Scopul acestui program de doi ani este de a oferi studenților cunoștințe solide de inginerie mecanică (proiectarea mecanică, producția și întreținerea instalațiilor, logistica și planificarea producției etc.) și domeniile sale conexe. În acest scop, cursul își propune să formeze un inginer mecanic modern, capabil să integreze domenii specializate, separate în mod tradițional, cum ar fi proiectarea mecanică, mecatronica, automatizarea, managementul și logistica. Cursul de diplomă se împarte în două ramuri diferite în care studenții se pot specializa: "Mecanică și automatizare" și "Logistică și producție" .

113683__7RZ1255AB-min.jpg

Scurtă descriere a programului de studiu internațional

Masterul a fost creat la Facultatea de Știință și Tehnologie a Universității Libere din Bolzano (Unibz). Masterul este oferit singular de la Universitatea Liberă din Bolzano și are un caracter internațional. Calea "Logistică și producție" este oferită în colaborare cu Universitatea Otto-von Guericke din Magdeburg (OvGU) și permite obținerea unui "grad dublu".

Oportunități de carieră

Absolvenții se pot aștepta să lucreze în sectoarele industriale în următoarele funcții ale companiei: cercetare și dezvoltare, proiectare, achiziții, producție, management operațional, logistică internă și externă și asigurarea calității. Pregătirea cursanților externi ca consultanți oferă studenților instrumentele necesare pentru a lucra pentru companii din industria prelucrătoare, mecanică și mecatronică, producție și conversie de energie, automatizări și industrii robotice sau în administrația publică.

Activitățile absolvenților vor fi direcționate spre proiectarea și producerea de instrumente, motoare, mașini și alte echipamente mecanice și / sau gestionarea materialelor de achiziție, gestionarea operațiunilor și logistica.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Free University of Bozen-Bolzano »

Ultima actualizare May 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
- pe an
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date