Master în Management

Generalități

Programul de descriere

Clasat pe locul I în Irlanda și pe primul loc în Europa de Vest pentru Management General (Eduniversal 2018), Master în Management oferit de Trinity College Dublin este destinat absolvenților non-business. Acesta va completa gradul dvs. de licență și vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul de afaceri globalizat de astăzi.

msc management

Informații despre program

Echipa noastră academică aduce o mulțime de cunoștințe și experiență într-o serie de sectoare, oferind o perspectivă cu adevărat globală. Prin învățarea practică, simulările, dezbaterile, studiile de caz și vorbitorii invitați, elevii vor învăța să analizeze problemele reale de afaceri. Programul se axează, de asemenea, pe negociere și conducere pentru a ajuta studenții să gestioneze conflictele și să-și dezvolte stilul de conducere. Puteți, de asemenea, pentru a vă adapta în continuare gradul cu electives. Aceste opțiuni sunt revizuite în fiecare an pe baza feedback-ului angajatorului și a cerințelor pieței.

Admitere

Aplicațiile pentru următorul aport în septembrie 2019 vor fi deschise în octombrie. Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu, așa că vă recomandăm să aplicați pentru acest program popular cât mai curând posibil pentru a evita dezamăgirea.

Cine căutăm?

Studenții Trinity Business School provin dintr-o gamă variată de discipline de licență și ajung din locații din întreaga lume. Studenții noștri ambițioși sunt pregătiți să se angajeze într-o carieră de succes în carieră, prin dobândirea de noi competențe și îmbunătățirea celor existente. Ei iau o conștiință dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei și societății. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "introducă mai mult decât să scoată" economia și societatea de-a lungul carierei.

Cerințe de intrare

  • O diplomă de onoruri de clasa întâi sau superioară, sau echivalent. Dacă nu trebuie să completați diploma, trimiteți cele mai recente transcrieri. Dacă transcrierea dvs. nu este în limba engleză, vă rugăm să furnizați și o traducere legalizată.
  • Doi arbitri universitari
  • Experiența de lucru (opțional)
  • Un scor IELTS sau TOEFL: Vorbitorii non-nativi vor avea nevoie de un scor IELTS de peste 6,5, fără o bandă mai mică de 6; sau un scor TOEFL de peste IBT 90. În cazul în care gradul dvs. principal a fost în limba engleză, puteți ignora această cerință.
  • Un scor GMAT poate fi solicitat în anumite cazuri

MSc Management Oportunități de carieră

Studenții noștri de Master în Management sunt în cerere foarte mare după absolvire. Datorită diverselor medii ale clasei, absolvenții noștri primesc locuri de muncă în mai multe industrii, printre care se numără social media, consultanță, servicii financiare, operațiuni, produse farmaceutice, transport, călătorii, educație și guvern, vânzări

92% rata de ocupare a post-absolvire. *

* Respondenții sondajului studenților care caută în prezent locuri de muncă sau care lucrează la 6 luni după finalizarea programului. Clasa 2016/17.

Ultima actualizare Aug 2018

Despre facultate

Trinity College Dublin is the only Irish university ranked in the QS top 100 universities in the World (2015-16), and we are not too surprised to see our stunning campus listed in the Lonely Planet’s ... Citeste mai mult

Trinity College Dublin is the only Irish university ranked in the QS top 100 universities in the World (2015-16), and we are not too surprised to see our stunning campus listed in the Lonely Planet’s Top 500 Best Places on the Planet as we have over 160,000 tourists visiting each year. Citește mai puţin