Master în Management Internaţional - M2

MIM este de doi ani post-universitare de la Bologna Programul de masterat oferite de Universitatea din Toulouse, Graduate School of Management (IAE Toulouse). Acesta este un grad full-time, în întregime predate în limba engleză, conceput pentru International si franceza absolvenţii de învăţământ superior. Programul oferă companiilor cu managerii gata să se ocupe cu gestionarea situaţiilor de eco-culturale şi probleme transnaţionale de afaceri. Este foarte selectiv şi studenţii obiective, cu o motivaţie puternică de a lucra într-un mediu internaţional şi gata de a dezvolta competenţele necesare de afaceri interculturale. Programul subliniază importanţa metodelor de lucru, cum ar fi studii de caz, lucrul în echipă şi de lecturi, la care elevii sunt obligaţi să participe în mod activ.MIM este un program de doi ani (patru semestre) şi este egal cu 120 de credite în Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS). Primii studenţi pe an, au posibilitatea de a petrece un an într-una din universitatile noastre partenere 65 (America, Asia, Europa).

În Master 2, din octombrie până în ianuarie, elevii participa la cursuri de (a se vedea programul).

Începând din aprilie, studenţii trebuie să găsească o poziţie în Franţa sau în străinătate, ca stagiar la o companie timp de 6 luni.


Cerinţele de admitere

Accesul la al doilea an al programului (M2), este deschis la:

* Elevii care deţin o M1 franceză (4-ani grade) sau un echivalent străină în valoare de 240 de credite (ECTS);
* Elevii care intră în al doilea an direct, trebuie să ne ofere cu scoruri GMAT sau Tage / MAGE.

Cerinţele de intrare pentru program sunt, în primul rând cu privire la calităţile academice şi de motivare a reclamanţilor. Al doilea element luat în considerare este de experienţă internaţională de lucru sau de timpul petrecut în străinătate. Engleză de competenţă este esenţială şi trebuie să fie demonstrată prin rezultatele unui test oficial (TOEFL, TOEIC, IELTS, Bulats, certificat Cambridge).


Programul de

Din octombrie - ianuarie

  • International Managementul Resurselor Umane
  • Cross-cultural de administraţie
  • International Marketing
  • Internaţional de Management de control
  • Business Intelligence şi strategia
  • Contabilitate şi Audit comparativă
  • International FinancePiesa de cercetare

În al doilea an de Master (M2), studenţii pot opta pentru pista de cercetare. În acest caz, ei vor urma trei cursuri în limba franceză: "protocol de recherche", "Methode de recherche" şi "Theorie des organizaţii" în loc de "International Managementul Resurselor Umane", "Contabilitate şi Audit comparativă" şi "International Finance". Acesti elevi vor trebui să scrie o disertaţie de masterat în loc de a completa un stagiu. Accesul la programul de doctorat depinde de finalizarea cu succes a cursurilor de cercetare şi de validare a proiectului de doctorat de către un profesor de supraveghere.


Internship

În scopul de a valida dvs. de Master 2 ani, trebuie să completeze un stagiu de 6 luni, obligatorie şi de a scrie un raport de stagiu.

Studenţii care optează pentru o carieră de cercetare trebuie să aibă posibilitatea de a scrie o lucrare academică de lucru în schimb.

Vezi 4 mai multe cursuri de la The University of Toulouse Graduate School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
2 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date