Master în Management Durabil al Resurselor Biologice

Generalități

Programul de descriere

University of Skövde oferă un program de master unic, cu accent pe modul în care ne putem gestiona resursele biologice într-un mod durabil.

Programul oferă cunoștințe aprofundate despre impactul managementului nostru al resurselor biologice asupra ecosistemelor și a biodiversității.

Programul de master începe în semestrul de toamnă. Este oferit într-un an universitar (două semestre).

Cursuri constitutive în programul de studiu

Programul începe prin introducerea teoriilor avansate cu privire la efectele pe care gestionarea și conservarea resurselor biologice le au asupra ecosistemelor și a biodiversității. Veți studia modul în care teoriile ecologice fundamentale pentru conservarea și gestionarea resurselor biologice pot fi combinate cu cunoștințe aplicate despre abordările actuale de conservare și gestionare atât pentru populațiile acvatice, cât și pentru cele terestre.

Veți studia, de asemenea, un curs de metodologie în biosiență și un curs practic pentru a dezvolta abilități practice în cadrul biocienței și a oferi conexiuni la piața muncii. Un curs de metodologie suplimentară în analiza multivariate oferă cunoștințe avansate despre metodele de bio-știință.

Programul se încheie cu un proiect individual de master în valoare de 22,5 credite. În timpul proiectului de licență, veți aplica în mod independent cunoștințele pe care le-ați dobândit pentru a rezolva o problemă relevantă de cercetare în biociență. Programul este strâns legat de cercetările efectuate de personalul didactic al programului. Toate predările se desfășoară în engleză.

Oportunități de carieră

Un master în biociență aduce oportunități de a lucra la agenții guvernamentale, precum și la alte organizații și companii private de consultanță. Puteți lucra cu probleme precum silvicultura, agricultura, pescuitul, vânătoarea și conservarea.

Oportunități pentru studii ulterioare

Un masterat te pregătește pentru studii din ciclul al treilea (doctorat) sau alte tipuri de cercetare în laboratoarele de cercetare din sectorul public.

Cercetări în acest domeniu

În cadrul Școlii de Biosciență, grupul de cercetare modelare ecologică (parte a Centrului de Cercetare Biologie Sisteme) realizează cercetări care leagă programul în diferite moduri. Cercetarea noastră se concentrează pe impactul uman și utilizarea serviciilor ecosistemice, folosind instrumente matematice, simulări pe computer și analiza datelor ecologice / ecoinformatice pentru a studia modul în care schimbările din sistemele ecologice afectează supraviețuirea și distribuția organismelor, precum și modul în care putem gestiona resursele biologice ale planetei într-un mod durabil.

131208_pexels-photo-2280568.jpegChokniti Khongchum / Pexels

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibil pentru program este necesară o diplomă de licență (echivalentă cu o diplomă de licență suedeză) cu o diplomă majoră în biosiență (sau echivalent). În plus, este necesar cel puțin un curs de 7,5 credite în biociență cu accent pe ecologie (sau echivalent), în cadrul sau în afara gradului de biociență.

O altă cerință este dovada competențelor în echivalentul limbii engleze a studiilor la nivel secundar superior în Suedia, cunoscut sub numele de curs de engleză 6 / curs de engleză B. Acest lucru este demonstrat în mod normal printr-un test recunoscut internațional, de exemplu IELTS sau TOEFL sau echivalentul.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for makin ... Citeste mai mult

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for making sure that the agency performs according to official decisions. Citește mai puţin