Master în Management și Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

men, employees, suit

Examen de admitere

  • Teoria economică
  • Limba străină (engleză, chineză, germană, franceză, spaniolă)

Admitere

Aceasta este lista documentelor pe care ar trebui să le trimiteți pentru a aplica:

  • Completat în formularul de cerere (în .pdf) cu o fotografie color (dimensiune: 3 x 4 cm) atașat.
  • Copii ale certificatelor de învățământ însoțite de o fișă academică cu o listă de cursuri și note (puncte) obținute. Dacă resortisantul străin care solicită înscrierea la programe oferite de instituțiile de învățământ superior nu are un certificat de învățământ care să ateste faptul că este educație și / sau formare profesională datorită specificului proiectării procesului de predare, resortisantul străin ar trebui să prezinte un document care să conțină informații despre rezultate. din ultimele teste trecute emise de o unitate de învățământ în care persoana a fost instruită pe teritoriul țării de origine.
  • O copie a unui certificat medical (formularul 086u) eliberat de o autoritate care își desfășoară activitatea în țara de origine care dovedește că nu există contraindicații pentru instruirea pe teritoriul Federației Ruse.
  • O copie a unui certificat HIV / SIDA eliberat de o autoritate care operează în țara de origine.
  • Copii ale paginilor pașaport care vor fi afișate oficialilor de frontieră la intrarea pe teritoriul Federației Ruse. Data de expirare a pașaportului nu trebuie să depășească 18 luni de la data eliberării vizei de student. Informațiile necesare pentru emiterea unei invitații ar trebui să fie ușor lizibile.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Citeste mai mult

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Citește mai puţin