Master în Managementul Aviației - Part-time

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Lucrăm de la distanță și suntem disponibili pentru a vă sprijini cu orice întrebări aveți. Vă rugăm să trimiteți un e-mail la Brandon.mclean@portobelloinstitute.ie sau să-l sunați la 01-8920035.
Echipele noastre de predare academică lucrează de asemenea de la distanță și susțin elevii noștri să continue studiile prin învățare online sau să înceapă pentru cei care își încep călătoria.

Master în Aviation Management este un program inovator de master care se concentrează pe comerțul electronic și strategii electronice pentru gestionarea în lumea aviației. Acest program va dezvolta abilități critice și practice aplicate în domeniul managementului aviației. Veți fi echipat pentru management și leadership în sectorul aviației, care variază de la management operațional, prezentare strategică și planificare, reglementări și conformitate și management financiar.

Acest program de Master se bazează pe cunoștințele obținute din studiile universitare și / sau învățarea experiențială la locul de muncă, precum și vă va pune pe o poziție puternică pentru progresul în carieră în acest sector.

MSc vă oferă o oportunitate de a vă avansa cunoștințele, înțelegerea și practica profesională, precum și vă oferă o platformă pentru a vă progresa cariera.

Ce voi învăța în timpul acestui Master în Managementul Aviației?

În cadrul acestui program de masterat, veți afla despre cele mai noi sisteme și tehnologii ale aviației, asigurându-vă că aveți cele mai actualizate cunoștințe, într-un sector în continuă evoluție. Veți afla despre conceptul de comerț electronic în cadrul gestionării aviației și impactul pe care îl va avea în continuare era digitală asupra activităților strategice ale companiilor aeriene și aeroporturilor. Veți afla despre teoriile Leadershipului și Managementului strategic și vă veți dezvolta în continuare abilitățile de leadership prin aplicarea teoriei în practică.

Studierea managementului de proiect și dezvoltarea capacității de a crea, gestiona și închide în mod eficient proiecte este o abilitate importantă dezvoltată în acest program. Utilizarea software-ului de management de proiect este o altă abilitate cheie pe care o veți dezvolta. Vei fi prezentat diferitelor teorii, metodologii și surse de date, care vă vor permite să monitorizați și să înțelegeți strategiile logistice dezvoltate de marii producători mondiali și intermediari de bunuri de consum.

Explorarea contextului durabilității și modul în care practicile de afaceri vor trebui să evolueze pentru a reflecta realitățile de operare în cadrul unui sistem de tranzacționare globalizat care încearcă să aplice principii de sustenabilitate este un beneficiu esențial al studierii acestui program. Aceasta este o zonă importantă de control sporit pentru companiile aeriene și aeroporturile.

Învățând să evalueze gama complexă de probleme financiare pe care managerii companiei aeriene trebuie să le abordeze pentru a asigura o afacere durabilă pe termen lung și cum să gestioneze aspectele critice ale expunerii financiare negative care sunt comune în sector.

De ce ar trebui să studiez Master în Aviation Management?

După absolvire, veți avea la dispoziție o varietate de rute de carieră, atât în Irlanda, cât și internațional. Veți fi echipat pentru management și leadership în sectorul aviației, care variază de la management operațional, prezentare strategică și planificare, reglementări și conformitate și gestionare financiară.

Ca postuniversitar, puteți dezvolta o carieră interesantă în cercetare de doctorat, consultanțe în aviație și mari companii aeriene și aeroporturi. Alte Pathways carieră includ lucrul pentru instituții precum Controlul Național al Traficului Aerian și Autoritatea Aviației Civile.

