Master în Management - Grande Ecole

Generalități

Programul de descriere

O gamă completă de cursuri de management de bază și de specializare predate de la o perspectivă internațională.

 • Pentru studenții care dețin un minim de licență non-franceză
 • Masterat
 • 2 sau 3 ani
 • Predat în limba franceză
 • Livrat în Lyon-Ecully

Programul potrivit de a vă adapta planurile de carieră

 • Producător timpuriu: La emlyon business school ne referim la modelarea abilităților și talentelor. Este treaba noastră să vă ajutăm să transformați întrebările în provocări, provocări în oportunități și oportunități în soluții. Vom învăța cum să învățăm, să ne despărțim și să ne revedem.
 • Construiți călătoria eroului: Creați- vă propria cale și construiți un program personal și un plan de carieră în funcție de dorințele, interesele și prioritățile voastre, cu un postulat educațional esențial: ieșiți din zona de confort pentru a vă dezvălui.
 • Învățarea creativă: Învățarea creativă de către emlyon business school vă oferă șansa de a analiza, de a testa, de a inventa și de a acționa prin experiment. Veți dezvolta o mentalitate și un mod de gândire care ar trebui să vă depășească succesul și să înflorească: metoda timpurie a producției.

Structura

Deveniți un producător timpuriu

Antreprenorii, liderii de afaceri și experții trebuie să se pregătească pentru perturbări majore în lumea noastră care se ocupă de demografie și urbanizare, provocări științifice care implică inteligență artificială, biotehnologie sau genetică, cu noi tehnologii și cunoștințe

Învățământul superior și managementul sunt esențiale pentru inventarea și implementarea de noi idei și soluții pentru a face față acestor provocări. Poți fi o parte din ea, în loc să fii speriat de aceste schimbări majore. Dacă încercați să înțelegeți și să le acceptați importanța, vă putem oferi perspective viitoare și vă putem antrena să vă pregătiți să le înțelegeți.

La emlyon business school , am dezvoltat o reputație de lungă durată ca una dintre cele mai importante instituții din Europa în ceea ce privește cercetarea, colaborând îndeaproape cu lumea afacerilor și înțelegând complexitatea procesului antreprenorial.

Învățarea creativă de către emlyon business school vă oferă șansa de a analiza, de a testa, de a inventa și de a acționa prin experiment. Inovația este viitorul, deoarece soluțiile istorice nu mai corespund noilor probleme.

Deoarece suntem o școală de afaceri la nivel mondial care vă poate duce la o mare diversitate de locuri de muncă și sectoare de activitate cum ar fi consultanță, marketing, finanțe sau dezvoltarea afacerilor, de exemplu, MSc în Management Grande Ecole vă va educa și pregăti pentru a fi pregătit pentru operațiuni, expertiza și know-how-ul pentru o capacitate de angajare calitativă, dar și, cel mai important, o mentalitate și un mod de gândire care ar trebui să depășească succesul și blossom-ul dvs.:

De la cunoștințe la abilități, talente

În cei doi sau trei ani de Master în Management - Grande Ecole program, veți fi în măsură să alterneze semestre academice la emlyon business school , stagii în companie sau experiență multi-campus și timpul petrecut pentru activitățile de asociere elev în propriul ritm.

Cu această flexibilitate de a alege și de a combina cursurile și experiențele de care sunteți cel mai interesat și de a le programa în momentele care vă fac cel mai mult sens, veți profita din plin de experiența dvs. Pentru cei care încă nu au decis în ce direcție va avea o carieră, alegerea largă a cursurilor și structura flexibilă a programelor îi ajută să determine și să testeze o carieră. Dacă pe contrar aveți o țintă clară, vă puteți concentra pe expertiza și experiențele pe care le veți prefera.


elemente cheie

 • o diplomă de master recunoscută de guvernul francez, nivelul superior disponibil în Franța și renumit în întreaga lume
 • un program personalizat, cu o gamă largă de combinații posibile și peste 100 de cursuri elective
 • o abordare multi-site cu cel puțin 6 luni în afara Franței
 • scalabil, adaptat carierei personalizate, inclusiv coaching individual cu minim 12 luni de experiență profesională
 • un mediu potrivit pentru perturbări digitale și de cunoștințe (creativitate
 • proiectul producătorilor de fabricație pentru a vă antrena prin acțiuni și experiențe
 • abordări de colaborare pentru a vă dezvolta (treceți-vă cu experiența interculturală
 • diplome duble în Franța și în străinătate
 • 3 campusuri din afara Franței în Casablanca (Maroc), Bhubaneswar (India), Shanghai (China)
 • posibilitatea de a urmări limbile (franceză, engleză, germană, spaniolă, chineză, arabă, japoneză, italiană, rusă, portugheză) cu condiția să aveți deja un anumit fond
 • cu 30 000 de absolvenți , 25 de cluburi de afaceri, 45 de asociații studențești și 100 de corespondenți din întreaga lume
 • emlyon business school ocupă locul 2 în Franța și # 34 la nivel mondial în rândul școlilor de afaceri

Specializare specializată

Specializarea dvs. - Obiectivele proprii

Pentru a vă asigura că nevoile dvs. specifice sunt îndeplinite, puteți programa alternarea cerințelor academice și experiențiale în funcție de planurile dvs.

Master în Management - Grande Ecole este vorba despre pregatirea corecta pentru viitoarea cariera si, in functie de scopul pe care l-ati stabilit, cerintele dvs. de invatare pot diferi de cele ale colegilor dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care înființarea de Master în Management - Grande Ecole permite o flexibilitate maximă în construirea structurii cursului.

