Master în Inteligență Artificială Aplicată și Analiza Datelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Lumea este mai mult bazată pe date decât niciodată, iar în timp ce abilitățile de analiză, digital, știința datelor și inteligență artificială de specialitate sunt la cerere ridicată, oferta este încă foarte limitată. Există o lipsă de experți în știința datelor și inteligență artificială, iar această lipsă de expertiză înseamnă că, în prezent, doar câteva companii sunt în măsură să exploateze întregul potențial al seturilor de date și să le transforme într-un avantaj competitiv.

Acest nou program de MSc a fost proiectat ca răspuns la deficiența de specialiști în domeniul Artificial Intelligence (AI) și Data Analytics (DA) din Marea Britanie. Acesta vă va oferi abilitățile și cunoștințele profesionale de care aveți nevoie pentru a lansa o carieră în aceste sectoare diverse și în creștere rapidă.

Șaizeci de 10.000 de lire sterline vor fi oferite studenților Acasă / UE / Internațional * care participă la acest program, ca parte a unei investiții de 1,4 milioane lire sterline de Office pentru Studenți (OfS), Departamentul pentru Cultură, Media și Sport (DCMS), Office for Intelligence Artificial. și contribuțiile industriei.

* Vă rugăm să verificați criteriile de eligibilitate.

Programul vă va oferi o înțelegere aplicată a inteligenței artificiale și a analizei de date. Acest program este potrivit pentru solicitanții din toate mediile și nu sunt necesare cunoștințe tehnice anterioare . Veți dezvolta abilitățile tehnice relevante de care aveți nevoie în cadrul programului.

Aptitudinile tehnice pe care le veți dezvolta includ cunoștințe despre Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS și Excel. Abilități soft non-tehnice, a căror dezvoltare este esențială pentru succesul dvs. pe termen lung în orice industrie, inclusiv luarea de decizii bazate pe date, gândirea critică, amploarea afacerilor și antreprenoriatul, precum și abilitățile de comunicare, muncă în echipă și leadership.

Veți avea ocazia pentru o plasare în industrie plătită de 3 luni ca parte a programului, oferindu-vă o experiență inestimabilă în lumea reală și o oportunitate de a crea contacte cu industria.

Abilitățile dvs. intelectuale și de angajare vor fi dezvoltate în continuare prin accesul la programul nostru de dezvoltare profesională Career Booster. În plus, programa propusă vă va oferi oportunitatea de a obține certificări profesionale prin AWS Academy și SAS.

Vei absolvi un model de interpret și interpret de încredere, creativ, întreprinzător, independent de date, capabil să selecteze instrumente AI și DS adecvate pentru o problemă practică dată și să efectuezi o analiză empirică care să se alimenteze în luarea deciziilor bazate pe date.

Acreditare profesională

Suntem mândri că suntem într-un grup de elită de școli de afaceri pentru a organiza acreditările triple ale Equis, AMBA și AACSB, denumite adesea "Triple Crown".

Studenții vor avea oportunitatea de a-și dezvolta în continuare abilitățile intelectuale și de a-și crește perspectivele de angajare prin micro-ecusoane disponibile prin conținut SAS și conținut Amazon Services. Acestea sunt certificări neprețuite recunoscute de industrie, care vă pregătesc pentru mai multe responsabilități de muncă - acestea vor deschide ușile către diferite opțiuni de angajare și le puteți folosi oriunde în lume.

SAS este unul dintre liderii mondiali software de analiză a datelor standard din lume, utilizat ca parte a acestui grad pentru formarea studenților. SAS este unul dintre partenerii noștri strategici. Aceștia sunt susținători pentru studenții noștri care obțin certificarea cu software-ul, care este utilizat pe scară largă în lumea afacerilor, ca parte a acestui program.

Toți cursanții vor avea ocazia să solicite certificarea profesională cu programul Academiei AWS de la Amazon Web Services, ca parte a programului. Ca membru al Academiei AWS, University of Bradford va ajuta pe studenți să devină competenți și certificate în utilizarea tehnologiilor AWS și gata să se alăture forței de muncă IT din cloud dinamic.

Cerințe de intrare

O diplomă de onoare 2: 2 (sau mai mare) din Marea Britanie, sau o calificare echivalentă recunoscută la nivel internațional, la orice subiect STEM sau non-STEM. Experiența de muncă nu este necesară.

Studenții maturi vor fi luați în considerare de la caz la caz. Se vor considera, de asemenea, candidații care nu au calificări care au experiență relevantă de muncă (timp complet minim 3 ani) și vor fi evaluați pe interviu.

Limba engleză

IELTS: 6,0 per total, fără sub-test mai mic de 5,5.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

Curriculumul propus (supus validării) include studiul:

 • Invatare mecanica
 • Date mare
 • Visual Analytics
 • Analiza datelor guvernamentale
 • Analiza datelor în asistența medicală
 • Marketing digital
 • AI sigură, Management de proiect
 • Consultanță in management
 • Antreprenoriat și inovare
 • Dezvoltarea abilităților pentru conducerea afacerii

Suport pentru carieră

Universitatea se angajează să ajute studenții să dezvolte și să sporească capacitatea de angajare și aceasta este o parte integrantă a multor programe. Suportul specializat este disponibil pe tot parcursul cursului de la serviciile de carieră și ocuparea forței de muncă, inclusiv pentru a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă în timpul studiilor, plasamentelor, vacanțelor și posturilor vacante. Elevii sunt încurajați să acceseze acest sprijin într-un stadiu incipient și să utilizeze resursele extinse pe site-ul Cariere.

Discutarea opțiunilor cu consilierii specialiști ajută la clarificarea planurilor prin explorarea opțiunilor și perfecționarea abilităților de vânătoare de locuri de muncă. În majoritatea programelor noastre, există contribuții directe de către consilierii de carieră în curriculum sau prin ateliere special amenajate.

Programul Academiei AWS de la Amazon Web Services (AWS)

Școala de Management s-a alăturat prestigiosului program mondial AWS Academy de la Amazon Web Services (AWS). Toți studenții li se va oferi o oportunitate de a-și îmbunătăți abilitățile de angajare, contribuind la pregătirea lor pentru lumea muncii.

AWS Academy este un program global care oferă instituțiilor de învățământ acces la conținutul de cloud computing pentru a sprijini învățarea studenților într-un loc de muncă digital competitiv. Ca membru al Academiei AWS, University of Bradford va ajuta pe studenți să devină competenți și certificate în utilizarea tehnologiilor AWS și gata să se alăture forței de muncă IT din cloud dinamic.

Toți cursanții vor avea ocazia să caute certificarea profesională cu abilitățile dobândite prin conținutul Academiei AWS, oferite de personalul universității acreditate AWS Academy.

Perspectivele de carieră

Acest program a fost conceput pentru a vă permite ca absolvent să lanseze sau să îmbunătățească o carieră în sectoarele de inteligență artificială și / sau știința datelor, precum și să vă ofere abilitățile de care aveți nevoie pentru a lucra în consultanță conexă sau pentru a începe o afacere tehnologică nouă.

Oportunitățile de carieră includ (dar nu sunt limitate la):

 • Aplicat inteligență artificială și profesionist în știința datelor
 • Analist absolvent
 • Analist de afaceri
 • Consultant în analize
 • Consultant tehnic
 • Analist de marketing digital
 • Manager de informații digitale
 • Începeți afaceri noi de tehnologie
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin