Master în Management de Lux și Marketing

Generalități

Programul de descriere

Deveniți un expert în industria de lux, cu un program care oferă o adevărată experiență multi-campus, multi-culturală în inima industriei internaționale de lux.

 • Pentru studenții care dețin un minim de licență în orice domeniu
 • Master în aprobat de Conférence des Grandes Ecoles
 • 18 luni, inclusiv un stagiu de 4 până la 6 luni
 • Predat în limba engleză
 • Livrat la Paris, New York sau Londra sau Roma și Shanghai

18 luni pentru a-ți atinge visele în industria de excelență

 • Construiește-ți cariera într-o cultură de afaceri provocatoare: Pentru a-ți construi cariera, vei avea nevoie de cunoștințe academice solide și capacitate de adaptare la standardele înalte ale industriei de lux. Veți dobândi elementele de bază ale managementului, veți descoperi cum să aplicați cunoștințe de management de specialitate și vă veți concentra pe industria modei și a stilului de viață (Londra), moda și afaceri de lux (Roma) sau industria designului de lux (New York).
 • Beneficiați de o expunere cu adevărat internațională: stabiliți elementele de bază ale industriei de lux din Paris, distingeți-vă cu abilitățile dobândite în centrele internaționale de ultimă oră: Londra, Roma sau New York și pregătiți-vă pentru provocările de mâine din Shanghai. Studiind în 3 locații distincte, veți dezvolta o perspectivă largă asupra industriei luxului global și veți învăța cum să navigați cu succes specificul acestor piețe de afaceri diferite.
 • Faceți cunoștință cu nevoile reale ale recrutorilor: emlyon business school a lucrat întotdeauna în strânsă colaborare cu comunitatea de afaceri pentru a oferi studenților stagii de practică și oferte de locuri de muncă, precum și contacte privilegiate cu companii. Partenerii noștri din industria de lux includ Cartier, Chanel, Christian Dior, Infiniti, hoteluri Kempinski, L'Oréal, grupul Lancel Richemont, Tag Heuer, Yves Saint Laurent ...

Program

Așteptările clienților și normele culturale sunt continuu provocatoare strategii de bază ale companiilor de lux. Ca un program pe bază largă, MSc în Management și marketing de lux vă va ajuta să identificați conexiunile pe mai multe segmente ale industriei de lux, permițându-vă să demonstrați că dețineți înțelegerea specifică industriei pe care o caută viitorii angajatori atunci când angajează manageri.

Cuvânt de bun venit

"Asteptarile clientilor si normele culturale sunt in permanenta provocatoare strategiile de brand de baza ale companiilor de lux. Pentru a mentine identitatea marcii puternice care se afla in centrul succesului lor global, organizatiile de lux nu numai ca trebuie sa se adapteze continuu la cererea clientilor de excelenta, un cadru care le permite să rămână cu un pas înaintea competiției. Pentru a-ți construi cariera de management în această cultură de afaceri provocatoare, vei avea nevoie atât de cunoștințe academice solide, cât și de capacitatea de ao adapta la standardele înalte ale acestei industrii.

Ca un program pe bază largă, MSc în Management și marketing de lux vă va ajuta să identificați conexiunile pe mai multe segmente ale industriei de lux, permițându-vă să demonstrați că dețineți înțelegerea specifică industriei pe care o caută viitorii angajatori atunci când angajează manageri.

Când lucrați în industria de lux, trebuie să fii pasionat de ceea ce faci și să încerci să atingi în mod constant excelență. Tot ceea ce faci trebuie să fie excelent și perfect. Excelent în acest proces, în design, în tehnicile de fabricație, în distribuție, în abilitățile dvs. de comunicare etc. Excelența este, de asemenea, cea mai comună trăsătură a tuturor mărcilor de lux din această industrie.

Veți descoperi, de asemenea, cum funcționează întreprinderile din industria modei și stilului de viață rapid și competitiv, precum și a industriei designului de lux. Cufundarea într-unul dintre aceste medii care necesită o livrare de excelență într-un interval de timp foarte scurt, vă ajută să stăpâniți abilități fundamentale care vă vor fi utile pe întreaga carieră, indiferent de dimensiunea industriei luxului global în care lucrați. De asemenea, studiind la Paris, Londra, Roma sau New York și Shanghai, veți experimenta în primul rând modul în care tiparele culturale afectează strategiile de brand pe care se bazează companiile de lux.

Dacă doriți să dezvoltați abilitățile necesare pentru succesul acestei industrii globale extrem de exigente, acesta este programul potrivit pentru dumneavoastră ".