Adaptați programul la programul dvs.

În cei doi până la trei ani de Master în Management - Grande Ecole program, veți fi în măsură să alterneze semestre academice la emlyon business school , stagii în cadrul companiei, programe de schimb la instituțiile partenere internaționale și timpul petrecut pentru activități de asociație studențească pe cont propriu ritm.

Cu această flexibilitate de a alege și de a combina cursurile și experiențele pe care sunteți cel mai interesat și de a le programa în momentele care au cel mai mare sens în întreaga experiență de învățare, evitați constrângerile pe care le-ați fi întâlnit probabil dacă ați ales piesa de specialitate în schimb.

Pentru cei care încă nu au decis în ce direcție va avea o carieră, alegerea largă a cursurilor și structura flexibilă a programelor îi ajută să determine și să testeze o carieră.

Cartea Compass pentru a vă ajuta să alegeți opțiunile

În tot timpul programului, va trebui să faceți alegeri. Ce moment va oferi curriculum-ului dvs.? Care dintre cele aproape 200 de electives trebuie să te înscrii? Care aspect ar trebui să conducă în alegerea dvs.?

Unul dintre principalele lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când vă confruntați cu multiplele posibilități pe care le oferă MSc în Management - Grande Ecole este obiectivul dvs. de carieră. Sistemul Compass Career a fost conceput special în acest sens.

Deoarece fiecare profesie necesită o pregătire academică și practică proprie, sistemul Career Compass oferă recomandări pentru a potrivi clasele disponibile cu profesia dorită a elevului. Peste patruzeci de profesii sunt încorporate, iar Career Compass îi sfătuiește pe elevi cu privire la clasele care sunt esențiale pentru reușita viitoare și care sunt recomandate.

Admitere

Eligibilitate

Procedura de înscriere la Scoala în Franța este deschisă candidaților care dețin o diplomă de la o universitate din afara Franței (diplomă de licență, licență, master ...) dobândită după absolvirea a cel puțin trei ani de studii universitare în afara Franței; gradul fiind acordat de o instituție de învățământ superior acreditată la nivel național.

Candidații trebuie să aibă mai puțin de 30 de ani când iau testele de selecție Join a School in France. Candidații pot aplica același an în care se obține gradul.

Termenele limită de aplicare / procedură

Solicitanții internaționali SE APLICĂ NUMAI prin intermediul site-ului Join a School on France: joinaschoolinfrance.com

Alăturați-vă la o Școală din Franța la Camera de Comerț și Industrie Paris-Ile de France (CCIP) organizează recrutarea de studenți care dețin o diplomă non-franceză pentru admiterea în programele Master în Management - Grande Ecole oferite de 5 Școli de Management din Franța: Audencia Nantes, Scoala de Afaceri SKEMA, emlyon business school , ESCP Europa si HEC Paris.

Candidații la selecția competitivă "Alăturați-vă o școală în Franța" pot alege între 4 sesiuni:

 • Sesiunea 1: Data de închidere - 7 octombrie 2019
 • Sesiunea 2: Data de închidere - 7 ianuarie 2020
 • Sesiunea 3: Data de închidere - 3 martie 2020
 • Sesiunea 4: Data de închidere - 20 aprilie 2020

Selecţie

Biroul de admitere funcționează ca primul punct de contact pentru toți solicitanții odată ce au depus cererea lor online. Dacă doriți să aveți datele de contact ale persoanei potrivite pentru a vă ajuta în orice fel de întrebări legate de program sau de procedura de selecție, puteți să vă creați spațiul personal și să obțineți detalii complete despre tabloul de bord al emlyon business school .

Odată înscrise, studenții internaționali se vor alătura studenților selectați printr-o diplomă de licență franceză, iar studenții de licență selectați prin sistemul francez de "cursuri de pregătire" și care au studiat deja un an la emlyon business school . Aceste trei procese de selecție sunt foarte selective, iar numai un solicitant mediu din 7 va avea posibilitatea de a se alătura programului.

Cariere

Servicii de carieră

Ca student al MSc în Management - Grande Ecole, veți beneficia de o carieră specializată, care va include ateliere, panouri de experți, târguri, evenimente, vizite la companii etc. Departamentul de Cariere oferă tuturor studenților sprijin permanent identificarea obiectivelor carierei și elaborarea planurilor de acțiune. Serviciile de carieră specifice programului includ:

 • Ateliere: Atelierele de carieră vă ajută să vă pregătiți pentru căutarea dvs. de stagiu și cariera viitoare. Instrumentele de auto-evaluare și coaching-ul individual vă oferă posibilitatea de a vă pregăti următoarea mișcare.
 • Instrumente: Gama largă de instrumente de carieră vă ajută să aflați mai multe informații despre companiile partenere și despre resursele specifice sectorului, inclusiv bazele de date cu stagii și oferte de muncă.
 • Evenimente: peste 200 de companii vizitează campusurile emlyon business school fiecare an și oferă studenților acces permanent la comunitatea de afaceri.

finanţare

Taxe de școlarizare

17.500 € pe an

Tarifarea este pentru consumul din 2019. Toate taxele indicate includ taxe de școlarizare, taxe de înscriere și apartenență pe toată durata vieții la rețeaua de absolvenți ai emlyon business school .

Extinderea studiilor dincolo de durata oficială a programului este supusă plății unei taxe de administrare de 500 EUR pe an.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Citeste mai mult

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Citește mai puţin
Lyon , Shanghai , Paris , Lancashire , Munchen + 4 Mai mult Mai Puțin