Master în Interactive Media

Generalități

Programul de descriere

Master în Media Interactive

Programul de master Interactive Media oferă o widerange a aspectelor tehnice În principal, de mass-media interactive, jocuri pe calculator și mass-media on-line moderne. Absolvenții sunt echipate cu cunoștințe și abilități de a implementa profesional proiecte inovatoare și complexe din industria de media.

srtj

Studiul ofera o parte foarte dezvoltată a proiectului și se caracterizează printr-o gamă foarte largă de cursuri de standarde internaționale de adâncime care combină elemente practice și teorie la un nivel înalt. În plus față de pregătirea practică în principal o activitate unabhängig, abordare sistematică și dezvoltarea abilităților de comunicare sunt preocupări centrale.

Studiu la UASUA

  • Gradul: Master of Science (MSc)
  • Durata: 4 semestre (120 ECTS)
  • Numărul de elevi: 24
  • Formularul Organizație: Full-time
  • Cerințe: completarea unui relevant, cel puțin trei ani de licență de studii sau program de diplomă z. b. de tehnologie mass-media, mass-media, informatică sau inginerie software cu IT legate de elemente de antrenament în valoare de cel puțin 60 ECTS. Bună cunoaștere a limbii engleze.

Focalizare de formare

Studiul de doi ani oferă prioritățile tematice care urmează, care pot fi combinate în mod individual prin atribuirea de opționale:

Media interactive

Interacțiune om-calculator, computer vision, vorbire de prelucrare, Cooperativa Munca medii Instalatii interactive

Jocuri

Dezvoltarea de jocuri, Motoare de joc, în timp real grafice, Fizica simulare, inteligenta artificiala, jocuri multi-player, audio

Online Media

Avansată Web Publishing, Rich Internet Applications, Semantic Web Services / Aplicații Curriculum-ul flexibil permite, prin urmare, un semestru în străinătate, la una din universitățile partenere internaționale.

dt

Perspectiva profesională

Ca absolvent esti un profesionist mass-media în mare parte instruiți, cu experiență de proiect și cunoștințe cuprinzătoare de detaliu într-una sau mai multe zone specializate. Ele nu sunt pregătite numai pentru responsabilități solicitante, ceea ce duce în conceperea și proiectarea proiectelor media inovatoare, astfel încât acest lucru, dar să fie în măsură să se aplice în punerea în practică, în loc de mână propriu.

Abilitățile lor specifice pe care o / o mulțime de acest angajat într-o profesie la nivel mondial, z face. b. în dezvoltarea de jocuri pe calculator și sisteme interactive media și în domeniile multimedia de creație / Producție (prezentări, spectacole, muzee, chioșcuri), sisteme bazate pe Web de informații și aplicații, pe scară largă de publicare on-line, de conținut și de management al documentelor, baze de date multimedia , arhive electronice, managementul Digital Asset, Solutii de flux de lucru de cooperare și de streaming Media Services.

Prin teza de master științifice exigente vă cumpărați dincolo de cerințele formale pentru un studiu de doctorat Ulterior, la o universitate internă sau externă.

Maestru Teza

Teze de master sunt orientate spre aplicatii de raliu gena si sunt realizate adesea prin intermediul unor sarcini concrete cu companii. Acestea furnizează într-o oportunitate pentru aprofundarea personală într-un anumit subiect și la punerea în practică Sametime.

Practic, un supervizor profesional competent este nominalizat pentru fiecare teză din programul de studii. In plus, o persoană familiară cu persoana care face obiectul shoulderstand să fie disponibile în cadrul companiei partenere care preia controlul de fond al tezei, împreună cu FH-ingrijitorii.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the r ... Citeste mai mult

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the requirements of regional scientific and research needs. Citește mai puţin
Wels , Steyr , Hagenberg , Linz + 3 Mai mult Mai Puțin