Master în istorie

Generalități

30 locații disponibile

Programul de descriere

Istoria este un subiect larg, cu multe de oferit. Cu o astfel de bază subiect expansiv pentru a acoperi, istoria este unul dintre subiectele cele mai incluzive. universitățile noastre partenere oferă cursuri de istorie care acoperă un domeniu de culturi, perioade de ori, și regiuni, oferind unele dintre cele mai bune programe de istorie și expertiza din Marea Britanie, pentru a vă permite să obțină cele mai bune cunoștințe în orice specializare pe care o alegeți.

Studiind istoria nu este doar studiul de expansiune umană, dar de expansiune culturală, de asemenea. Ca universitățile noastre partenere oferă o serie de specializări istorie, sunteți în măsură să studieze cu adevărat diversitatea lumii la ea e mai bun: de la studii culturale, cum ar fi studii de istoria artei, militare și de război, precum și studii de muzeu, la istorie bazată perioadă bazată pe medieval, renascentist, sau de timpurile moderne. Astfel de programe de studii istorice regionale largi sunt oferite, cum ar fi, dar fără a se limita la istoria europeană, Studii africane, egiptologie, Istoria irlandeză, Istoria scandinave, și chiar Studii Americane. Istoria însăși cuprinde întregul nostru trecut și universitățile noastre partenere caută să exploreze și să studieze că trecutul cu cunoștințe expansiv și de cercetare de specialitate.

Programele de licență pot găsi de multe ori cursuri de asociere în asociere cu studiile de istorie. Cursuri combinate comune includ istorie și de afaceri, istorie și engleză, istorie și politică, Istorie și Antropologie, Istorie și Psihologie, și Istorie și economie. Admitere va varia de la o universitate la alta, dar scorurile AP la subiecte relevante, cum ar fi istoria Statelor Unite, istoria lumii, iar Guvernul SUA va fi de așteptat.

admitere postuniversitare, de asemenea, variază de la o universitate la alta, și în funcție de specializarea subiectului, ei vor aștepta să vadă anumite medii în subiectul ales. În timp ce nu trebuie neapărat o diplomă în istorie sau de specializarea aleasă, având un fundal cu interese relevante vor fi de ajutor în procesul de admitere.

Interesați în studierea istoriei la una din universitățile partenere? Aruncati o privire la care oferă cursuri de istorie: Universitatea din Aberdeen, Universitatea din Stirling, Universitatea Strathclyde, Glasgow, Aberystwyth University, Universitatea Swansea, Bournemouth University, Durham University, University of East Anglia, Universitatea din Essex, Universitatea din Exeter, Universitatea de Hertfordshire, Universitatea din Kent, Universitatea Lancaster, Universitatea din Leeds, Universitatea din Leicester, Universitatea din Lincoln, Universitatea din Liverpool, Newcastle University, Universitatea din Nottingham, Oxford Brookes University, Universitatea din Reading, Universitatea din Sheffield, Universitatea din Southampton, Universitatea din Winchester, Universitatea din York, Universitatea Brunel, Kings College din Londra, Universitatea Kingston, queen Mary, Universitatea din Londra, Universitatea Roehampton, Royal Holloway Universitatea din Londra.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Citeste mai mult

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Citește mai puţin
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londra , Loughborough , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Citind , Rochester , Sheffield + 29 Mai mult Mai Puțin