de externalizare. Elevii învață activitățile vitale ale acestor companii, cum ar fi redactarea comunicatelor de presă și materialelor publicitare, dezvoltarea și menținerea contactelor cu serviciile de presă, susținerea relațiilor publice și gestionarea evenimentului. Alte deschideri profesionale în acest domeniu implică comunicarea specializată prin intermediul mass-media, cum ar fi reviste, portaluri online și televiziune, precum și o comunicare constantă bazată pe evenimente speciale și celebrități. Cursul îi învață pe elevi să fie capabili să gestioneze fiecare etapă a unui plan de comunicare, precum și să gestioneze echipa de diverși profesioniști care fac parte din sfera de comunicare într-o afacere de modă.

Oportunități de carieră

Manager de comunicare de modă, manager de evenimente, manager de relații publice, manager de presă, editor de modă, planificator strategic, curator de conținut web, strategist digital, stilist de modă și celebrități, consultant de cercetare, consultant de imagine.

Unele dintre subiectele predate în acest program

  • Piețele internaționale și de modă
  • Marketing de lux și licențiere
  • Comunicare de modă și modă web
  • Antropologie și sociologie a modei
  • Jurnalism de modă și editare web
  • Styling & Shooting
  • Biroul de presă și relații publice
  • Moda Design grafic

Oportunități de stagiu

Biroul de Cariere și Relații Externe de la Accademia del Lusso este foarte activ în crearea de contacte cu importante companii din sectorul privat pentru a permite studenților să găsească oportunități de stagiu.

Cerințe de intrare

  • Cunoștințe adecvate despre limba engleză: demonstrată printr-un certificat oficial sau un interviu în limbajul Skype
  • Diplomă universitară de trei ani (pentru studenții care au calificări non-italiene, este o cerință de a fi absolvit cel puțin 15 ani de învățământ școlar și universitar)

Aplicațiile sunt deschise!

Curs care începe în octombrie 2020 și februarie 2021

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The Accademia del Lusso School of Fashion & Design opened in 2005 with the specific objective of providing high-quality education to young people interested in starting a career in the fashion and ... Citeste mai mult

The Accademia del Lusso School of Fashion & Design opened in 2005 with the specific objective of providing high-quality education to young people interested in starting a career in the fashion and design industry or to professionals already working in the sector who wish to improve or update their skills and knowledge. Citește mai puţin