Master în Inginerie Mecanică Industrială (MSc)

Generalități

Programul de descriere

Scopul acestui program de doi ani este de a vă oferi o bună cunoaștere a ingineriei mecanice, combinând cursurile de inginerie tradiționale cu module de management.

Descrierea cursului

Cursul vizează formarea profesioniștilor care sunt capabili să lucreze cu încredere în domenii care sunt tradițional separate, cum ar fi: proiectare mecanică, mecatronică, automatizare, management și logistică. Puteți alege între două specializări: „Mecanică și automatizare” sau „Logistică și producție” . Acesta din urmă este oferit în parteneriat cu Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg (OvGU), cu posibilitatea de a obține un grad dublu.

La o privire

  • Clasa de grad: LM-33
  • Credite ECTS: 120
  • Durata cursului: 2 ani
  • Cursurile vor fi predate în engleză (limba principală),
  • Germană, italiană
  • Locuri disponibile: 40 EU 5 non-UE
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Taxe de școlarizare: 1.347,50 € pe an

Structura cursului

În primul an, unele dintre module, precum Economie de proiecte și Management sau Managementul calității, sunt comune ambelor specializări.

Începând cu al doilea an, modulele devin specifice specializării alese. Veți putea alege dintr-o serie de module (cursuri „caracterizate” definite) pentru a vă personaliza cursul.

Schimbă programele și stagiile

În prezent, oferim programe de schimb cu aproape 20 de universități partenere din întreaga lume și face parte dintr-o rețea mare de colaborare cu angajatori din Italia și din străinătate, unde vă puteți desfășura stagiul.

Oportunități de carieră

Absolvenții lucrează în zona mecanică industrială în: cercetare și dezvoltare, proiectare și dezvoltare de produse, instrumente, tehnologie de automatizare, proiectare sistem de producție și mașini, achiziții, producție, management operațiuni, logistică internă și externă și asigurarea calității.

Cursul oferă studenților instrumente pentru a urmări o carieră ca consultant sau pentru a lucra în companii producătoare, mecanice și mecatronice, în producția și conversia de energie, automatizare, robotică sau în serviciul public. Absolvenții noștri proiectează și produc instrumente, motoare, mașini și alte echipamente mecanice și / sau gestionează achizițiile, operațiunile și logistica materialelor.

cerere

Pentru a primi admiterea la curs, vi se va cere să dovediți că aveți deja un nivel B2 de competență în limba engleză. Dacă nu aveți o certificare oficială de limbă, puteți susține un examen de limbă la universitatea noastră.

Criterii de selecție

Gradul de diplomă de licență (licență sau echivalent).

Nu există examen de admitere sau interviu.

Ultima actualizare Octombrie 2019

Despre facultate

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Citeste mai mult

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Citește mai puţin