Master în Management Internațional

Generalități

Programul de descriere

Gestionarea pe scară globală - acest program de 12 luni combină rigurozitatea academică cu abilitățile practice și cercetarea unică pentru a vă oferi o educație de afaceri internațională de clasă mondială.

Veți câștiga o înțelegere critică a provocărilor și oportunităților cu care se confruntă atât întreprinderile multinaționale, cât și IMM-urile într-o economie globală rapidă și dinamică. Sheffield University Management School combină expertiza cu Școala de Studii din Asia de Est, renumită la nivel internațional, pentru a vă oferi o înțelegere aprofundată a stilurilor și practicilor de afaceri din Asia de Est, precum și piețele tradiționale engleze, europene și emergente.


Cursul

Conținutul acestui program este practic, așa că veți învăța abilități de afaceri și soluții din lumea reală pe care le puteți aplica la locul de muncă de la experți internaționali cunoscuți în domeniu. Învățând de la o gamă largă de cadre universitare, veți obține o calificare potrivită pentru a vă pregăti pentru un rol într-o companie multinațională sau IMM. Acest curs va oferi o bază excelentă în provocările și oportunitățile de a face afaceri în întreaga lume.

Master în Management Internațional este predat cu normă întreagă în două semestre, urmată de o disertație de proiect, printr-o combinație de prelegeri, seminarii, studii de caz și de lucru în grup pentru a dezvolta colaborarea interculturală. Învățarea este încurajată prin intermediul grupurilor de discuții bazate pe web. Studenții sunt evaluați prin sarcini individuale, proiecte de grup, examene și proiectul / disertația lor.

module

Module de bază:

 • Marketing
 • Strategia de afaceri internațională
 • Afaceri europene
 • Studii internaționale în domeniul resurselor umane
 • Management International
 • Metode de cercetare
 • Disertație

Module opționale:

 • Afaceri Internaționale și Asia de Est
 • Chineză de afaceri și management contemporan
 • Concepte și abordări în comunicarea interculturală
 • Concepte și abordări în comunicarea interculturală
 • Economia antreprenorială
 • Antreprenoriatul corporativ
 • Muncă și organizare în Asia de Est
 • Negocieri și comunicare interculturală
 • Crearea de întreprinderi antreprenoriale


Aveți, de asemenea, opțiunea de a întreprinde un proiect organizațional, oferindu-vă experiență reală de lucru în cadrul unei companii.

Cursul începe în septembrie și durează o perioadă de 12 luni.


Candidatul

Este esențial să aveți motivația de a adăuga o dimensiune internațională cunoștințelor dvs. și dorința de a obține o apreciere critică a principiilor și practicilor internaționale de management pentru a reuși în acest program.

Pentru studenții străini, cerința standard a limbii engleze a Sheffield University Management School este IELTS 6.5 cu cel puțin 6 în fiecare parte sau echivalent.


Scoala

Sheffield University Management School este foarte apreciată și se află în topul unu la sută din școlile de afaceri din lume datorită unei prestigioase acreditați Triple Crown (AMBA, EQUIS, AACSB). Clădirea spectaculoasă, proiectată de arhitect, este situată în Broomhill cu frunze, la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Sheffield și la 15 minute de mers cu mașina de districtul Peak, oferind o calitate foarte înaltă a vieții.

Suntem conduși de cercetare, dinamici și progresivi. Școala se străduiește ca fiecare absolvent să fie gata de lucru atât în ​​teorie, cât și în practică. Personalul nostru academic de clasă mondială și gradele și calificările de renume lucrează foarte mult pentru a asigura acest lucru.

Un serviciu de carieră este, de asemenea, disponibil pentru a sprijini studenții și pentru a vă pune în legătură cu organizațiile. Centrul de ocupare a forței de muncă acționează ca o interfață cheie între studenții din management și lumea exterioară. Este un serviciu dedicat care vă ajută să accesați sprijinul pentru ocuparea forței de muncă, dezvoltarea abilităților și oportunitățile în următoarele domenii; proiecte postuniversitare, stagii de practică, școli de vară internaționale postuniversitare, asociații profesionale de cadre și locuri de muncă.
burse de studiu

Pentru mai multe informații despre burse, vizitați următorul site web. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Ultima actualizare Aug 2018

Despre facultate

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Citeste mai mult

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Citește mai puţin