Domeniile de gestionare a aviației în care puteți lucra includ:

 • Managementul manipulării pasagerilor
 • Gestionarea operațiunilor aeriene - sub aripa
 • Managementul mărfurilor aeriene
 • Managementul vânzărilor aeriene
 • Managementul marketingului aerian
 • Gestionare a veniturilor
 • Managementul ingineriei
 • Managementul echipajului de cabină
 • Managementul punții de zbor

Domeniile de aviație specializate în care puteți lucra includ:

 • Finanțarea și achizițiile aeriene
 • Strategia companiei aeriene
 • Marcarea companiei aeriene
 • Asistență IT a companiei aeriene
 • Companie aeriană Servicii juridice
 • Achiziții aeriene

wanderlust

Calificările obținute

Managementul Aviației MSc acordat de Universitatea Metropolitană din Londra (LMU). Acesta este recunoscut ca premiu de nivel 9 la Cadrul național al calificărilor.

Studenții sunt înregistrați ca studenți postuniversitari ai Universității Metropolitane din Londra și vor primi un card de student care confirmă statutul lor de student.

Cadre de calificări în Irlanda și Marea Britanie

Autoritățile irlandeze și din Marea Britanie au calificat la inițiative care promovează transparența, recunoașterea și mobilitatea calificărilor între jurisdicțiile noastre. Autoritățile de calificare din Regatul Unit și Irlanda au convenit cadourile de calificare în funcțiune, Brexit nu va avea impact asupra acestui acord.

Cerințe de intrare și proces de cerere

Cerințe de intrare

Intrarea se face prin cerere directă la Institutul Portobello Vi se va cere:

 • un minimum de 2,2 (sau echivalent) într-o disciplină de subiect conexă

Cursul este, de asemenea, deschis profesioniștilor care lucrează deja în industria aviației, care nu pot avea neapărat o diplomă de licență. Cu toate acestea, trebuie să aveți o experiență de lucru de cel puțin doi ani la nivel managerial în cadrul industriei. Acest lucru va trebui confirmat prin două scrisori de referință. De asemenea, va trebui să trimiteți un CV în sprijinul cererii dvs.

Dacă aveți experiență care nu se încadrează în această specificație și nu este standard, am dori să vă invităm la interviu / Skype interviu pentru o discuție mai detaliată referitoare la cererea dvs.

Procesul de aplicare

 • Pasul 1 - Completați formularul de rezervare online.
 • Pasul 2 - Solicitanții vor fi contactați pentru confirmare / dovada îndeplinirii criteriilor de intrare, iar înscrierea va fi confirmată.
 • Pasul 3 - Confirmarea unui loc va fi dată solicitanților care îndeplinesc imediat criteriile.

Vă rugăm să rețineți că locurile de pe acest curs sunt restricționate și locurile confirmate numai după primirea taxelor de școlarizare. Aplicarea timpurie este recomandată.

Structura cursului

Tot materialul cursului este deținut pe Moodle, care este o platformă online ușor de utilizat, care vă va susține cursurile. Pentru a finaliza acest curs, studenții trebuie să aibă cunoștințe de bază despre utilizarea unui computer și căutarea pe internet în scopuri de cercetare.

137560_pexels-photo-912050.jpeg

Module de curs și evaluări

Obiectivele cursului

Studenții vor dezvolta în continuare abilități, cum ar fi analiza critică și rezolvarea problemelor în contextul luării deciziilor strategice. Prezentările și prezentările practice ale industriei asigură că studenții raportează teoria la scenarii de muncă din viața reală.

Acest program de masterat este conceput pentru a încuraja interacțiunea și contribuția studenților prin dezvoltarea capacității lor de a lucra independent, în a propune și a dezvolta soluții la probleme într-o manieră sistematică și eficientă și în comunicarea sigură și clară atât în scris cât și verbal.

Module de curs

Modulele sunt enumerate mai jos. Titlurile modulului și detaliile modulului sunt actualizate în permanență pentru a reflecta modificările legislative, rezultatele cercetării etc., prin urmare, acestea pot fi modificate în timp.

Modulele din anul 1 includ:

Proiect de cercetare de afaceri (core, 40 de credite)

Studenții vor demonstra o înțelegere a sectorului și semnificația problemelor din cadrul acestuia, prin analiza la nivel înalt, asimilarea și interpretarea informațiilor-cheie și a statisticilor.

Comerț electronic pentru managementul aviației (bază, 20 de credite)

Acest modul se va concentra pe conceptul de e-commerce în cadrul gestionării aviației și impactul erei digitale va continua să aibă asupra activităților strategice ale companiilor aeriene și aeroporturilor.

