Master în Leadership Educațional, Politică și Advocacy

Generalități

Programul de descriere

126443_14-003_NYU_412.jpg

Muncă pentru realizarea echității sociale și educaționale

Schimbați viitorul politicii educaționale cu o carieră în leadership, politică și advocacy. În acest program de master de arte, veți explora politica și politica educațională și rolul înrăutățitor al organizațiilor educaționale care lucrează cu școli și comunități, atât la nivel național, cât și internațional; învață să conduci intersectorial; crearea de rețele de colaborare; și să se angajeze în cercetare și analiză de politici. Dacă sunteți educator sau aveți o experiență de lucru cu copii și tineri sau organizații bazate pe comunitate, acest grad vă va pregăti să conduceți în învățământ non-profit, organizații neguvernamentale (ONG) și organizații de advocacy.

Ce veți învăța

  • Cum să analizezi și să acționezi în mod critic pe probleme de leadership și politici.
  • Competențe pentru a conduce sectorul intersectiv.
  • Cum să folosești mai multe abordări pentru anchetă, cercetare și analiză.
  • Studiu îmbunătățit al subiectelor prin cursuri elective și oportunități de stagiu.

Cum vei învăța

Cursuri de bază și elective

Masteratul în Leadership Educațional, Politică și Advocacy combină cursurile de conținut cu munca de teren și elective. Fiecare curs examinează multiple perspective teoretice, teme de echitate și justiție socială, un accent pe nevoile și experiențele copiilor și tinerilor cu venituri mici și implicațiile pentru conducere în cadrul și în afara mediului educațional.

Domenii de concentrare

În seminariile dvs. de bază, veți studia Advocacy Educațional, Teorie de Organizare și Leadership, Politica Educației, Cercetare în Acțiuni Participative, Analiză Demografică și veți urmări un studiu suplimentar bazat pe focusul ales: leadership, politică sau advocacy. Puteți urmări mai multe căi către analizarea și evaluarea critică a problemelor de conducere și politici la nivel federal, de stat și local și să dezvoltați competențe pentru a utiliza mai multe abordări de cercetare și cercetare. Veți alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de opțiuni, incluzând analiza economică, analiza politicii, studiile demografice, maparea activelor comunitare, cercetarea participativă, proiectarea sondajului și ancheta etnografică și a studiului de caz.

Studiu flexibil

Curriculumul oferă o flexibilitate considerabilă în crearea unui program de studiu pe care tu și consilierul tău îl poți adapta pentru a se potrivi obiectivelor și intereselor tale profesionale. Puteți alege să studiați full-time sau part-time. Studenții cu normă întreagă pot finaliza programul de 36 de credite în doar trei semestre. Studenții au terminat și în două veri și două semestre, sau, în cazuri rare, în două semestre și o vară.

Muncă de teren și stagii

Ca parte a studiilor dvs. absolvenți, veți participa la un stagiu în organizații de advocacy bazate pe comunitate, școli sau centre de politici. Plasările se bazează pe interesele dvs. academice și de carieră. Oportunități suplimentare bazate pe câmp sunt, de asemenea, incluse în lucrările de curs pe tot parcursul programului. Treizeci și nouă la sută din stagiile absolvenților noștri au rezultat într-o poziție plătită în cadrul organizației.

Pregătiți-vă pentru o carieră ca:

  • Director de program
  • Carieră și coordonator de stagiu
  • Manager al programului de oportunități economice
  • Director de admitere și recrutare
  • Director de dezvoltare și comunicații
  • Analist de program sau de date

Absolvenții noștri lucrează și conduc organizații de advocacy pentru copii și comunități; centre de politici și cercetare; școli private, charter și independente; non-profit și ONG-uri internaționale. Alții continuă studiile de doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Citește mai puţin