Michel Phan, director de program și profesor de marketing de lux

Cariere

Servicii de carieră

În calitate de student al MSc în Managementul și Marketingul de Lux, veți beneficia de o pistă dedicată carierei care va include ateliere de lucru, panouri de experți, târguri, evenimente, vizite de companie etc ... Departamentul pentru servicii de carieră oferă tuturor studenților sprijin continuu în identificarea obiectivele de carieră și dezvoltarea planurilor de acțiune. Serviciile de carieră specifice programului includ:

 • Ateliere: Atelierele de carieră vă ajută să vă pregătiți pentru căutarea dvs. de stagiu și cariera viitoare. Instrumentele de auto-evaluare și coaching-ul individual vă oferă posibilitatea de a vă pregăti următoarea mișcare
 • Instrumente: Gama largă de instrumente de carieră vă ajută să aflați mai multe informații despre companiile partenere și despre resursele specifice sectorului, inclusiv bazele de date cu stagii și oferte de muncă
 • Evenimente: Peste 200 de companii vizitează campusurile emlyon business school fiecare an și oferă studenților acces continuu la comunitatea de afaceri (evenimente includ vizite la companie, săptămâna de lux, conferințe și panouri de experți, finanțare zile de carieră, zile de vocație, locuri de muncă pentru a schimba lumea, „Discuții despre carieră prin…” și „învățarea de la studenți”)

Conștientizarea regulilor implicite ale industriei de lux datorită unui atelier hands-on vă permite să înțelegeți rapid specificul industriei. Kevin Saenger, 2018 Absolvent

Rezultatele ocupării postului

 • Ratele de ocupare a forței de muncă de 90% în termen de 6 luni, 45% sunt plasate direct prin intermediul contactelor emlyon business school .
 • Salariu minim mediu de 41 de euro
 • Localizare geografică: la nivel mondial, cu 31% în general în Franța și 32% în Asia pentru primul loc de muncă după absolvire

Aflați cum să alegeți lucrarea dorită

Absolvenții acestui program se vor alătura, în cea mai mare parte, pozițiilor în marketing, merchandising, managementul vânzărilor sau achiziționarea în industrii cum ar fi bijuterii și ceasuri, modă, vin și băuturi spirtoase, hoteluri de lux, călătorii și timp liber, mașini, bărci și avioane private, arte etc.

Am reușit să aterizez într-o companie din cadrul Grupului Richemont. Cred cu adevărat că, fără acest program, n-aș fi reușit niciodată să realizez acest lucru atât de curând. Alexandre Nicolau - 2013 Absolvent

Admitere

Solicitanții la Master în Management și Marketing de Lux trebuie să dețină o diplomă de licență în orice domeniu.

Vă rugăm să rețineți: Diplomă de licență de 3 ani poate fi acceptată pentru profiluri excelente, inclusiv Bac 3 din Franța.

Calendar

Ședințele de selecție se desfășoară din noiembrie până în iulie.

În cazul în care cererea dvs. este completă, veți primi decizia finală a consiliului de admitere în termen de 15 zile lucrătoare. Vă rugăm să trimiteți formularul de înscriere în termen de 10 zile lucrătoare de la data la care ați venit.

Procesul de admitere

La emlyon business school , luăm în considerare întregul potențial al solicitantului. Elemente precum motivația dvs. de a urmări masterul în Managementul și marketingul de lux, aspirațiile dvs. de carieră și de carieră cântăresc la fel de puternic în procedura noastră de selecție.

Aplicație online

Puteți aplica prin spațiul dvs. personal (tabloul de bord al programului). Trebuie să furnizați următoarele informații:

 • Un rezumat
 • Două scrisori de recomandare (opțional)
 • O copie a unui card de identitate valabil sau pașaport
 • O copie certificată a celei mai recente diplome academice tradusă în engleză sau franceză
 • Scorul testului de aptitudini de conducere oficial: GMAT, GRE, TAGE MAGE, CAT (opțional)
 • Testul de competență în limba engleză (opțional)

Vă reamintim că acest program este livrat complet în limba engleză. Prin urmare, limba engleză este necesară pentru a fi admis, urmați cursuri și interacționați eficient cu ceilalți membri ai cohortei. Pentru procesul de admitere, nivelul dvs. de engleză va fi evaluat luând în considerare 2 elemente fundamentale diferite:

- Examinarea tuturor elementelor scrise și redacționale din dosarul cererii
- testele digitale online ale emlyon business school

Taxe de aplicare

Taxe pentru cereri: 120 €

finanţare

Taxe de școlarizare

€ 34.000

Prețurile sunt pentru aportul pentru 2020. Toate taxele indicate includ taxele de înscriere, taxele de înscriere și apartenența pe tot parcursul vieții la emlyon business school pentru rețeaua de emlyon business school pentru totdeauna.

Extinderea studiilor dincolo de durata oficială a programului este supusă plății unei taxe de administrare de 500 EUR pe an.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Citeste mai mult

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Citește mai puţin
Lyon , Shanghai , Paris , Lancashire , Munchen + 4 Mai mult Mai Puțin