Sisteme electronice și noile tehnologii în operațiunile aeriene și aeroport (core, 20 de credite)

Acest modul evaluează modul în care managerii pot folosi inovația și noile tehnologii pentru a îmbunătăți productivitatea, serviciul pentru clienți prin digitalizare și, de asemenea, modul în care eficiența și siguranța instruirii pot fi îmbunătățite prin tehnologie. De asemenea, se va analiza modul în care tehnologia furnizează companiilor aeriene și aeroporturilor un control mai bun asupra experienței clienților și a propunerii de servicii.

Metode de finanțare și prognoză pentru operațiuni aeriene și aeroport (core, 20 de credite)

Acest modul introduce aprecierea vitală a gestionării costurilor companiei aeriene ca o abilitate esențială de gestionare a managerilor de linii aeriene comerciale. Modulul își propune să evalueze gama complexă de probleme financiare pe care managerii companiei aeriene trebuie să le abordeze pentru a asigura o afacere durabilă pe termen lung și cum să gestioneze aspectele critice ale expunerii financiare negative care sunt comune în sector.

Metode de cercetare pentru managementul aviației (nucleu, 20 de credite)

Modulul este destinat să pregătească studenții să citească și să evalueze în mod critic cercetările din domeniul ales de studiu și apoi să proiecteze o propunere de cercetare pentru proiectul lor de cercetare de afaceri.

Strategie, leadership și e-innovație pentru managerii de aviație (nucleu, 20 de credite)

Acest modul își propune să stimuleze conștientizarea critică a studentului și aplicarea teoriilor cheie de conducere și de management strategic la propria lor practică și să-și dezvolte capacitatea de a evalua practica curentă în lumina teoriilor academice relevante.

Durabilitatea companiilor aeriene globale (nucleu, 20 de credite)

Acest modul va aborda problema critică a impactului asupra gândirii actuale asupra sustenabilității asupra întreprinderilor și organizației din domeniul aviației. Acesta va explora contextul sustenabilității și modul în care practicile de afaceri vor trebui să evolueze pentru a reflecta realitățile de operare în cadrul unui sistem de tranzacționare globalizat care încearcă să aplice principii de durabilitate.

Logistică internațională (opțiune, 20 de credite)

Acest modul va permite studentului să înțeleagă procesele reale ale schimbului de bunuri și servicii între parteneri în comerțul global și aranjamentele logistice în cadrul corporațiilor transnaționale peste granițele de stat și regionale.

Practică internațională de management de proiect (opțiune, 20 de credite)

Acest modul tratează activitățile de bază ale managementului de proiect, așa cum sunt prezentate în versiunea 7 APM BOK, făcând comparații cu PMBOK și PRINCE. Studenții vor dezvolta abilitatea de a crea, gestiona și închide în mod eficient proiecte și de a folosi software-ul de gestionare a proiectelor.

Conducerea, gestionarea și dezvoltarea oamenilor (opțiune, 20 de credite)

Acest modul își propune să ofere cursanților un cadru riguros de cunoaștere și înțelegere în ceea ce privește managementul oamenilor, că vor avea nevoie de orice grad de specialism pe care îl aleg în cariera lor de HR / HRD. Acesta urmărește să familiarizeze elevii cu dovezi majore de cercetare contemporane privind ocuparea forței de muncă și abordări eficiente în domeniul practicilor de HR și HRD.

Marketing, comunicații de marketing și operațiuni (MMCO) (opțiune, 20 de credite)

Acest modul de bază acoperă dimensiunile majore ale managementului de marketing, inclusiv cercetarea de marketing, strategia de marketing, comunicațiile de marketing și managementul operațional, precum și modul în care acestea se interacționează.

Taxe de curs, Plan de plată ușor

 • Prețul cursului: 4.795 € pe an universitar
 • Taxa de evaluare LMU 305 € plătită pe an universitar cu 14 zile înainte de începerea cursului.
Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Citeste mai mult

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Citește mai puţin