Despre

BURSA DE STUDIU

Khalifa University of Science and Technology oferă burse de absolvent Cercetare / Asistență Didactică (GRTA) pentru a sprijini studenții internaționali calificați înscriși în programe postuniversitare.

Bursa oferă o remunerație generoasă și beneficii care includ:

 • Acoperirea completă a taxelor de școlarizare.
 • Asigurarea medicală pentru studenții aflați sub viza Universității Khalifa.
 • Sprijin pentru participarea la conferințe internaționale de cercetare.
 • Indemnizația lunară indicativă pentru bursa GRTA este după cum urmează (poate fi modificată):

Deschiderea aplicației!

Vom începe să luăm cererile începând cu 1 noiembrie 2018 pentru următorul aport la 1 septembrie 2019.

Gradul de Master of Science în Inginerie Nucleară (MSc în NUCE) este acordat pentru candidații care finalizează cu succes cursurile predate, excursii în câmp și cerințele tezei de program. Programul este destinat studenților cu medii variate, cum ar fi absolvenții de Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică și Calculatoare, Fizică, Chimie, Științe ale Materialelor, Matematică sau alte specializări pertinente. Programul începe cu cursuri de bază comune care acoperă subiecte esențiale de Inginerie Nucleară. La finalizarea cu succes a cursurilor de bază studenții pot selecta una din cele șase piese care acoperă cursuri de specialitate pentru a pregăti elevii pentru munca lor de proiect / teză și pentru a extinde expertiza lor în domenii specifice de tehnologie nucleară. În plus față de cursurile predate, elevii trebuie să completeze o componentă de excursii în teren. În această componentă studentul este obligat să efectueze o serie de experimente cu reactor nuclear pentru a consolida lecțiile de teorie date în clasă, precum și pentru a vizita instalațiile nucleare selectate pentru a obține o apreciere generală a tehnologiei de energie nucleară la capătul din față și spate al ciclului combustibilului precum și în timpul operațiilor reactorului. În cele din urmă, candidații lucrează la un masterat. teză în zona aleasă. Lucrarea de teză poate fi efectuată în mai multe subiecte care corespund domeniilor de interes identificate de autoritățile de supraveghere relevante. În mod alternativ, acolo unde este cazul și sub rezerva autorizării Departamentului de Inginerie Nucleară, studenții pot propune teme de teză sau pot lucra în rezolvarea problemelor organizațiilor lor sponsorante.

Obiective

Obiectivele (obiectivele) programului sunt de a produce absolvenți care:

 1. Advance profesional și sunt recunoscuți ca lideri în domeniile alese.
 2. Aplicați expertiza tehnică pentru a răspunde nevoilor societății în mod critic, creativ, etic și inovator.
 3. Își dezvoltă în continuare cunoștințele și abilitățile prin intermediul școlilor profesionale și al educației postuniversitare.

Rezultatele învățării

Un student absolvent cu un masterat in Inginerie Nucleara va fi capabil sa:

 1. Identificarea, formularea și rezolvarea problemelor avansate de Inginerie Nucleară prin aplicarea de instrumente și tehnici moderne și cunoștințe avansate de matematică și științe inginerești.
 2. Dobândi cunoștințe despre problemele contemporane din domeniul Ingineriei Nucleare.
 3. Proiectarea și desfășurarea de experimente, precum și analizarea, interpretarea datelor și luarea deciziilor.
 4. Efectuați cercetări, documentați și apărați rezultatele cercetării.
 5. Funcția pe echipe și comunicarea eficientă.
 6. Desfășurați-le într-o manieră profesională și etică.

Structura generală și cerințele

Masteratul M.Sc. în programul de Inginerie Nucleară este echivalent cu 36 de ore de credit. Programul este format din trei componente principale.

 • Cursuri de predare Componenta: în această componentă, studentul este obligat să finalizeze un program de studii avansate în domeniul Ingineriei Nucleare. Această componentă este echivalentă cu 24 de ore de credit și este formată din 8 cursuri, câte 3 ore de credit fiecare. Cele 8 cursuri (24 ore de credit) sunt: ​​4 cursuri de bază (12 ore de credit) și 4 cursuri elective (12 ore de credit) alese din 1 din 6 piste posibile.
 • Field Trip Component: în această componentă, studentul este obligat să efectueze o serie de experimente cu reactor nuclear pentru a consolida lecțiile de teorie date în clasă, precum și pentru a vizita instalațiile nucleare selectate pentru a obține o apreciere generală a tehnologiei energiei nucleare la partea din față și spate a ciclului de combustibil, precum și în timpul operațiunilor reactorului. În mod necesar, călătoriile de teren vor fi efectuate în afara Emiratelor Arabe Unite (de exemplu, în Republica Coreea de Sud sau în SUA) până în momentul în care laboratoarele și facilitățile nucleare sunt disponibile în Emiratele Arabe Unite.
 • Componenta tezei: în această componentă, studentul este obligat să efectueze o lucrare de cercetare independentă în domeniul Ingineriei Nucleare. Această componentă este echivalentă cu 12 ore de credit.

Cerințe de program

Elevii care caută gradul de masterat în NUCE trebuie să se finalizeze cu succes un minim de 36 de ore creditate, după cum se specifică în categoriile detaliate în această secțiune, cu o valoare minimă cumulată a punctajului mediu (CGPA) de 3,0.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Khalifa University of Science and Technology »

Ultima actualizare October 16, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date