Master în Management Internaţional - m2

Generalități

Programul de descriere

Master în Management Internaţional - M2

MIM este de doi ani post-universitare de la Bologna Programul de masterat oferite de Universitatea din Toulouse, Graduate School of Management (IAE Toulouse). Acesta este un grad full-time, în întregime predate în limba engleză, conceput pentru International si franceza absolvenţii de învăţământ superior. Programul oferă companiilor cu managerii gata să se ocupe cu gestionarea situaţiilor de eco-culturale şi probleme transnaţionale de afaceri. Este foarte selectiv şi studenţii obiective, cu o motivaţie puternică de a lucra într-un mediu internaţional şi gata de a dezvolta competenţele necesare de afaceri interculturale. Programul subliniază importanţa metodelor de lucru, cum ar fi studii de caz, lucrul în echipă şi de lecturi, la care elevii sunt obligaţi să participe în mod activ.MIM este un program de doi ani (patru semestre) şi este egal cu 120 de credite în Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS). Primii studenţi pe an, au posibilitatea de a petrece un an într-una din universitatile noastre partenere 65 (America, Asia, Europa).

În Master 2, din octombrie până în ianuarie, elevii participa la cursuri de (a se vedea programul).

Începând din aprilie, studenţii trebuie să găsească o poziţie în Franţa sau în străinătate, ca stagiar la o companie timp de 6 luni.


Cerinţele de admitere

Accesul la al doilea an al programului (M2), este deschis la:

* Elevii care deţin o M1 franceză (4-ani grade) sau un echivalent străină în valoare de 240 de credite (ECTS);
* Elevii care intră în al doilea an direct, trebuie să ne ofere cu scoruri GMAT sau Tage / MAGE.

Cerinţele de intrare pentru program sunt, în primul rând cu privire la calităţile academice şi de motivare a reclamanţilor. Al doilea element luat în considerare este de experienţă internaţională de lucru sau de timpul petrecut în străinătate. Engleză de competenţă este esenţială şi trebuie să fie demonstrată prin rezultatele unui test oficial (TOEFL, TOEIC, IELTS, Bulats, certificat Cambridge).


Programul de

Din octombrie - ianuarie

  • International Managementul Resurselor Umane
  • Cross-cultural de administraţie
  • International Marketing
  • Internaţional de Management de control
  • Business Intelligence şi strategia
  • Contabilitate şi Audit comparativă
  • International FinancePiesa de cercetare

În al doilea an de Master (M2), studenţii pot opta pentru pista de cercetare. În acest caz, ei vor urma trei cursuri în limba franceză: "protocol de recherche", "Methode de recherche" şi "Theorie des organizaţii" în loc de "International Managementul Resurselor Umane", "Contabilitate şi Audit comparativă" şi "International Finance". Acesti elevi vor trebui să scrie o disertaţie de masterat în loc de a completa un stagiu. Accesul la programul de doctorat depinde de finalizarea cu succes a cursurilor de cercetare şi de validare a proiectului de doctorat de către un profesor de supraveghere.


Internship

În scopul de a valida dvs. de Master 2 ani, trebuie să completeze un stagiu de 6 luni, obligatorie şi de a scrie un raport de stagiu.

Studenţii care optează pentru o carieră de cercetare trebuie să aibă posibilitatea de a scrie o lucrare academică de lucru în schimb.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitatea din Toulouse, Graduate School of Management (Institut d'Administration des Entreprises - IAE), oferă grade la nivel de licenţă, postuniversitare şi de doctorat în domeniul managementului ... Citeste mai mult

Universitatea din Toulouse, Graduate School of Management (Institut d'Administration des Entreprises - IAE), oferă grade la nivel de licenţă, postuniversitare şi de doctorat în domeniul managementului, atât pentru învăţământul de zi superior şi a studenţilor de educaţie continuă. Principalele discipline de management, audit contabilitate, finanţe, marketing, managementul resurselor umane, management strategic şi sunt predate într-un cadru profesional-orientat. Stiluri de predare, contacte internaţionale, integrare de top la nivel de profesionişti sunt toate proiectate pentru a îndeplini obiectivele fiecărui program de diplomă şi de a contribui la o reputaţie excelentă de IAE în rândul studenţilor şi oamenilor de afaceri. Toulouse Graduate School of Management, cheile succesului Situat în inima de Toulouse, IAE oferă studenţilor un mediu de bogat şi de învăţare. Cu facilităţi de reţea de până la data de calculator şi de bibliotecă, săli de conferinţe video şi de un sprijin puternic administrativ, IAE oferă condiţii ideale pentru ca elevii să se adapteze la provocările locale şi pentru a fi de succes în studiile lor. Satisfacerea nevoilor de afaceri din lume IAE Toulouse lucrează în strânsă interacţiune cu lumea de afaceri. Numeroase acorduri şi scaune Compania a sponsorizat organizarea cooperării noastre cu partenerii economici. Noi oferim studenţilor abilităţile necesare pentru a-şi asuma responsabilităţile în orice societate şi de a le ajuta în planurile lor de carieră. Furthemore, IAE dezvolta programe specifice pentru a răspunde la nevoile de formare companii. Didactic şi de cercetare Personalului didactic şi de cercetare de la IAE participe activ la generarea de cunoştinţe în domeniile lor de expertiză, prin numeroase publicatii de cercetare şi organizarea de conferinţe. Excelenţa ştiinţifică stă în spatele reputaţie naţională şi internaţională a IAE în rândul instituţiilor de învăţământ superior şi de cercetare la nivel mondial. De cercetare în Management este organizat în cadrul Centrului de recherche en de Management (CRM - CNRS laborator de cercetare afiliată), al cărui seminarii şi conferinţe sunt pe deplin integrate în program. Citește mai puţin