Master în Management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master în Management oferit de Trinity College Dublin este proiectat pentru absolvenții non-business. Vă va completa gradul de licență și vă va dota cu abilitățile de management necesare pentru a avea succes în mediul de afaceri globalizat de astăzi.131233_TBSPiccollage.jpg

Informații despre program

Echipa noastră academică aduce o mulțime de cunoștințe și experiență într-o serie de sectoare, oferind o perspectivă cu adevărat globală. Prin învățarea practică, simulările, dezbaterile, studiile de caz și vorbitorii invitați, elevii vor învăța să analizeze problemele reale de afaceri. Programul se axează, de asemenea, pe negociere și conducere pentru a ajuta studenții să gestioneze conflictele și să-și dezvolte stilul de conducere. Puteți, de asemenea, pentru a vă adapta în continuare gradul cu electives. Aceste opțiuni sunt revizuite în fiecare an pe baza feedback-ului angajatorului și a cerințelor pieței.

Admitere

Cererile pentru următorul aport din septembrie 2020 se vor deschide în octombrie 2019. Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu, așa că vă recomandăm să aplicați pentru acest program popular cât mai devreme posibil, pentru a evita dezamăgirea.

Cine căutăm?

Studenții Trinity Business School provin dintr-o gamă variată de discipline de licență și ajung din locații din întreaga lume. Studenții noștri ambițioși sunt pregătiți să se angajeze într-o carieră de succes în carieră, prin dobândirea de noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau o conștiință dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei și societății. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "introducă mai mult decât să scoată" economia și societatea de-a lungul carierei.

Cerințe de intrare

  • Un grad de onoare din clasa a doua sau mai mare decât OR sau echivalent internațional. Dacă nu aveți încă să vă completați diploma, trimiteți cele mai recente transcripții. Dacă transcrierea dvs. nu este în limba engleză, vă rugăm să furnizați și o traducere certificată.
  • Doi arbitri universitari
  • Experiența de lucru (opțional)
  • Un scor IELTS sau TOEFL: Vorbitorii non-nativi vor avea nevoie de un scor IELTS de peste 6,5, fără o bandă mai mică de 6; sau un scor TOEFL de peste IBT 90. În cazul în care gradul dvs. principal a fost în limba engleză, puteți ignora această cerință.
  • Un scor GMAT poate fi solicitat în anumite cazuri

MSc Management Oportunități de carieră

Studenții noștri de management de master au o cerere mare după absolvire. Din cauza diverselor medii ale clasei, absolvenții noștri câștigă locuri de muncă într-o serie de industrii, inclusiv social media, consultanță, servicii financiare, operațiuni, produse farmaceutice, transport, călătorii, educație și guvern, vânzări și marketing și întreprindere socială. La fel ca și marile companii multinaționale, mulți dintre absolvenții noștri își găsesc niște organizații mai mici, start-up-uri și întreprinderi sociale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Citeste mai mult

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Citește mai puţin